Na, ő is linkelte amit én a másik topikbanRealista24 írta: Ezt is ajanlom kovetesre:
https://twitter.com/ExJohnHonestyy
Emberunk kepvisel mindent, amit kell
https://twitter.com/ExJohnHonestyy/stat ... 8761425317
Tényleg jó arc
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 23., kedd 12:46
Na, ő is linkelte amit én a másik topikbanRealista24 írta: Ezt is ajanlom kovetesre:
https://twitter.com/ExJohnHonestyy
Emberunk kepvisel mindent, amit kell
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 23., kedd 12:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 23., kedd 12:34
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 23., kedd 12:28
Ezt a részét is értem, és örülök, de évek óta nettó ember hátrányban vagyunk, hiaba akarják 1 meccs utan az ellenkezőjét allitani. A Real a világ ellen. Amíg nyerünk nincs baj, de ez akkor is agyzsibbaszto. Hihetetlen ahogy ez az egész gépezet ki van találva, a dijatadok, az elbiralasok meccsek kozben, ahogy egyes beosztasban lévő emberek viselkednek. Katasztrófa.hehetheoriginal írta:higgadj le a picsába és nézz végig a wikipedian a trófealistánkonELSiete írta:
Nem vagyok a tűzön vízen át elvakult rajongó.
Szerintem véleményesek az esetek. Lassan ott tartunk már, hogy teljesen normalis lesz, ha a jatekosainkat kézzel ütik fejen és nyugodjunk bele ha így lő valaki gólt. A bírók sz.rok. A VAR belenyult. Erre van. De ezt a pusztulat stilust sem bírom, hogy x év után van egy véleményes meccsünk és mint a c.ganyok megrohamoznak minket. Hát pofam leszakad b.sszameg. Beutom a twiterre a szent csapat nevét és csak a csalást látom. Ami Vininel kéz, az másnál hand of god, szezon végén meg aranylabda. A büdös életbe nem kommentaltuk, ezek meg egyből jönnek. Bármit megadnék, ha eltunnenek a ligabol.
https://twitter.com/FCBarcelona/status/ ... nSf5A&s=19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 23., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 23., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 23., kedd 12:21
higgadj le a picsába és nézz végig a wikipedian a trófealistánkonELSiete írta:Nem vagyok a tűzön vízen át elvakult rajongó.Realista24 írta:
En tisztaba vagyok vele.
Szerintem véleményesek az esetek. Lassan ott tartunk már, hogy teljesen normalis lesz, ha a jatekosainkat kézzel ütik fejen és nyugodjunk bele ha így lő valaki gólt. A bírók sz.rok. A VAR belenyult. Erre van. De ezt a pusztulat stilust sem bírom, hogy x év után van egy véleményes meccsünk és mint a c.ganyok megrohamoznak minket. Hát pofam leszakad b.sszameg. Beutom a twiterre a szent csapat nevét és csak a csalást látom. Ami Vininel kéz, az másnál hand of god, szezon végén meg aranylabda. A büdös életbe nem kommentaltuk, ezek meg egyből jönnek. Bármit megadnék, ha eltunnenek a ligabol.
https://twitter.com/FCBarcelona/status/ ... nSf5A&s=19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 23., kedd 12:19
Szemből is mutatták neki.Halfkey írta: Megvan akkor a megoldás, hosszú ujjú mezben kell focizni, és akkor lehet nyugodtan kezelni, Dupla D-nél szabályos
Látszott amúgy a közvetítédben hogy a spori a hátsó kamera visszajátszását nézte, nem szembõl.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 23., kedd 12:18
Nem vagyok a tűzön vízen át elvakult rajongó.Realista24 írta:En tisztaba vagyok vele.ELSiete írta:
Szerencsére itt nem a BLrol volt szó, ellenben hasonló bírói vétségek miatt már buktunk bajnoksagot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 23., kedd 12:12
En tisztaba vagyok vele.ELSiete írta:Szerencsére itt nem a BLrol volt szó, ellenben hasonló bírói vétségek miatt már buktunk bajnoksagot.Realista24 írta: Nem szoktam ilyet kivanni, de csak miattatok megneznelek titeket, ha egy ilyen gollal esunk ki a BL-bol vagy bukunk valamit.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 23., kedd 12:10
Szerencsére itt nem a BLrol volt szó, ellenben hasonló bírói vétségek miatt már buktunk bajnoksagot.Realista24 írta: Nem szoktam ilyet kivanni, de csak miattatok megneznelek titeket, ha egy ilyen gollal esunk ki a BL-bol vagy bukunk valamit.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 23., kedd 11:42
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. január 23., kedd 11:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 23., kedd 11:01
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. január 23., kedd 10:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 23., kedd 10:55
De azt tudod, hogy a mez nem a vallanal vegzodik?Dupla D írta:Legalább 20-szor megnéztem. Egyértelműen a mezét érinti a labda, amit rá szoktak hagyni vállnak.Realista24 írta:
Pedig tele van vele a twitter, illetve a szabaly is kimondja hogy az iranyitott kez/vall, stb. az szabalytalan.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 23., kedd 10:21
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. január 23., kedd 10:17
Legalább 20-szor megnéztem. Egyértelműen a mezét érinti a labda, amit rá szoktak hagyni vállnak.Realista24 írta:Pedig tele van vele a twitter, illetve a szabaly is kimondja hogy az iranyitott kez/vall, stb. az szabalytalan.Dupla D írta:
Nálam ez sehol nem kéz. Ha a vállizmot tekintjük vállnak, akkor az majdnem a felkar fele. Nem volt olyan kameraállás amiben úgy láttam volna, hogy a felkara alsó részéhez érne a labda.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. január 23., kedd 10:04
Laporta a seggét verdeste a földhöz örömében, hogy végre nem a 4-1ről kell beszélniELSiete írta: Guti: “Don’t you find it pitiful that Laporta, who paid Negreira, talks about embarrassment at the Bernabéu?” @elchiringuitotv
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 23., kedd 10:03
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem