Kézilabda
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Volt szerencsém hétfőn élőben ottlenni, én is hasonlóan látom. Az első félidőben szerintem abszolút pariban voltunk, sajnos az utolsó 2 percben jött a rövidzárlat és a második félidő elején az a 4 perc nagyon szétszedett minket.
A hazai pálya nem kis előny votl a németeknek, kb a 7. perctől fordult ellenünk a stadion, onnantól kezdve a bíró minden ítéletét (még a legegyértelműbbet is megkérdőjelezte a stadion).
A bírói teljesítmény egyébként érdekes - az első félidőben sokszor az volt az érzésem, hogy tudatosan kiegyenlítetten fújnak, ha az egyik oldalon volt valami akkor a másikon is adtak, illetve olyan érzésem volt, hogy megpróbálják közel tartani egymáshoz a két csapatot.
A második félidőben ebből már semmi nem érződött, inkább lejtett a pálya, de nem vészesen. Ha mondjuk 100 pont kell egy kiállításhoz akkor a németek megkapták 90re, mi meg csak 110 - értsd kicsivel könnyebben szólt nekik a síp, de nem volt vészes. Mindosszesen egy olyan ítélet volt ami szerintem erős volt (bár a stadionban nincs visszajátszás) - amikor mi voltunk emberelőnyben és 1 perc után tőlünk is kiszórtak vlakit és még hetest is kaptak.
Ne értsetek félre, ha ezt a meccset nálunk játszák az Arénában akkor is kikapun, mert nem csak jobb csapat a német, de jobban is játszottak. Precízen, szinte hiba nélkül. Viszont az eredmény csalóka, semleges pályán kevesebb lett volna közte, itt a második félidőben nem csak a vezetést veszítettük el de a stadiont is, a stadion meg vitte magával a németeket, duzzasztotta az önbizalmukat, kis túlzással bármi amit próbáltak sikerült. Ha szorosan tudtuk volna tartani, akkor nem kapta volna őket el az eufória.
Összességében szerintem nem érheti szó a ház elejét az EB szereplést illetően, ráadásul egy nagyon pici esély még van is. Ha mást nem még játszhatunk egy jót a Franciák ellen.
A hazai pálya nem kis előny votl a németeknek, kb a 7. perctől fordult ellenünk a stadion, onnantól kezdve a bíró minden ítéletét (még a legegyértelműbbet is megkérdőjelezte a stadion).
A bírói teljesítmény egyébként érdekes - az első félidőben sokszor az volt az érzésem, hogy tudatosan kiegyenlítetten fújnak, ha az egyik oldalon volt valami akkor a másikon is adtak, illetve olyan érzésem volt, hogy megpróbálják közel tartani egymáshoz a két csapatot.
A második félidőben ebből már semmi nem érződött, inkább lejtett a pálya, de nem vészesen. Ha mondjuk 100 pont kell egy kiállításhoz akkor a németek megkapták 90re, mi meg csak 110 - értsd kicsivel könnyebben szólt nekik a síp, de nem volt vészes. Mindosszesen egy olyan ítélet volt ami szerintem erős volt (bár a stadionban nincs visszajátszás) - amikor mi voltunk emberelőnyben és 1 perc után tőlünk is kiszórtak vlakit és még hetest is kaptak.
Ne értsetek félre, ha ezt a meccset nálunk játszák az Arénában akkor is kikapun, mert nem csak jobb csapat a német, de jobban is játszottak. Precízen, szinte hiba nélkül. Viszont az eredmény csalóka, semleges pályán kevesebb lett volna közte, itt a második félidőben nem csak a vezetést veszítettük el de a stadiont is, a stadion meg vitte magával a németeket, duzzasztotta az önbizalmukat, kis túlzással bármi amit próbáltak sikerült. Ha szorosan tudtuk volna tartani, akkor nem kapta volna őket el az eufória.
Összességében szerintem nem érheti szó a ház elejét az EB szereplést illetően, ráadásul egy nagyon pici esély még van is. Ha mást nem még játszhatunk egy jót a Franciák ellen.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Valami olimpiai selejtezős kvóta miatt a horvátoknak ki kell kapniuk a németektől amúgy, szóval nagy reményeket nem kell fűzni a továbbjutáshoz
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
100%-osan mentek tovabb a csoportbol. Majd egy gollal kikaptak az osztrakoktol,akik meg a nemetekkel is x-eltek.Anthony írta:Hát..bekajáltam a média dumáit hogy itt lesz keresnivalónk és van esély az elődöntőre. Közben kiderült ugye hogy a 0 pontos Izlandot sikerült megverni, valamint a szintén borzalmas formában levő horvátokat, így utólag már egyik sem annyira bravúros győzelem.miro. írta:
Ez a gyozelem egy hatalmas bravur lett volna. Az eddigi szereplesuk elott le a kalappal. Sajnalom,hogy az osztrakok ellen nem sikerult,de ott a rengeteg emberelonybol -1,-2-vel jottek ki,es az nem fert bele.
