'shutterisland írta:
mondjuk akik kulfoldon elnek latszik hogy kivel ertenek egyet csak oket nem erinti annyira ez a moslek mint engem
mi hallomasbol, social mediabol es kb evi 2x5 nap eye testbol tajekozodunk, de nekem pl abbol ugy tunik, hogy tokre elvannak az emberek.
a varosokban (foleg megyekszekhelyek) es pesten foleg.
a videki kisvarosokban es falvakban tobb a gond, egyre tobb minden bezar, stb, de ott meg "megoodjuk okosba" megy.
vagyis ugy mondom, hogy kivulallonak nem tunik akkoranak a gond, mint amekkora valojaban.
lebontottuk már ezt sokszor sztem.
magyar társadalom mint olyan, nem létezik.
mindenki a maga ura, magáért és a családjáért hajt és küzd nap mint nap.
akik jól elvannak, azoknak vagy saját maguk által kiharcolt jó munkájuk és megélhetésük van, vagy illegálban, szürkében, zavarosban halásznak. bármelyik is legyen, ez csak egy álca, egy lepel, mert akármilyen jól elvannak, ők is ugyanugy benne vannak a szarban nyakig, ami a jövőt, az oktatást, az eüt, az egész országot és mindenkit benne érint.
aki meg nincs jól el, az a napi betevőért küzd, ezeknek van a rétege, a roncstársadalom, sokszor kényszerből való lesüllyedés, és emiatt teljes agyrém és őrület szélén álló béka segge alatt lévő mentálhigiénés szinvonal.
hat ez mindenre igaz ha nem vagy benne , nem elsz itt, nem latod a mindennapokat akkor mas kepet kaphatsz
ez is igaz.
én elhiszem R, hogy idegesit guti, hogy szórja be a fosabbnál fostosabb hireket, amikre a kibaszott füle botját se mozdatja ma már az ember, mig ugyanezekért pár évtizede kibelezve és lámpára fellógatva himbaloztak sorban a politikusok a főutcán, de attól még a tények magukért beszélnek.
remélem a héten azért még pár újabb pedofilt kegyelemben részesitenek, hát nehogy már szenvedjenek szegények.