Aurélien Tchouaméni - 14
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
BREAKING: La Liga have REJECTED Real Madrid's appeal for Tchouameni, he will MISS the Madrid Derby.
Rüdibe mehet a szuri.
Rüdibe mehet a szuri.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
92:12 nél?ANDS írta:Mert Vini elszórakozta a harmadikat, és ha 2:1- re alakul az eredmény, a vége meleg lett volna.ferni írta: …..
De 2 gólos előnynél minek odalépni, nem is értem
1 perc sem volt vissza
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Igen, 2 golos elonyben 1 perccel a lefujas elott ez is Vini hibajaANDS írta:Mert Vini elszórakozta a harmadikat, és ha 2:1- re alakul az eredmény, a vége meleg lett volna.ferni írta: …..
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Engem meggyőztetek. Jogos a sárga, nem fogják visszavonni.
Ha Rudiger és Tchou nem lesz, akkor majd Mendy helyettesíti őket.
Ha Rudiger és Tchou nem lesz, akkor majd Mendy helyettesíti őket.
Épp ezért, a sárga jogos, és a getafenak kellett volna szabadot kapnia. Ezért, mert ez hibásan elmaradt, a jogos sárgát is vissza kéne vonatni?
De ott az első szabálytalanság után történt az a sárga adás, amit visszavontak. Itt meg előbb volt a sárgás szabálytalanság, és utána a les.A VAR azonban jelezte, hogy a szögletnél kezezés történt, és a Sevilla rúghatott 11-est. A lényeg, hogy ennél az akciónál a Sevilla kapusa nem kapott sárga lapot, mivel a bíró szerint az akció nem volt érvényes, a szöglet utáni 11-es miatt el sem kezdődött.
de hiaba adott elonyszabalyt mert amit o tovabbengedett az egy les volt , ergo nem jutott elonyhoz a tamadocsapat. vissza kellett volna fujnia szabinak.el magico írta:Hasonlóan látom. Attól függetlenül, hogy les volt utána, még nem rúghatom fel az ellenfelet bünti nélkül. Előnyszabályt alkalmazott, les lett utána, de utólagosan odaadta a sárga lapot.CS0ki írta: Akinek passzol faszi, az van lesen, aki passzolt, az rúgta le Csumi, nálam ez szabadrúgás így befelé és sárga. Kivéve persze, ha ilyenkor úgy kell számolni, hogy addig a pillanatig számít bármi, amíg el nem hagyja a passzoló cipőjét a labda. De szerintem leshelyzetnél a fogadó fél labdába érintéséig vagy játékba avatkozásáig tart a dolog.
ez olyan szituacio mikor falt utan tovabbot enged a spori mert ugy tunik hogy a labdat a tamado csapat fogja megszerezni de megis a vedo er labdahoz igy nem tortent elony a tamado reszere es visszafujja szabinak.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Hasonlóan látom. Attól függetlenül, hogy les volt utána, még nem rúghatom fel az ellenfelet bünti nélkül. Előnyszabályt alkalmazott, les lett utána, de utólagosan odaadta a sárga lapot.CS0ki írta: Akinek passzol faszi, az van lesen, aki passzolt, az rúgta le Csumi, nálam ez szabadrúgás így befelé és sárga. Kivéve persze, ha ilyenkor úgy kell számolni, hogy addig a pillanatig számít bármi, amíg el nem hagyja a passzoló cipőjét a labda. De szerintem leshelyzetnél a fogadó fél labdába érintéséig vagy játékba avatkozásáig tart a dolog.
Ha Rüdiger felépül akkor vhogy megoldjuk.
