Van akinek tetszik ez a foci, amit most a pool játszik?Berti írta: Pihenj Kloppo, aztán jöhetsz két év múlva
Csak mert nekem legtöbbször szenvedés nézni őket és ez nagyon nem hiányzik Madridból.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. január 26., péntek 16:00
Van akinek tetszik ez a foci, amit most a pool játszik?Berti írta: Pihenj Kloppo, aztán jöhetsz két év múlva
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. január 26., péntek 15:58
Kivárni mit? Zsinórban két bajnokságot nem fog elbukni a bayern így ha megnyeri a lever a bundesligát azért ha meg nem azért kell dobbantani onnan. Ilyen csapatoknál egy csida szezont lehet kicsikarni max és az bőven elég egy edzőtől, hogy szintet léphessen.tcskhun írta: Azért én Xabi Alonsonàl még ki vàrnèk egy szezont,hogy miként teljesít és utàna hoznék véleményt róla, plussz hogy tud dolgozni igazi stàrokkal.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 26., péntek 15:58
SzertarossegednekBerti írta: Pihenj Kloppo, aztán jöhetsz két év múlva
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. január 26., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 26., péntek 14:55
Pep-ket kizarjak, eljott ETH ideje.Caraway írta:Igen, meg tobb helyen is olvastam, hogy miota meghalt az edesanyja azota nem az igazi Klopp. Lehet ez is kozrejatszik az egeszben.Realista24 írta:
Az interjubol ugy fest inkabb, hogy nem fog edzoskodni (lehet mar tobbet se).
Ettol fuggetlenul meg Pepnek kene lelepnie a Citybol, es a bajnoksag ket legjobb edzoje nagyon sok ev utan eselyt adhatna masoknak is a bajnoki cimre vegre.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. január 26., péntek 14:50
Igen, meg tobb helyen is olvastam, hogy miota meghalt az edesanyja azota nem az igazi Klopp. Lehet ez is kozrejatszik az egeszben.Realista24 írta:Az interjubol ugy fest inkabb, hogy nem fog edzoskodni (lehet mar tobbet se).ekissm írta: Xabi nem várt volna. Mindenki a Bayern padra várta nyártól, most belép a pool is a kérők koze.
Kivamcsi vagyok Klopp elmegy pihenni, vagy megygozi e a bayern. Klopp Bayern es Xabi Pool komoly csapat lehet jovore.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. január 26., péntek 14:36
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. január 26., péntek 14:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. január 26., péntek 13:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. január 26., péntek 12:59
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. január 26., péntek 12:46
Szerintem a nyaron jo esellyel szetkapjak Alonso keretet nagyobb csapatok, nem latom igy sok ertelmet a maradasanak. Gyakorlatilag kezdhetne elolrol a munkat.realmadrid95 írta: Nagyon keves az eselye, de en megis azt erzem, hogy maradni fog Xabi. Konnyen lehet, hogy csak bizakodom, de szerintem nem hagyja ott a Levert.
Egyebkent amugy sem olyan jo buli most atvenni a Poolt, mert valljuk be a makkfaktor iden nagyon brutal naluk, realisan -6,-7 ponttal kene allniuk. Salah egyre gyengebb jatekban, neha mar a szanalomerzet kap el, mikor 5 bol 5 szor belevezeti az elso emberbe. Nunezt hagyjuk, a legrosszabb csatar a topcsapatok kozul, mig Diaz hatalmas kedvfuggo jatekos. A kp szoszo elmegy, Thiago serulekeny, Gravenberch alig jobb egy atlagtol, Mac Allister szinten. Szobot viszont lehet kimaxolna, mert ot be tudna rakni Wirtz poziciojaba, ami sokkal jobban allna a Magyarunknak.
A vedelmet meg hagyjuk is…
Lehet csak en latom igy, de nalam az City, Arsenal kerete erosebb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 26., péntek 12:45
Az interjubol ugy fest inkabb, hogy nem fog edzoskodni (lehet mar tobbet se).ekissm írta: Xabi nem várt volna. Mindenki a Bayern padra várta nyártól, most belép a pool is a kérők koze.
Kivamcsi vagyok Klopp elmegy pihenni, vagy megygozi e a bayern. Klopp Bayern es Xabi Pool komoly csapat lehet jovore.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 26., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. január 26., péntek 12:29
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 26., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 26., péntek 12:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 26., péntek 12:12
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. január 26., péntek 12:07
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. január 26., péntek 12:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 26., péntek 12:03
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem