Ujra itt
Rendeltem egy specko szerelekes dobozt. 28ezer helyett 14ezerre akciozva.
X nap utan jott a hivas, hogy jajj elnezest, el volt irva a kod, ez csak egy teto, nem doboz, doboz nincs is, stb. Nem tudjak adni. Mondom nem para, hagyjuk.
2 hettel kesobb, ugyanez a doboz, listaaron 3900 Ft-ert kirakva, keszleten ket darab, azonnal tudjak szallitani. Na mondom, de jo, ranyomok, rendeles, visszaigazolva.
Nyilvan jon a level es hivas, hogy teves ar, teves kod, nincs, nem tudjak adni. Mondtam, hogy sracok, mar masodszor csinaljatok.Jo, javitjak, torlik, stb.
Amugy is mit kepzelek, hogy ennyiert odaadjak, mert teves ar. Aztan az ASZFbol ideztem nekik, hogy mire vonatkozik a teves ar (csak akciosra), ez pedig listaaron volt, szoval erre nem hivatkozhatnak mint elallasi pont, legalabbis az o aszf-uk szerint. A vegen felajanlottak egy alternativ termeket, ketto helyett egy dobozt, a ketto aran. Szoval bekaphatjak.
Na de a mai napon (ket hettel a korabbi eset utan) a termek ujra elerheto, ujra a 3900as arert, szoval ujra megrendeltem a kettot, ki is fizettem, rendeles befogadva, osszekeszites alatt, stb. ezt megspekeltem egy email-lel, amiben egyertelmusitettem, hogy mi lesz, ha ezt a rendelest sem teljesitik.