Real Madrid told me
nyilván.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 6., kedd 18:12
Real Madrid told me
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 6., kedd 18:00
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 5., hétfő 22:23
Jaha, csak aztan beinditjak a szuperligat, aztan bl helyett lesz 30 elclasico.ateeemadrid írta: Ha kisköcsög, ha nem (mondjuk ha idén tényleg jön normál fizuval, akkor sztem sok okunk nincs baszogatni, mert tavaly óta ez a narratíva) nagyon pofátlanul erős csapatunk lesz, pár BL a kövi években megint le fog esni.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. február 5., hétfő 22:17
Egyetértek, hogy tényleg borzalmasan erős keret jöhet össze, főleg ha még Daviest is lematekozzák Perezék. A Vinicius/Rodrygo helyzetet kell megoldani majd Carlonak, ott szerintem lesz baja az öregnek. Egyik brazilt sem fogják eladni, kár is ebben gondolkodni. Plusz jön egy harmadik is ugye, aki szerintem óriás gurítás lesz.ateeemadrid írta: Ha kisköcsög, ha nem (mondjuk ha idén tényleg jön normál fizuval, akkor sztem sok okunk nincs baszogatni, mert tavaly óta ez a narratíva) nagyon pofátlanul erős csapatunk lesz, pár BL a kövi években megint le fog esni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. február 5., hétfő 21:55
ennyiért jól hangzikRealista24 írta: Azt irjak hogy Miguel visszautasított egy angol ajánlatot januárban.
Sejtesek szerint nyáron visszatér, ára 8 millió a Realnak.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 5., hétfő 21:51
Jó hogy visszautasította különben matchelnünk kellett volna, mert januárban csak first refusal jogunk volt. 25 milliót ajánlottak érte elvileg szóval ennyit kellett volna letennünk most vagy bukjuk a gyereket.Realista24 írta: Azt irjak hogy Miguel visszautasított egy angol ajánlatot januárban.
Sejtesek szerint nyáron visszatér, ára 8 millió a Realnak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 5., hétfő 21:13
illene pár duplát hozni.... pláne hogy ekkora pénzekért tartunk majd egy 4-5 évre elég játékost.ateeemadrid írta: Ha kisköcsög, ha nem (mondjuk ha idén tényleg jön normál fizuval, akkor sztem sok okunk nincs baszogatni, mert tavaly óta ez a narratíva) nagyon pofátlanul erős csapatunk lesz, pár BL a kövi években megint le fog esni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 5., hétfő 21:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 5., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: flori » 2024. február 5., hétfő 17:41
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. február 5., hétfő 17:07
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 5., hétfő 16:57
Jönni fog Padem.Pad'em írta: Azt is írja mr Herewego, hogy annyira bízunk a dologban, hogy már az öltözővel is meg lett osztva a hír, a PSG-nél meg már ki van nézve az utód. Meg megint, hogy fizukája kevesebb lesz mint a 22-es ajánlatunk.
Most már azért 42. nekifutásra talán összejön a sztori. Látva a helyzetkihasználásunkat, helye lesz is a kincskeresőnek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 5., hétfő 15:26
Leao-t nézték ki.Babinho írta: Aztán majd eljön ide megsérülni, közben a PSG-s utód jobb lesz mint ő valaha, valami fiatal francia 5M-ért
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. február 5., hétfő 15:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 5., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 5., hétfő 14:58
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2024. február 5., hétfő 14:53
Egy kutya az összes de neki jobban hiszek mint a többi kebabosnakPad'em írta: Romano friss tweetje. Azért ez még távol áll a done dealtől, szerinte.
Real Madrid keep advancing on Kylian Mbappé deal with confidence — but nothing has been signed yet.
Formal decision on player side expected soon.
Nasser Al Khelaifi & PSG have not received any formal communication yet.
It’s a crucial step, part of the pact with Kylian.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 5., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 5., hétfő 9:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 4., vasárnap 18:37
Saudarabiaban van a soanyol szuperkupa meg az olasz, a fél vilag emirates mezben van meg qatari vb akkor millioan odaigazoltak mar szerintem nem ezen a meccsen fog múlni.miro. írta:Hat de ezaz. Nem lenne szebb valami olyan csapat ellen,vagy egy galat csinalni,amire az ember emlekszik. Nem egy “sivatagi csapat” ellen….. Cr-t meg barmikor ellehet meg bucsuztatni.dzsi91 írta:
Raúl búcsúja ugyanúgy valami sivatagi csapat ellen volt. Szerintem kutyát nem érdekli az alnassr ebben az esetben. Ha a máltai harmadosztályban tolná akkor meg azt hívnánk meg.
Ha nem csinalta a klub meg amikor elment/elmentek,akkor tok mindegy mar,hogy mikor..
Na de mindegy,ez csak az en velemenyem. Max nem nezem.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem