Nem férsz be kisgyerek.Realista24 írta: Erling Haaland is now CONVINCED that he must JOIN Real Madrid to win individual awards!
The FIFA Best award given to Leo Messi has opened his eyes.
(Source: @diarioas)
Hat persze
Elobb tanulj meg fodballozni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 31., szerda 11:51
Nem férsz be kisgyerek.Realista24 írta: Erling Haaland is now CONVINCED that he must JOIN Real Madrid to win individual awards!
The FIFA Best award given to Leo Messi has opened his eyes.
(Source: @diarioas)
Hat persze
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 31., szerda 11:34
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. január 31., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 31., szerda 10:30
És hol a bevétel?_Bushido_ írta: Egy kis bevétel
Official, completed. Peter leaves Real Madrid Castilla and joins Valencia on loan deal.
Buy option clause: €2m.
Real Madrid will have 50% sell-on clause.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. január 31., szerda 10:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. január 30., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 30., kedd 18:02
Kylian Mbappé will announce his decision in the next one or two weeks.ELSiete írta:" it won't take longer than that." én ezt úgy ertelmeztem, hogy aznap osszeulnek, és akarsz-e akkor maradni vagy sem, mondjon egy véglegest. Szóval akkor kezdődik, de aznap vége is lehet. Ismerve az eddigieket, semmi nem lesz február elsején, és nyáron hosszabbit.Realista24 írta:
Szoval februar 1tol targyal veluk, de kozben azt is irtak ugyanugy Felixre hivatkozva, hogy februar 1-ig meglesz a dontes.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 30., kedd 14:45
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 30., kedd 14:35
Vinicius rajongók meneküljenek.Realista24 írta:Na ha ez igy lesz, akkor hehe azt csinal egy napig, amit akarELSiete írta:
" it won't take longer than that." én ezt úgy ertelmeztem, hogy aznap osszeulnek, és akarsz-e akkor maradni vagy sem, mondjon egy véglegest. Szóval akkor kezdődik, de aznap vége is lehet. Ismerve az eddigieket, semmi nem lesz február elsején, és nyáron hosszabbit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 30., kedd 14:27
Na ha ez igy lesz, akkor hehe azt csinal egy napig, amit akarELSiete írta:" it won't take longer than that." én ezt úgy ertelmeztem, hogy aznap osszeulnek, és akarsz-e akkor maradni vagy sem, mondjon egy véglegest. Szóval akkor kezdődik, de aznap vége is lehet. Ismerve az eddigieket, semmi nem lesz február elsején, és nyáron hosszabbit.Realista24 írta:
Szoval februar 1tol targyal veluk, de kozben azt is irtak ugyanugy Felixre hivatkozva, hogy februar 1-ig meglesz a dontes.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 30., kedd 14:25
" it won't take longer than that." én ezt úgy ertelmeztem, hogy aznap osszeulnek, és akarsz-e akkor maradni vagy sem, mondjon egy véglegest. Szóval akkor kezdődik, de aznap vége is lehet. Ismerve az eddigieket, semmi nem lesz február elsején, és nyáron hosszabbit.Realista24 írta:Szoval februar 1tol targyal veluk, de kozben azt is irtak ugyanugy Felixre hivatkozva, hogy februar 1-ig meglesz a dontes.ELSiete írta: This time Kylian Mbappé seems willing to prioritize glory over money. @okdiario #transfers
Kylian Mbappé has already told Real Madrid that his first priority is to play at the Bernabéu starting next season. @okdiario #transfers
Kylian Mbappé will discuss his future with PSG starting from February 1st, it won't take longer than that. @jfelixdiaz #transfers
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 30., kedd 14:18
Szoval februar 1tol targyal veluk, de kozben azt is irtak ugyanugy Felixre hivatkozva, hogy februar 1-ig meglesz a dontes.ELSiete írta: This time Kylian Mbappé seems willing to prioritize glory over money. @okdiario #transfers
Kylian Mbappé has already told Real Madrid that his first priority is to play at the Bernabéu starting next season. @okdiario #transfers
Kylian Mbappé will discuss his future with PSG starting from February 1st, it won't take longer than that. @jfelixdiaz #transfers
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 30., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 30., kedd 14:09
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. január 30., kedd 14:09
Ha jön és Bellinghammel meg francia- brazil kontingenssel megy a piszipaszi, akkor néha azért odakapcsolok.hehetheoriginal írta:ezzel az acc nevvel perfekt hszpetiamadridista írta: Leszarom Mbappét
Ha jon, azert par meccset megnezunk nagy durcasan.
Ha nem jon, endre inasba tesz mindenkit ket tanci kozott.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 30., kedd 13:58
ezzel az acc nevvel perfekt hszpetiamadridista írta: Leszarom Mbappét
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. január 30., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 30., kedd 13:40
Lehetsz a vezető, de most már nem térhetünk le többet a pályáról! Kaller pozit elfogadom, úgysem lesz sok meló vele, mert aki ide felszáll, az komolyan fogja gondolni és vált is jegyet előre.Dupla D írta:A mozdonyvezető én vagyok. Tavaly nyár óta nem is lassított a gőzösöm. Lehetsz a kaller.ELSiete írta: Aaron Domimguez: "Mbappe nem akar a PSGvel hosszabbitani, ezt pedig a klub is tudja. A Real Madriddal kötött szerződést, most más feltételek mellett tárgyalják újra. Nem igaz a hír, hogy Vinicius elhagyja a Real Madridot."
@jfelixdiaz: "Mbappe megegyezett a PSGvel, feladta a hűség bónuszt, ezzel pedig a klub is elégedett. Természetesnek veszik, hogy a szezon végén távozik. A Real hallgat, de a napokban nagy igazolás várható."
Megnyitom a vonatjegyek árusítását, ki kér helyet magának?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. január 30., kedd 13:36
A mozdonyvezető én vagyok. Tavaly nyár óta nem is lassított a gőzösöm. Lehetsz a kaller.ELSiete írta: Aaron Domimguez: "Mbappe nem akar a PSGvel hosszabbitani, ezt pedig a klub is tudja. A Real Madriddal kötött szerződést, most más feltételek mellett tárgyalják újra. Nem igaz a hír, hogy Vinicius elhagyja a Real Madridot."
@jfelixdiaz: "Mbappe megegyezett a PSGvel, feladta a hűség bónuszt, ezzel pedig a klub is elégedett. Természetesnek veszik, hogy a szezon végén távozik. A Real hallgat, de a napokban nagy igazolás várható."
Megnyitom a vonatjegyek árusítását, ki kér helyet magának?
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 30., kedd 13:28
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem