Arrol nem is beszelve, hogy a keziben a birok ha csalni akarnak, akkor azt rohadt konnyen megtehetik. Siman elfujjak a meccset az egyik oldalra, es senkit sem erdekel, mert ez mar regota benne van a sportban, a szubjektiv dontesek. De nem ez tortent, tevedtek es kesz. Az nem csalas.tibi18 írta:Lehet. Viszont én nem így állok hozzá, 12 év játék és 8 év edzősködés után. Nem látom magam előtt, hogy a világ TOP5 játékvezetőjéből egy párost meg lehet venni, egy világversenyen, 20.000 helyi és milliós tv néző mellett. Nálam nagyobb az esély arra, hogy benézték, nálatok nagyobb az esély, hogy csaltak. Elfogadtam, lapozzunk.gutihaz14 írta:
elso resze meg oke is, DE mi az hogy ilyen kritikus tortenest nem neznek vissza ha lehetoseguk van ra?
lehet hogy nem allt erdekukben visszanezni?
Kézilabda
Re: Kézilabda
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehet. Viszont én nem így állok hozzá, 12 év játék és 8 év edzősködés után. Nem látom magam előtt, hogy a világ TOP5 játékvezetőjéből egy párost meg lehet venni, egy világversenyen, 20.000 helyi és milliós tv néző mellett. Nálam nagyobb az esély arra, hogy benézték, nálatok nagyobb az esély, hogy csaltak. Elfogadtam, lapozzunk.gutihaz14 írta:elso resze meg oke is, DE mi az hogy ilyen kritikus tortenest nem neznek vissza ha lehetoseguk van ra?Hibáztak, a játék része. Aztán abban is hibáztak, hogy nem nézték meg, de ez nem csalás.
elso resze meg oke is, DE mi az hogy ilyen kritikus tortenest nem neznek vissza ha lehetoseguk van ra?Hibáztak, a játék része. Aztán abban is hibáztak, hogy nem nézték meg, de ez nem csalás.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- tibi18
Akkor minden laikus rosszul látja, ugyanis nem az volt a gond, hogy mindkét lába a levegőben volt, hiszen nem volt. Nem felugrás miatt kellett volna elvenni, hanem azért, mert ellépte a szabaddobást, amit sem hétméteresnél, sem szabaddobásnál nem tehet meg. Túl közel állt a játékvezető, plusz természetesen ilyenkor egy másodperc alatt rengeteg dologra kell figyelnie.illgner írta:Nyilván minden laikus látja, hogy az időn túli szabaddobást elvetődve (mindkét lába a levegőben volt), teljesen szabálytalanul végzi el, csak pont az ezért jól megfizetett, professzionális játékvezetők "tévednek". Lehet játszani a szavakkal, a lényeg ugyanaz.zsuninnyo írta:
Arra utalt, hogy a biroi tevedes nem egyenlo a csalassal.
Hibáztak, a játék része. Aztán abban is hibáztak, hogy nem nézték meg, de ez nem csalás.
Illetve, amiről egy szó nem esett, talán a legnagyobbat a szélső svéd védő hibázta, meg sem próbálta sáncolni a lövést..
Nyilván minden laikus látja, hogy az időn túli szabaddobást elvetődve (mindkét lába a levegőben volt), teljesen szabálytalanul végzi el, csak pont az ezért jól megfizetett, professzionális játékvezetők "tévednek". Lehet játszani a szavakkal, a lényeg ugyanaz.zsuninnyo írta:Arra utalt, hogy a biroi tevedes nem egyenlo a csalassal.MVPP írta:
Elvették jogtalanul a rendes játékidő végén a labdát a svédektől, majd szabálytalanul lett elvégezve az időntúli szabaddobás.
Arra utalt, hogy a biroi tevedes nem egyenlo a csalassal.MVPP írta:Elvették jogtalanul a rendes játékidő végén a labdát a svédektől, majd szabálytalanul lett elvégezve az időntúli szabaddobás.tibi18 írta:
Mi volt abban a csalás?
Elvették jogtalanul a rendes játékidő végén a labdát a svédektől, majd szabálytalanul lett elvégezve az időntúli szabaddobás.tibi18 írta:Mi volt abban a csalás?illgner írta: Grat a franciáknak. Kár hogy csalással jutottak a döntőbe
- tibi18
Mi volt abban a csalás?illgner írta: Grat a franciáknak. Kár hogy csalással jutottak a döntőbe
Grat a franciáknak. Kár hogy csalással jutottak a döntőbe
- tibi18
Ahogy várható volt, el is utasították az óvást.
Ettől függetlenül hibás döntés született szerintem, mert szabálytalan volt. Mivel viszont a pályán ez az ítélet született, utólag nem lehet megváltoztatni.
Ettől függetlenül hibás döntés született szerintem, mert szabálytalan volt. Mivel viszont a pályán ez az ítélet született, utólag nem lehet megváltoztatni.
Csak ez a 60. Percben volt időn túli. Kötelező lett volna visszanézni.Dupla D írta: Ez kicsit nekem hasonlít azokra az esetekre, amikor beugrik valaki hatoson belülre és már leér picit a lába. Ezeket nem nézik vissza egyesével, meg szokták őket adni.
Nálunk bezzeg neki álltak videózni a szlovénok ellen ugyanekkor ...
Nevetséges.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nem tudom, ezért kérdem. Akkor mi lehet ok ? Egy meccs végeredményét befolyásoló hiba nem az ? Itt nem kell filozofálni. Utolsó támadás, szabálytalan v sem ? Az ? Svédek mennek a döntőbe. Nem az ? Mennek a franciák.tibi18 írta:Lépés volt és szabálytalan az időntúli gól, de nem óvási indok egyik sem én úgy tudom. Minden maradni fog.ferni írta: Állítólag szabálytalan volt, mégse nézték vissza a videóbíróval...
Svédek lehet ezt megóvják és meg is kéne nyerniük.
Kíváncsi leszek mi lesz ebből.
Plusz az a lépés is érdekes volt amire elvették a labdájukat.
De a francia sportdiplomácia eléggé erős, így semmi esélye annak, hogy változás történjen.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
A franciák kéziben mindig is élvezték a bírók pártfogását.Sorrentino írta: Egy ilyen kérdéses gólt (főleg, ami az EB döntőbe jutásról
dönt!) nem visszanézni, hát elég sok kérdést felvet.
Shame.
Nincs itt semmi meglepő, de remélem szépen elveszik a gólt és a svédek mennek a döntőbe.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez kicsit nekem hasonlít azokra az esetekre, amikor beugrik valaki hatoson belülre és már leér picit a lába. Ezeket nem nézik vissza egyesével, meg szokták őket adni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Azt a k...a nem láttam a meccset basszus.ferni írta: https://twitter.com/HandballHour/status ... 9385662964
Apró gól, mi a fene volt ez időn túli szabadból
Előtte mondjuk elvették a svédek gólját ami a stúdió szerint nem volt lépés.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Sorrentino
Egy ilyen kérdéses gólt (főleg, ami az EB döntőbe jutásról
Shame.
Shame.
- tibi18
Lépés volt és szabálytalan az időntúli gól, de nem óvási indok egyik sem én úgy tudom. Minden maradni fog.ferni írta: Állítólag szabálytalan volt, mégse nézték vissza a videóbíróval...
Állítólag szabálytalan volt, mégse nézték vissza a videóbíróval...
https://twitter.com/HandballHour/status ... 9385662964
Na ez az egész Eb nagyon szép volt!
Remélem hogy marad is ez a fejlődés és akkor jó kis csapat fog kialakulni!
Remélem hogy marad is ez a fejlődés és akkor jó kis csapat fog kialakulni!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,