Realista24 írta:
zsuninnyo írta:
Egyet sem irtatok, ami megfelelne annak, hogy valaki 200bol boldogan el.
Azt irtatok, hogy 200bol valaki "elvan". Ezt is mindenfele teny nelkul.
Én leírtam mire gondolok, mire van példám, amire azt írtad hogy nem lehetséges.
Mit kezdjek veled?
Biztos hazudnak, mert te nem hiszed el.
Jo, ha nem erted akkor sajnalom.
Osszegyujtok 200 milliot, veszek egy tanyat valahol a picsa hata mogott, felepitek minden infrastrukturat magamnak, aztan utana havonta 200bol megvagyok, boldogan elek (amig nem fajdul meg a fogam, nem megy tonkre a futes, a viz, nem megy el az aram, nem jon egy vihar ami lebassza minden termenyem es oli meg az allataim), es beleszamitok ebbe a nagyszeru kerdesbe.
Oroklok minden szart, amit elottem mar valaki felepitett, es a kapcsolati halomon keresztul havi 200bol megoldom a karbantartast, es mindent magamnak csinalok.
Soha sem kerestem havi 200nal tobbet, havi 60 elmegy kajara, 40 rezsire, a maradek 100bol pedig megprobalok minell tobbet felretenni, hogy ha januarban bedoglik a futes, ne fagyjak halalra 2 nap alatt.
Mindegyikre ra lehet sutni azt, hogy "boldogan" el. Ez inkabb a maximum "elvan" szint, ami nem ugyanaz.
Amit te mondtal, azaz, hogy "van egy ismerosom aki nem tudom mennyibol, de elvan, mert nem nez m4et, meg vannak allatai es kertje -> megtermel mindent maganak". Lehet azaz ismerosod havi 800bol el, de nem baj, azert jo pelda es en nem ertem.