— @marca
Amikor én láttam korábban akkor nagyon jól pengette, Barca ellen többek közt parádés volt. De persze lehet, hogy lufi.realmadrid95 írta:Persze, nala mindenkepp jobb megoldas, viszont Couto semmivel sem jobb, mint egy Odri peldaul, en meg kiegeszitoembernek sem hoznam. Akkor mar inkabb hoznam fel az Atleticotol megszerzett legnagyobb kincsunket, aztan szokja a focit a nagyokkal.Pad'em írta:
Annyira azért nem kell imádkozni sztem, LV-hez képest biztos előrelépés lenne.
Az is lehet, hogy fejben picit mar elfaradt a brazil es sokkal jobb teljesitmenyre kepes, mint az elmult par meccsukon, mert csak azokat lattam. Emberfeletti koncentracioval mennek elore a Gironaiak iden, lehet csak hullamvolgybe kerult, aztan nagyon failt irtam. Mindenesetre a 10-15 millio miatt nem aggodom, ez mar apropenz a mai focivilagban.
Kit vennél jobbhátvédnek amúgy? Nem egyszerű feladat mert olyan kell aki nem 50-100 millióért mozdítható, elfogadja, hogy azért sanszosan csere sokszor, de bármikor bedobható akárki ellen, és 1-2 év múlva átveheti Carvajal helyét, vagy akár már jövőre Dani formahanyatlása esetén. Ezeknek a paramétereknek nagyjából Couto sztem megfelel. Annyi hogy majd Camavinga tesójának szalonjába ugorjon el egy hajvágásra.