Aurélien Tchouaméni - 14

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Aurélien Tchouaméni - 18

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 14., szerda 10:01

Tchou kozephatvedkent.
4-0 win vs Osasuna
1-0 win vs Alaves
1-0 win vs Mallorca
4-0 win vs Girona
1-0 win vs RB Leipzig
:coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. február 13., kedd 23:55

https://twitter.com/vini_ball/status/17 ... 5046213783

Csucsukám :coffee:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. február 11., vasárnap 3:27

realmadrid95 írta: :kalapos:
Hiaba nem kaptunk golt, azert voltak helyezkedesi problemak vedekezesnel boven. Nem hiszem, hogy klasszis csatarokkal szemben o megoldas lehetne, beugrosnak most tobb, mint tokeletes volt, de fix khkent nem szabad szamolni vele. Mellesleg, ahogy irtad is, vkp poszton vilagklasszis iden.
Ez volt max az 5. meccse.
Carvajal volt a párja.
Tanulja meg! :D

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 10., szombat 22:26

filatáska írta: Nem tudom, hogy tényleg nem szeret -e KH poszton játszani, de engem meggyőzött ott. :lol:
Szerintem lassan lehet megbarátkoztatni vele.
Militaoval párban megnézném.

Egyrészt az egyik nagy előnye, hogy így 2 nagyon technikás KH lenne a csapatnak, labdakihozataloknál és labdamegtartásoknál óriási előny.

Másrészt, így összeállhatna a jövőben a Bellingham-Cama-Fede trió, ami dinamikusabb, mint ha Tchoua forgolódna ott (bár idén meggyőzött a KVK poszton is, extra srabil ott, de az utóbbi pár meccsen nagyon tetszett ez a mozgékonyabb középpálya).
Szerintem a védekezést bőven meg tudná oldani az említett trió, plusz támadásban is mindegyik tud pluszt adni, foroghatnának mind, hogy épp melyikük marad biztosítani, ha a másik 2 felrohant.
Ennek az összetételnek az előnye, hogy meg lenne a "fehér agy" (Belli :D :lol: ), valamint neki köszönhetően végre lenne egy gólerős középpályásunk, még ha nyilván onnan nem hozná a mostani számokat.

Harmadrészt ez a Real Madrid, 4-3-3, 3 vérbeli támadóval. :D

Így bele gondolva, több az előnye, mint a hátránya, úgyhogy pont nem érdekel Tchoua mit szeretne. :kalapos:

Hiaba nem kaptunk golt, azert voltak helyezkedesi problemak vedekezesnel boven. Nem hiszem, hogy klasszis csatarokkal szemben o megoldas lehetne, beugrosnak most tobb, mint tokeletes volt, de fix khkent nem szabad szamolni vele. Mellesleg, ahogy irtad is, vkp poszton vilagklasszis iden.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. február 10., szombat 22:07

Nem tudom, hogy tényleg nem szeret -e KH poszton játszani, de engem meggyőzött ott. :lol:
Szerintem lassan lehet megbarátkoztatni vele.
Militaoval párban megnézném.

Egyrészt az egyik nagy előnye, hogy így 2 nagyon technikás KH lenne a csapatnak, labdakihozataloknál és labdamegtartásoknál óriási előny.

Másrészt, így összeállhatna a jövőben a Bellingham-Cama-Fede trió, ami dinamikusabb, mint ha Tchoua forgolódna ott (bár idén meggyőzött a KVK poszton is, extra srabil ott, de az utóbbi pár meccsen nagyon tetszett ez a mozgékonyabb középpálya).
Szerintem a védekezést bőven meg tudná oldani az említett trió, plusz támadásban is mindegyik tud pluszt adni, foroghatnának mind, hogy épp melyikük marad biztosítani, ha a másik 2 felrohant.
Ennek az összetételnek az előnye, hogy meg lenne a "fehér agy" (Belli :D :lol: ), valamint neki köszönhetően végre lenne egy gólerős középpályásunk, még ha nyilván onnan nem hozná a mostani számokat.

Harmadrészt ez a Real Madrid, 4-3-3, 3 vérbeli támadóval. :D

Így bele gondolva, több az előnye, mint a hátránya, úgyhogy pont nem érdekel Tchoua mit szeretne. :kalapos:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. február 2., péntek 17:51

Pad'em írta: Rüdibe mehet a szuri. :D
most volt dopping vizsgálat, lehet szúrni mindent is
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 2., péntek 17:44

amúgy most hogy újra megnézem a videót nem is látni hogy a spori továbbot intett volna, konkrétan nem jelzett semmit tehát szerinte semmi sem történt, aztán adott egy sárgát utólag :mrgreen:
persze lehet hogy pont utána lendül a keze és mutatja hogy tovább de ki tudja. lehet már csak a lest fújja.

*talán látni a kezét de pont kiesik már a kameraképből
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 2., péntek 16:47

Sztem jogos a sárga. Mert csak akkor szabálytalanság a szabálytalanság ha nincs les? Ha les akkor bármit lehet csinálni mert úgysincs következménye?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 2., péntek 16:36

De meglepo.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 2., péntek 15:59

BREAKING: La Liga have REJECTED Real Madrid's appeal for Tchouameni, he will MISS the Madrid Derby.

Rüdibe mehet a szuri. :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ViktoR4
Kedvenc játékosaid: Ramos

HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2024. február 2., péntek 13:05

ANDS írta:
ferni írta: …..

