Nem is baj, hogy nem fér be, nem olyan jó.ziro4vr írta:Tőled olyat vártam ,hogy bini el, musiala in, beli hátra és akkor szépek vagyunk.hehetheoriginal írta: sztem pofonegyszeru a keplet, belit vissza kell tenni toni szerepkorbe, az esze, tudasa megvan hozza, plusz a fizikuma, munkabirasa miatt a kapu ele is gyakrabban erhet fel. aztan bini meg papi tamadoban fix, a maradek 3 nyitott pozira meg lehet futtatni a kommandot, a tucatspanyolokat meg a feleszu urugvajit.
De ja, csak akkor meg Camavinga sehogyse fér be a kp-ra.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ki hiszi el ezeket a semennyire nem hiteles virtualis szamokat?Realista24 írta:Nem is ertem, hogy mitol emelkedtek volna a beveteleik 654 milliorol ennyivel.gólvonal írta:
Miből van PSG-nek ennyi bevétele?
Egy cikk szerint 83.5m jott a CVC befekteteskbol, amit kotott a francia liga.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem is ertem, hogy mitol emelkedtek volna a beveteleik 654 milliorol ennyivel.gólvonal írta:Miből van PSG-nek ennyi bevétele?Realista24 írta: 831.4m euros arbevetellel a Real Madrid lett a vilag legnagyobb bevetelevel rendelkezo klubja. Masodik a City 825.9 millioval, majd PSG 801.8m-val.
Egy cikk szerint 83.5m jott a CVC befekteteskbol, amit kotott a francia liga.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nem kivansagmusor, a realitast nezem.ziro4vr írta:Tőled olyat vártam ,hogy bini el, musiala in, beli hátra és akkor szépek vagyunk.hehetheoriginal írta: sztem pofonegyszeru a keplet, belit vissza kell tenni toni szerepkorbe, az esze, tudasa megvan hozza, plusz a fizikuma, munkabirasa miatt a kapu ele is gyakrabban erhet fel. aztan bini meg papi tamadoban fix, a maradek 3 nyitott pozira meg lehet futtatni a kommandot, a tucatspanyolokat meg a feleszu urugvajit.
es most még lagymatag trollkodást sem probalok be
tegnap voltak ismerősök a bayern-unionberlin meccsen, kérdeztem kit kell lecidázni, hogy musialat eladjatok nekunk, de az infok es hangulat alapjan tizkorommel ragaszkodnak hozza, es semmennyiert se elado.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. január 25., csütörtök 15:23-kor.
thereisonly1ronaldo
Jo konyvelokbol.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Miből van PSG-nek ennyi bevétele?Realista24 írta: 831.4m euros arbevetellel a Real Madrid lett a vilag legnagyobb bevetelevel rendelkezo klubja. Masodik a City 825.9 millioval, majd PSG 801.8m-val.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
831.4m euros arbevetellel a Real Madrid lett a vilag legnagyobb bevetelevel rendelkezo klubja. Masodik a City 825.9 millioval, majd PSG 801.8m-val.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tőled olyat vártam ,hogy bini el, musiala in, beli hátra és akkor szépek vagyunk.hehetheoriginal írta: sztem pofonegyszeru a keplet, belit vissza kell tenni toni szerepkorbe, az esze, tudasa megvan hozza, plusz a fizikuma, munkabirasa miatt a kapu ele is gyakrabban erhet fel. aztan bini meg papi tamadoban fix, a maradek 3 nyitott pozira meg lehet futtatni a kommandot, a tucatspanyolokat meg a feleszu urugvajit.
Nem illik.