A kapusunk hany %-ra vedett ma? A horvatok ellen oriasi kapusteljesitmenyunk volt.
Nem tudom hol volt a védekezés, a németek akkor és úgy dobtak gólt ahogy éppen kedvük tartotta, volt olyan hogy középen 2(!!!) teljesen üres emberük volt, olyant szerintem életemben nem láttam..
Ha nem nézzük az elvárásokat akkor ez a reális eredmény, hozták kb. amit tudnak.
Ja,amugy tudtommal rekordot dontottek.
Valamit tenyleg nagyon bekajalhattal.
A gondolkodasmod ugye..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Jah az a mondatom már Imre Bencére vonatkozott, hogy ne járjon úgy mint Nagy Bence, meg még tucatnyi más fiatal reménység.ziro4vr írta:Mondjuk azzal a "testsúlykilógrammal" nehéz lenne mondjuk a bundásban.csababarca írta: Reméljük dobbant, tucatnyi remeknek tűnő fiatalunk tűnt el a süllyesztőben, legutóbb épp a fradista Nagy Bence, aki szintén berobbant egy világversenyen, óriási reménység volt, aztán még mindig a fradiban tengődik.
Management helyében szétnéznék a bundásban, vagy a lengyeleknél, szépen tudna fejlődni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk azzal a "testsúlykilógrammal" nehéz lenne mondjuk a bundásban.csababarca írta: Reméljük dobbant, tucatnyi remeknek tűnő fiatalunk tűnt el a süllyesztőben, legutóbb épp a fradista Nagy Bence, aki szintén berobbant egy világversenyen, óriási reménység volt, aztán még mindig a fradiban tengődik.
Management helyében szétnéznék a bundásban, vagy a lengyeleknél, szépen tudna fejlődni.
Nem illik.
- csababarca
Reméljük dobbant, tucatnyi remeknek tűnő fiatalunk tűnt el a süllyesztőben, legutóbb épp a fradista Nagy Bence, aki szintén berobbant egy világversenyen, óriási reménység volt, aztán még mindig a fradiban tengődik.Kercsó írta:
ez az Imre nagy Spíler lesz, tuti dobbant a Fradiból
Szerintem is teljesen rendben van ez a szereplés.
Ez egy szép menetelés volt.
A franciákat még megütjük búcsúzóul.
Ez egy szép menetelés volt.
A franciákat még megütjük búcsúzóul.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ígéretes fiatal generáció + a minőségi tapasztalt játékosok (-Lékai) és lehet erre alapozni a jövőben.
bárki aláírta volna a torna elején ezt a teljesítményt
bárki aláírta volna a torna elején ezt a teljesítményt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Oriasi plusz egy, erre szokas mondani, hogy magyar mentalitas. Erdemes megnezni, hogy elozo ket olimpian hogyan teljesitettunk, es azzal osszehasonlitani a mostani EB-t.ziro4vr írta:Lehet fanyaolgni, de pont ez után az EB után? ne már.
Konkrétan az első félidőben jobbak voltunk.
A másodikra zuhantunk szét nagyon durván. Második félidő elején ha befújja a bíró a heteseinket talán át tudtunk volna vergődni azon az időszakon, hogy a védelem meg a támadórészleg is használhatatlan volt, de hát 3-4 hetes maradt el, míg a németeknek 2 percet is fújt mellé és végleg elengedtük a dolgot sajna.
Volt bőven ezen a meccsen keresnivalónk.
A másodikra zuhantunk szét nagyon durván. Második félidő elején ha befújja a bíró a heteseinket talán át tudtunk volna vergődni azon az időszakon, hogy a védelem meg a támadórészleg is használhatatlan volt, de hát 3-4 hetes maradt el, míg a németeknek 2 percet is fújt mellé és végleg elengedtük a dolgot sajna.
Volt bőven ezen a meccsen keresnivalónk.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát..bekajáltam a média dumáit hogy itt lesz keresnivalónk és van esély az elődöntőre. Közben kiderült ugye hogy a 0 pontos Izlandot sikerült megverni, valamint a szintén borzalmas formában levő horvátokat, így utólag már egyik sem annyira bravúros győzelem.miro. írta:Ez a gyozelem egy hatalmas bravur lett volna. Az eddigi szereplesuk elott le a kalappal. Sajnalom,hogy az osztrakok ellen nem sikerult,de ott a rengeteg emberelonybol -1,-2-vel jottek ki,es az nem fert bele.Anthony írta: Csak a szokásos ugye, ha komolyabb a tét, nagyobb a nyomás akkor össze kell szarni magunkat..
A kapusunk hany %-ra vedett ma? A horvatok ellen oriasi kapusteljesitmenyunk volt.
Nem tudom hol volt a védekezés, a németek akkor és úgy dobtak gólt ahogy éppen kedvük tartotta, volt olyan hogy középen 2(!!!) teljesen üres emberük volt, olyant szerintem életemben nem láttam..
Ha nem nézzük az elvárásokat akkor ez a reális eredmény, hozták kb. amit tudnak.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ez a gyozelem egy hatalmas bravur lett volna. Az eddigi szereplesuk elott le a kalappal. Sajnalom,hogy az osztrakok ellen nem sikerult,de ott a rengeteg emberelonybol -1,-2-vel jottek ki,es az nem fert bele.Anthony írta: Csak a szokásos ugye, ha komolyabb a tét, nagyobb a nyomás akkor össze kell szarni magunkat..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Nézzük a jó oldalát, Izland meg a horvátok már fix mögöttünk maradnak
- ziro4vr
Ezek a futós, fizikális csapatok nem fekszenek nekünk, sok a lassú ember, plusz ma a kapu is betli volt.
Lékait kár volt eröltetni.
Lékait kár volt eröltetni.
Nem illik.
34 perc alatt 10 eladott labda.
28:50nél már mondtam hogy minden első félidő végén osszefossuk magunkat fixen.
1 gólos előnyről majdnem csináltak -2t.
Aztán meg az öltözőben maradt az egész csapat, zéró ötlet elől és hátul is, csak labdaajándékozósat játszottunk
Hatalmas kár ezért, osztrákoknál konkrétan jobbak voltunk, szimplán kapussal szemben 1v1ben mindent is kihagytunk.
Most annyi esély van csak hogy Ausztria nem nyer, németek kikapnak, mi verjük a franciákat, mert nekik tét nélküli.
Sajna a német meccs lesz az utolsó, de ők fix nyernek sajna.
28:50nél már mondtam hogy minden első félidő végén osszefossuk magunkat fixen.
1 gólos előnyről majdnem csináltak -2t.
Aztán meg az öltözőben maradt az egész csapat, zéró ötlet elől és hátul is, csak labdaajándékozósat játszottunk
Hatalmas kár ezért, osztrákoknál konkrétan jobbak voltunk, szimplán kapussal szemben 1v1ben mindent is kihagytunk.
Most annyi esély van csak hogy Ausztria nem nyer, németek kikapnak, mi verjük a franciákat, mert nekik tét nélküli.
Sajna a német meccs lesz az utolsó, de ők fix nyernek sajna.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csak a szokásos ugye, ha komolyabb a tét, nagyobb a nyomás akkor össze kell szarni magunkat..
- csababarca
Németeket meg kell ütni, van rá esély szerintem, bár hazai pálya mellettük szól, és élet-halál meccs lesz nekik mindenképp.
Nehéz lesz, de nem lehetetlen.
Utána lehet számolgatni.
Mindenesetre, nagyon jó és biztató amit eddig látunk, a jövőre nézve is mindenképp.
Nehéz lesz, de nem lehetetlen.
Utána lehet számolgatni.
Mindenesetre, nagyon jó és biztató amit eddig látunk, a jövőre nézve is mindenképp.
- ziro4vr
Németeket szerintem verjük, utána meg a franciák már szerintem továbbjutók lesznek, még bármi lehet.
Nem illik.
10+ percig nem dobott gólt Ausztria
És megúszták a végén baszki....Kiesik a német kezéből a labda.
De nagy kár ezért...
Így szintekkel nehezebb lesz továbbjutni.
Izlandot fix verik, mi meg nem fogunk a franciák ellen pontot szerezni, szóval kb ennyi volt.
Hihetetlen mennyire szerencsénk sincs....
Legalább X lett volna az osztràk meccs... Jobbak voltunk azt kikaptunk, még mindig feltosz.
És megúszták a végén baszki....Kiesik a német kezéből a labda.
De nagy kár ezért...
Így szintekkel nehezebb lesz továbbjutni.
Izlandot fix verik, mi meg nem fogunk a franciák ellen pontot szerezni, szóval kb ennyi volt.
Hihetetlen mennyire szerencsénk sincs....
Legalább X lett volna az osztràk meccs... Jobbak voltunk azt kikaptunk, még mindig feltosz.