füst írta:
Nekem is sok van, a legégetőbb probléma a lentebb megemlített demográfiát érinti, de annak a megoldása sokfaktoros, több generációt átívelő, itt és most nem lehetne egy döntéssel elfogadható módon megoldani. Nem elfogadható módon az abortusz eltörlése talán megoldhatná, csak ugye érthető okokból túl nagy ellenállást váltana ki. Viszont úgy érzékelem, hogy ez a probléma foglalkoztatja a kormányt, és kellő figyelmet fordítanak rá, azt pedig majd az idő megmondja, hogy mennyire hoztak jó döntéseket...
Abortusz eltörlése erre nem megoldás, lásd a lengyelek példáját, pont a minap volt róla szó. Ez nem működik.
Egy jóléti társadalom kialakítása az alap, akkor talán megállna a népességfogyás, talán. Aztán lehetne próbálkozni családalapítási támogatásokkal, kedvezményekkel, stb, de ameddig létbizonytalanság és vállalkozó oldalról ezekre hivatkozva lenyúlás van van, addig a babaváró, meg csok az picsafüst.
Én személy szerint a a bruttó-nettó bérek közelítését választanám, nem tudom máshol mennyi az elvonás, de itthon a semmire (lásd eü helyzete) van egy egyharmados elvonás, ami szerintem sok.
Vagy ha van olyan opció, akkor a hazugságok minimalizálását választanám, és a napközis texasi elmegyogyós miniszterek számát csökkenteném, lásd full haszontalan Szijjártó vagy Gulyás.
Jah és még egy:D
A kormánypárti/ellenzéki megmondóemberek elnémítása. Ez a nulladik lépés nálam.
Bayer, Deak, Bohár, Apáti, djjeszi, noár, stb…. Ezek instant ban mindenhonnan.