Cama úgyis fix kisárgázza magát a Girona ellenére, legalább az egyik lesz fixen a 2 meccsen
Cama úgyis fix kisárgázza magát a Girona ellenére, legalább az egyik lesz fixen a 2 meccsen
- Pad'em
De miért nem fújta akkor be a szabit? Így ez bírói hiba, sztem simán el kell töröljék.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Ez érdekes kérdés, mert ha lefújta volna a bíró, akkor egyértelmű a helyzet, sárgalap és szabadrúgás.CS0ki írta: Akinek passzol faszi, az van lesen, aki passzolt, az rúgta le Csumi, nálam ez szabadrúgás így befelé és sárga. Kivéve persze, ha ilyenkor úgy kell számolni, hogy addig a pillanatig számít bármi, amíg el nem hagyja a passzoló cipőjét a labda. De szerintem leshelyzetnél a fogadó fél labdába érintéséig vagy játékba avatkozásáig tart a dolog.
Itt viszont előnyszabályt alkalmazott, és az akció érvénytelen lett a leshelyzet miatt.
Nem vagyok bíró, de az a véleményem, hogy mivel a bíró játékon kívül is adhat sárga lapot, így ez is annak minősülne, viszont eszembe jut egy eset 2021-ből a Sevilla ellen. Szöglet utáni ellentámadásból eljutottunk gólhelyzetig, de a kapus elhúzta Benzema lábát, 11-es. A VAR azonban jelezte, hogy a szögletnél kezezés történt, és a Sevilla rúghatott 11-est. A lényeg, hogy ennél az akciónál a Sevilla kapusa nem kapott sárga lapot, mivel a bíró szerint az akció nem volt érvényes, a szöglet utáni 11-es miatt el sem kezdődött.
Fogalmam sincs, hogyan fognak dönteni Tchoumeni esetében.
Akinek passzol faszi, az van lesen, aki passzolt, az rúgta le Csumi, nálam ez szabadrúgás így befelé és sárga. Kivéve persze, ha ilyenkor úgy kell számolni, hogy addig a pillanatig számít bármi, amíg el nem hagyja a passzoló cipőjét a labda. De szerintem leshelyzetnél a fogadó fél labdába érintéséig vagy játékba avatkozásáig tart a dolog.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En meg bizok benne Asszonyt azert felraktam...win-winhehetheoriginal írta: Mibe hogy nem törlik el?
R, hogy is volt az a házat, hazát, asszonyt, kutyát?
Sztem annyira ostobak ezek amugy, hogy nem ertettek meg, hogy ezzel nem a barcat segitik
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mibe hogy nem törlik el?
Sztem annyira ostobak ezek amugy, hogy nem ertettek meg, hogy ezzel nem a barcat segitik
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
No one at Real Madrid understands why Tchouameni was booked, at the 92nd minute - when he was booked there was a chance for Getafe that was later called offside. Tchouameni wasn't involved in the play. @diarioas #rmalive
BREAKING: Real Madrid will APPEAL Tchouameni's yellow card. @Rodra10_97 tells @theMadridZone #rmalive
BREAKING: Real Madrid will APPEAL Tchouameni's yellow card. @Rodra10_97 tells @theMadridZone #rmalive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
Közben leesett a les
Ezt így szinte biztos eltörlik majd és ott lesz a derbin.
Ezt így szinte biztos eltörlik majd és ott lesz a derbin.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Az oké, de ha a faszi lesen volt, akinek passzol?Pad'em írta: Előnyszabály, majd utólag adott neki egy sárgát. Livescore listázza is a 92.percben, meg a commentaryban is ott van. Tiszta sor, az is volt.
Felesleges volt nagyon, már eldőlt meccsen.
- Pad'em
Előnyszabály, majd utólag adott neki egy sárgát. Livescore listázza is a 92.percben, meg a commentaryban is ott van. Tiszta sor, az is volt.
Szerk. Ja, hogy a támadás végén les volt. Akkor megóvjuk és eltörlik.
Szerk. Ja, hogy a támadás végén les volt. Akkor megóvjuk és eltörlik.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Akkor viszont szabadrúgást kellett volna itelnie.gutihaz14 írta: https://streamin.me/v/7c0eacf7
elvileg erre kapta de nem latnj mikor kapja tenylegesen a sargat
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Carlo Ancelotti: "Tchouameni will miss the derby. I don't know what happened, the referee just showed Tchouameni a card.”BLaZE írta: Mikor? Sehol nem írják…
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."