De 2 gólos előnynél minek odalépni, nem is értem
Mert Vini elszórakozta a harmadikat, és ha 2:1- re alakul az eredmény, a vége meleg lett volna.
92:12 nél? :lol:
1 perc sem volt vissza

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. február 2., péntek 13:05

ANDS írta:
ferni írta: …..

Mert Vini elszórakozta a harmadikat, és ha 2:1- re alakul az eredmény, a vége meleg lett volna.
Igen, 2 golos elonyben 1 perccel a lefujas elott ez is Vini hibaja :D

Newman
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Newman » 2024. február 2., péntek 12:54

Engem meggyőztetek. Jogos a sárga, nem fogják visszavonni.

Ha Rudiger és Tchou nem lesz, akkor majd Mendy helyettesíti őket. :D

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. február 2., péntek 12:04

Épp ezért, a sárga jogos, és a getafenak kellett volna szabadot kapnia. Ezért, mert ez hibásan elmaradt, a jogos sárgát is vissza kéne vonatni?

A VAR azonban jelezte, hogy a szögletnél kezezés történt, és a Sevilla rúghatott 11-est. A lényeg, hogy ennél az akciónál a Sevilla kapusa nem kapott sárga lapot, mivel a bíró szerint az akció nem volt érvényes, a szöglet utáni 11-es miatt el sem kezdődött.
De ott az első szabálytalanság után történt az a sárga adás, amit visszavontak. Itt meg előbb volt a sárgás szabálytalanság, és utána a les.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 2., péntek 11:40

el magico írta:
CS0ki írta: Akinek passzol faszi, az van lesen, aki passzolt, az rúgta le Csumi, nálam ez szabadrúgás így befelé és sárga. Kivéve persze, ha ilyenkor úgy kell számolni, hogy addig a pillanatig számít bármi, amíg el nem hagyja a passzoló cipőjét a labda. De szerintem leshelyzetnél a fogadó fél labdába érintéséig vagy játékba avatkozásáig tart a dolog.
Hasonlóan látom. Attól függetlenül, hogy les volt utána, még nem rúghatom fel az ellenfelet bünti nélkül. Előnyszabályt alkalmazott, les lett utána, de utólagosan odaadta a sárga lapot.
de hiaba adott elonyszabalyt mert amit o tovabbengedett az egy les volt , ergo nem jutott elonyhoz a tamadocsapat. vissza kellett volna fujnia szabinak.

ez olyan szituacio mikor falt utan tovabbot enged a spori mert ugy tunik hogy a labdat a tamado csapat fogja megszerezni de megis a vedo er labdahoz igy nem tortent elony a tamado reszere es visszafujja szabinak.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. február 2., péntek 11:31

CS0ki írta: Akinek passzol faszi, az van lesen, aki passzolt, az rúgta le Csumi, nálam ez szabadrúgás így befelé és sárga. Kivéve persze, ha ilyenkor úgy kell számolni, hogy addig a pillanatig számít bármi, amíg el nem hagyja a passzoló cipőjét a labda. De szerintem leshelyzetnél a fogadó fél labdába érintéséig vagy játékba avatkozásáig tart a dolog.
Hasonlóan látom. Attól függetlenül, hogy les volt utána, még nem rúghatom fel az ellenfelet bünti nélkül. Előnyszabályt alkalmazott, les lett utána, de utólagosan odaadta a sárga lapot.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 2., péntek 11:27

Ha Rüdiger felépül akkor vhogy megoldjuk.

Cama úgyis fix kisárgázza magát a Girona ellenére, legalább az egyik lesz fixen a 2 meccsen :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 2., péntek 11:16

De miért nem fújta akkor be a szabit? Így ez bírói hiba, sztem simán el kell töröljék.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Newman
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Newman » 2024. február 2., péntek 11:04

Ez érdekes kérdés, mert ha lefújta volna a bíró, akkor egyértelmű a helyzet, sárgalap és szabadrúgás.
Itt viszont előnyszabályt alkalmazott, és az akció érvénytelen lett a leshelyzet miatt.

Nem vagyok bíró, de az a véleményem, hogy mivel a bíró játékon kívül is adhat sárga lapot, így ez is annak minősülne, viszont eszembe jut egy eset 2021-ből a Sevilla ellen. Szöglet utáni ellentámadásból eljutottunk gólhelyzetig, de a kapus elhúzta Benzema lábát, 11-es. A VAR azonban jelezte, hogy a szögletnél kezezés történt, és a Sevilla rúghatott 11-est. A lényeg, hogy ennél az akciónál a Sevilla kapusa nem kapott sárga lapot, mivel a bíró szerint az akció nem volt érvényes, a szöglet utáni 11-es miatt el sem kezdődött.

Fogalmam sincs, hogyan fognak dönteni Tchoumeni esetében. :hmmm:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. február 2., péntek 9:54

Akinek passzol faszi, az van lesen, aki passzolt, az rúgta le Csumi, nálam ez szabadrúgás így befelé és sárga. Kivéve persze, ha ilyenkor úgy kell számolni, hogy addig a pillanatig számít bármi, amíg el nem hagyja a passzoló cipőjét a labda. De szerintem leshelyzetnél a fogadó fél labdába érintéséig vagy játékba avatkozásáig tart a dolog.

Vissza: