Szerintem meg itt a hívásokkal voltak a legnagyobb problémák.wZoLee7 írta:
először akarta a csapat de nemet mondott, aztán idén jött volna de a csapat mondott nemet. Ez nem az irányítón múlott, Purdy egy abszolút korrekt teljesítményt rakott le, amin ez elment az a támadó fal és a védelem futás ellen (a döntő drivera már teljesen kifújtak). 49ers rajongoi csoportban fb-n írtam is h nem szabadna lepörgetni az időt h ők támadjanak utoljára, ott gyors pont kellett volna, átadni és kierőszakolni h haladjanak vagy még egyszer kell védekezniük. Igazából ha a 3. körös rúgó akitől a magyar kommentátorok elvoltak ájulva berúgja az extra pontost akkor 17-16-al vége is. A csapat most elkezd kicsit széthullani, ésszel kell a távozó sztárokat lecserélni, az alap megvan ahhoz h még 1-2 évig esélyesek legyenek, utána ha Purdy-nek lejár a kezdő szerződése akkor lesz baj a fizetésekkel.
Lehet kifújt a támadógépezet (de lehet csak a védelemre értetted, az jogos, teljesen vakon voltak a végére), de pont az utolsó drive-juk a red zone-ig olyan volt, amiből a meccsen keveset csináltak.
Ha berúgja az extrát, akkor lehetett volna 17-16, de azt is vedd ilyenkor figyelembe, hogy akkor Mahomes-ék az utolsó drive-ukban még mentek volna egy negyediket, és 50-50 hogy megcsinálták volna, és akkor meg 17-20-al van vége.
Purdyt én sem venném elő, teljesen oké volt, nyomott bár nokedli labdát, de általában akkor mikor nyomás jött rá. Nem rajta múlott ez, egyszerűen nem tudott Shanahan jól meccselni.
Sokáig volt 10-3 talán, ott ha legalább eljutnak egyszer egy FG-ig, vagy bármi, akkor lehetett volna máshogy. Sajnos kódolva volt a bukásuk emiatt, hogy nem tudtak pontokat felrakni sokáig ők sem, pedig a chiefs nagyon mélyen volt és Mahomes is.