- hehetheoriginal
sztem pofonegyszeru a keplet, belit vissza kell tenni toni szerepkorbe, az esze, tudasa megvan hozza, plusz a fizikuma, munkabirasa miatt a kapu ele is gyakrabban erhet fel. aztan bini meg papi tamadoban fix, a maradek 3 nyitott pozira meg lehet futtatni a kommandot, a tucatspanyolokat meg a feleszu urugvajit.ziro4vr írta: Nekem nem a viselkedéssel van a fő bajom, azzal is, de inkább a játékkal. Ha marad a két brazil meg jön bapi, kroos meg mondjuk visszavonul, akkor az kb hasonló felállás, mint ami most a psg-nél nem működik. Üres területeket jól megfutó, de nem annyira kombinatív emberek, a kp-n meg szintén inkább rakkoló arcok, sem mint olyan építők, mint toni sniper. Jude-ban ez még ott lehet, képesség megvan, de akkor nagyon más kell tőle, mint most, most sem látjuk, hogy viniciussal annyira megférnének.
thereisonly1ronaldo
Amíg perez elnök addig vini real jatekos lesz ez biztos
Teljesen rapszódikus az ember, neha fejbe rúgnám, máskor meg csak örülünk hogy különbséget jelent, de az elmúlt időben az első verzió a domináns sajna.
Bappéban én még mindig nem hiszek és nem ezért az ujsagirói koholmány végett a lovejaval kapcsolatban.
Teljesen rapszódikus az ember, neha fejbe rúgnám, máskor meg csak örülünk hogy különbséget jelent, de az elmúlt időben az első verzió a domináns sajna.
Bappéban én még mindig nem hiszek és nem ezért az ujsagirói koholmány végett a lovejaval kapcsolatban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem nem a viselkedéssel van a fő bajom, azzal is, de inkább a játékkal. Ha marad a két brazil meg jön bapi, kroos meg mondjuk visszavonul, akkor az kb hasonló felállás, mint ami most a psg-nél nem működik. Üres területeket jól megfutó, de nem annyira kombinatív emberek, a kp-n meg szintén inkább rakkoló arcok, sem mint olyan építők, mint toni sniper. Jude-ban ez még ott lehet, képesség megvan, de akkor nagyon más kell tőle, mint most, most sem látjuk, hogy viniciussal annyira megférnének.
Nem illik.
- hehetheoriginal
én biniciust a pályán nem bírom, a viselkedése, a teljesítménye. nyamvadék. pályán kivul lehet egy joravalo, de egyugyu, fasza krapek. csak az nem érdekel tulzottan.
pappe amilyen ember, az a hányásos orrfújás, viszont hogy futballban sokkal többet tud adni egy csapatnak, mint binicius, az is biztos.
namost a realitás, hogy biniciust nincs az az isten, hogy eladjuk, hamarabb fog rodrigo menni, ha megy, szoval ha pappe jön, akkor együtt lesznek a pályán.
aztán lehet szaladni a lavórért, hogy mikor ki miatt és milyen okból öklendezze fel az ember a töltött káposztát.
pappe amilyen ember, az a hányásos orrfújás, viszont hogy futballban sokkal többet tud adni egy csapatnak, mint binicius, az is biztos.
namost a realitás, hogy biniciust nincs az az isten, hogy eladjuk, hamarabb fog rodrigo menni, ha megy, szoval ha pappe jön, akkor együtt lesznek a pályán.
aztán lehet szaladni a lavórért, hogy mikor ki miatt és milyen okból öklendezze fel az ember a töltött káposztát.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én meg Vinicius pályán mutatott viselkedésétől "hányok sugárban" de a győzelmek számítanak a végén. Az a fizetés amit írtak meg baromság, nem is lenne pénzünk fizetniANDS írta:Mariano meg Jovic cserecsatárok voltak, mint most Joselu, csak akkor volt egy kiváló első számú 9- es, Benzema, na akkor helyette kellett volna játszani, most meg örülünk ha Joselu 20 helyzetből egyszer belebotlik úgy a labdába, hogy az bemegy.wZoLee7 írta:
….
Rossz belegondolni, hogy mennyi éven keresztül fizettünk olyanoknak mint Hazard, Mariano meg Jovic, meddig foglaltak egy helyet és mennyire nagy semmit nem tettek le.
De nekem mindegy ki, csak ne Mbappe ennyi pénzért meg a pénzéhes családja.
Ahogy nézem, páran már most sugárban hányunk a név hallatán.
- hehetheoriginal
nem a teljesitmenyrol es az utolagosan beszopott masszivbréről van szó, hanem hogy milyen kalibert kell keresni és igazolni.
thereisonly1ronaldo
- Süti
Miért? Ugyanolyan haszontalan volt nekünk, kétszer annyi pénzért. Mariano legalább lott golt clasicon, azar palyara se lépett.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amit én MBAppetól láttam eddig az több mint meggyőző, Ő a különbség egy párharcban. Amit ellenünk is leművelt, meg az argentinok ellen a döntőben, egy ilyan kaliberrel a kp-nk és szélsőink, kb mint jelenleg az nfl-ben a 49ers, olyan skill sor ami ellen nem lehet védekezni, vagy többet rúgnának, mint mi vagy nyerünk. Carlo meg ha kapna még a védelem két szélére friss használható arcokat akkor a közepes és jobb napjainkon bárkit megverünk. Én sem akarok már B meg C megoldásokat, amennyit ezekrre elköltöttünk már abból bárki kijönne. Rossz belegondolni, hogy mennyi éven keresztül fizettünk olyanoknak mint Hazard, Mariano meg Jovic, meddig foglaltak egy helyet és mennyire nagy semmit nem tettek le.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az ilyen jatekosokat es igazolasokat hagyjuk meg a kozepszeru csapatoknak meg az angoloknak.ANDS írta:Ha hagyjak Ancelottit dolgozni, ő egy átlagos képességű játékost is be tud illeszteni a rendszerbe, csak center legyen, lásd Joselu 500 ezer euróért. Most, hogy nincs Madridben első számú center, talán könnyebben mozdíthatók olyanok, akiknek a jatékpercek a legfontosabb szempont. Pl.: Dovbyk. Biztos kevesebb lenne a pénzigénye, és még gólokat is lőne.Donát írta: …..
MBappéról meg 2 éve is azt mondtuk, hogy kiderül milyen fejben, ha pénz miatt nem jön, vagy kevesebb pénzért jön nekünk win-win. Hát idén is ez van, csak az előzőek után nagyon repedezik ez már. Remélem Pérez tényleg tökös lesz, és irreális pénzt nem ad neki. Bár én továbbra is az érkezése ellen vagyok.
A Real Madridrol beszelunk...eleg volt az ilyen Jovic fele noname arcokbol. Csakis a minoseg johet szoba vagy Joselu egy kaliber, padra, helyettesiteni. Minden mas penzkidobas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Teljesen mindegy hogy az arab klubok mennyit fizetnek neki. Ha a pénz a fontos, most se fogunk versenyezni ahogy eddig se. Ha pedig ide akar jönni, akkor attól lesz erős alkupozicioban hogy milyen a teljesítménye, és nem attól hogy a PSG 15x annyit fizetne.RealMadridFanatic írta: Nem attol eros az alkupozicio, mert O a messias, hanem attol, hogy a feneketlen penztarcaju arab klubok gond nelkul kikohognek neki barmit.
Itt mar nem errol szol a tortenet, csak rajta mulik, hogy legalabb megprobal-e legendava valni, vagy megelegszik a langyos vizzel es 3 hajo zsetonnal.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Hehe a Madridom Donald Trumpja. Vagy Trump az USA hehéje!gutihaz14 írta:múltkor pont azt mondtad hogy tuti hosszabbítbiztos hogy itt fog játszani.
mondjuk így legalább akármi történik, megmondtad lesz
MBappéról meg 2 éve is azt mondtuk, hogy kiderül milyen fejben, ha pénz miatt nem jön, vagy kevesebb pénzért jön nekünk win-win. Hát idén is ez van, csak az előzőek után nagyon repedezik ez már. Remélem Pérez tényleg tökös lesz, és irreális pénzt nem ad neki. Bár én továbbra is az érkezése ellen vagyok.