OFF
Re: OFF
Akinek Redondo van az aváján, rossz ember nem lehet, kivéve ha teletippnek hívják.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csak keményen @Sonny! bassz oda nekik!
(remélem szereztem még egy kritikus kérdésekben egyetértő arcot most, hogy tövig benyaltam. )
(remélem szereztem még egy kritikus kérdésekben egyetértő arcot most, hogy tövig benyaltam. )
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Üdvözlet mindenkinek!
Mivel nem találtam bemutatkozó topikot,ezért gondoltam itt annyira nem lesz majd útban ez a hozzászólás.Annyit kell rólam tudni,hogy mióta úgy nézem a focit,hogy nagyjából értem is mi zajlik a pályán,azóta Real Madrid fanatikus vagyok (kb. 10 éve). Nem épp szerencsés időszakban lettem igazi szurkoló,a BL győzelmek utáni hanyatlás elég sokáig tartott,de végig kitartottam a csapat mellett. A fórumot is olvasgatom már elég régóta,legalább egy éve,szóval még "odaát" is figyelemmel kísértem a véleményeiteket. Most valahogy késztetést éreztem,hogy én is hozzászóljak majd 1-2 témához.
Remélem nem szolgáltatok arra okot,hogy bannoljatok. Hala Madrid!
Mivel nem találtam bemutatkozó topikot,ezért gondoltam itt annyira nem lesz majd útban ez a hozzászólás.Annyit kell rólam tudni,hogy mióta úgy nézem a focit,hogy nagyjából értem is mi zajlik a pályán,azóta Real Madrid fanatikus vagyok (kb. 10 éve). Nem épp szerencsés időszakban lettem igazi szurkoló,a BL győzelmek utáni hanyatlás elég sokáig tartott,de végig kitartottam a csapat mellett. A fórumot is olvasgatom már elég régóta,legalább egy éve,szóval még "odaát" is figyelemmel kísértem a véleményeiteket. Most valahogy késztetést éreztem,hogy én is hozzászóljak majd 1-2 témához.
Remélem nem szolgáltatok arra okot,hogy bannoljatok. Hala Madrid!
sajnos irreálisan hosszú a keze és ez nagyon belerondít a kép összhatásába, harmóniájába.Galacticos írta:
ezzel már elégedett vagy fecó?
Varane kb 14-15 centivel magasabb, mint Falcao, nem volt megfelelő az alapkép kiválasztása.... :-)
és így kicsibe nem lehet komolyabban véleményt nyilvánítani, nagyobba kéne, hogy megnézzem alaposabban.
de így kicsiben egész jónak tűnik.
- hehe
erre berak egy füstös cigányt.Galacticos írta:hehe írta:pogbához képest a negro is az.
szerk.: elkéstemferni írta:hát Pogbához képest falfehér....basszátok meg akkor.messideco írta:Veratti úgy néz ki, mint egy kezdőbuzi
- Galacticos
hehe írta:pogbához képest a negro is az.
szerk.: elkéstem
ferni írta:hát Pogbához képest falfehér....
basszátok meg akkor.messideco írta:Veratti úgy néz ki, mint egy kezdőbuzi
ja a nevet, akkor találtam volna ki, ha kapunk egy igen választ vagy valami.Dupla D írta:Soha vissza nem térő alkalom kedves zöldek.
Én valami kimondott heterot adnék neki, ha már accel szeretné, hogy ti válasszatok nevet.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tényleg, jó, hogy írtad, most jut eszembe, hogy én meg Fausttal cseréltem nicknevet.messideco írta:Amúgy én és Remy is nicket cseréltünk az új oldalon, szóval ha lehet váltsátok át nekünk. Bocsi a kellemetlenségekért
Cserét, please!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Soha vissza nem térő alkalom kedves zöldek.accel írta:valamelyik moderátor lenne olyan kedves és megváltoztatná másra a nevemet
Én valami kimondott heterot adnék neki, ha már accel szeretné, hogy ti válasszatok nevet.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehe
pogbához képest a negro is az.Galacticos írta:ha marcelo neked fehér...ferni írta:most nézem baszod, hogy full ráraktad Pogba fejét egy fehér csávóra?
szerk.: elkéstem
hát Pogbához képest falfehér....Galacticos írta:ha marcelo neked fehér...ferni írta:most nézem baszod, hogy full ráraktad Pogba fejét egy fehér csávóra?
- Galacticos
ha marcelo neked fehér...ferni írta:most nézem baszod, hogy full ráraktad Pogba fejét egy fehér csávóra?
most nézem baszod, hogy full ráraktad Pogba fejét egy fehér csávóra?
amúgy Bale még tűrhető, de Verratti is borzalmas
amúgy Bale még tűrhető, de Verratti is borzalmas
- Galacticos
én is másnevével regeltem.
valamelyik modi visszaírná nekem a nevemet sopronmadridra? csak hogy ne legyen kavarodás.
valamelyik modi visszaírná nekem a nevemet sopronmadridra? csak hogy ne legyen kavarodás.