Az en mazdam 14 eves es egy deka rozsda nincs rajta. De ha nem vigyaznak ra, akkor a 3 eves is ugyanolyan szar lehet mint egy 15 eves. Le kell alvazvedozni oszt csa.Marky írta:A kb. 8 evvel ezelotti Mazdaknal meg eleg nagy problema volt a fiatalkori rozsdasodas. Ezt javitottak mar?Anthony írta: Nincs család, a következő autónak Mazda 3-at vagy a 4-es ST Focus-t néztem ki. Benzines lesz, sokat járok a városban is.
OFF
Re: OFF
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez már egy másik kasztistimester írta:
Ennél nem lesz nagyobb a kombi sem, csomagtartó ajtóról nem is beszélve, szóval maradok így ahogy vagyok. (Nekem) Nem kell kombi. Babakocsit idén kinőttük szerencsére. Mondjuk hordunk helyette 2 szánkót, azért se lelkesedek mit mondjak
én a szedán vs. kombira reflektáltam
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
egy omega swatch uranus (youranus) is képben volt csak poén kedvéért, de hát műanyag meg elemes
de van buyer protection szoval nem lesz gond.
vagy ha lesz, akkor kamion.
de van buyer protection szoval nem lesz gond.
vagy ha lesz, akkor kamion.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Remelem minden rendben lesz.hehetheoriginal írta: hosszas munkaóra alatti keresés után megrendeltem ebayről (mint a fülest anno ) egy timex expedition north titan automatic 41mm cuccot, titán házikó meg zafirüveg, belépő szintű szerkezet, de 200m vizallosag, nekem tetszik, többé órát nem veszek, ez a téma pipa
Es kapsz egy hello kittys orat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
hosszas munkaóra alatti keresés után megrendeltem ebayről (mint a fülest anno ) egy timex expedition north titan automatic 41mm cuccot, titán házikó meg zafirüveg, belépő szintű szerkezet, de 200m vizallosag, nekem tetszik, többé órát nem veszek, ez a téma pipa
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
miro. írta:Jo,de becs nem ausztria.Remy írta:
Utalom is, mint a szart, foleg mikor meg szombaton is kellett melozni.
Mondjuk azert megoldhato, mert pl Becsben a Praternel van vasarnap is Billa. De nincs kedvem 15 percet setalni.
Amugy szeretsz/szerettel ott lakni?
Imadom. Legjobb dontes volt idejonni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
egy jó RS6 c7.5 nem szép?
azonnal hagyd el a fórumot.
de még a ferrari suv-ja is szép bazmeg, szerencsére nem a himbálózó anyahajóra csinálták meg, mint az összes többi hasonló kategóriájú fost.
arteon kombi is szép sztem.
5-ös bömbi m sport-os is szép
ez most rendesen felbaszott amugy
azonnal hagyd el a fórumot.
de még a ferrari suv-ja is szép bazmeg, szerencsére nem a himbálózó anyahajóra csinálták meg, mint az összes többi hasonló kategóriájú fost.
arteon kombi is szép sztem.
5-ös bömbi m sport-os is szép
ez most rendesen felbaszott amugy
en ugy tudom igen, a legfrissebb 2,4 szivobenzin 6-os nagyon jo cucc - nekem lassu volt a valto, es szar a kamera felbontasa, kijelzo se erintos, illetve a bose hi-fi semmi extra, ezert engedtem el -, de a csomag, az egesz auto maga osszessegeben minosegi cucc.A kb. 8 evvel ezelotti Mazdaknal meg eleg nagy problema volt a fiatalkori rozsdasodas. Ezt javitottak mar?
thereisonly1ronaldo
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ennél nem lesz nagyobb a kombi sem, csomagtartó ajtóról nem is beszélve, szóval maradok így ahogy vagyok. (Nekem) Nem kell kombi. Babakocsit idén kinőttük szerencsére. Mondjuk hordunk helyette 2 szánkót, azért se lelkesedek mit mondjakKercsó írta:pedig az a jó családos autó, férjen be a gyermek, babakocsi, kutya és pálinkafőző üstistimester írta:Kombi = nem lehet szép.
egy allroad A6, superb scout, vagy emlegetett arteon kombi nekem nagy kedvenc, úgy hogy japán/koreai autó párti vagyok
mi is autó vásár előtt vagyunk épp...
Ezek közül a Mazda 3.Anthony írta: Nincs család, a következő autónak Mazda 3-at vagy a 4-es ST Focus-t néztem ki. Benzines lesz, sokat járok a városban is.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A kb. 8 evvel ezelotti Mazdaknal meg eleg nagy problema volt a fiatalkori rozsdasodas. Ezt javitottak mar?Anthony írta: Nincs család, a következő autónak Mazda 3-at vagy a 4-es ST Focus-t néztem ki. Benzines lesz, sokat járok a városban is.
A Mazda Skyactiv benzinesei faszák. Ezek az EcoBoostok, hát...Nincs jó hírük. Pedig én Ford-buzi voltam sokáig.Anthony írta: Nincs család, a következő autónak Mazda 3-at vagy a 4-es ST Focus-t néztem ki. Benzines lesz, sokat járok a városban is.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
pedig az a jó családos autó, férjen be a gyermek, babakocsi, kutya és pálinkafőző üstistimester írta:Kombi = nem lehet szép.
egy allroad A6, superb scout, vagy emlegetett arteon kombi nekem nagy kedvenc, úgy hogy japán/koreai autó párti vagyok
mi is autó vásár előtt vagyunk épp...
#whatisyourexcuse
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Danke István, megvannak az okai, de az még az OFF-ban is OFF lenne.Steve írta:Btw.Jó, hogy újra aktív vagy a fórumon.
Olyan mélyre még nem süllyedtem, pedig már majd mindent feladtam az elveimből Kombi = nem lehet szép. Az autó nálam alapjáraton szedán. Az Alfa Giulia és a Mazda 6 piros színben és fordított banán formában szép. Ha praktikusság, akkor már inkább a mostani hullatároló. 2 méteres hűtő kajak elfér benne. Kapja az ívet, nem mintha örök életre számolnék vele. Ugyanitt két év múlva mégkímélt Tiguan eladóSteve írta:Druszám a 6-os kombi Mazda is szép!
- hehetheoriginal
lol rendszam.
szivem szerint kitennem szelvedo tovebe, senkit se zavar ott, es akkor az auto is megmarad normalba
szivem szerint kitennem szelvedo tovebe, senkit se zavar ott, es akkor az auto is megmarad normalba
thereisonly1ronaldo
- Süti
De te ki ne talald mar az olasz formatervezonek hogy oda kell egy rendszam, ilyenekkel rendes művész nem foglalkozik. egyébként szerintem jol all neki az oldalra tett, ahogy az mx-5nek is a matrica rendszam, amíg lehetett.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Minden alfa eleje olyan, mintha elfelejtették volna, hogy kell oda rendszám.
Egyébként, ízlésen nem vitatkozunk,szerintem is szépek.
Egyébként, ízlésen nem vitatkozunk,szerintem is szépek.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Giulia szep, Lancia okadek.Babinho írta: Ducatinak van e-rollerje is, autó mellé nem tökéletes?
EZ A JÖVŐ URBAN MOBILITÁSA, NEM A BENZINES DÖGJEITEK
Nekem az Alfa-k sosem tetszettek, my bad, de nekem a giulia sem jön be...nem tudom, nekem ez az alfa orr annyira nem komolyan vehető, sosem láttam szépnek. Legyen ilyen vélemény is na, nekem bénácska
Milyen népszerű hsz lesz ez
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
hat na, vannak ilyen emberek is.....
Megcsinaljak amugy, deltabol, imprezabol, stratosbol, jaguarbol van restomod, singer Porsche pl, de nyilvan csillagasz arakkal-
En tomeggyartasra gondoltam normal emberi aron
Megcsinaljak amugy, deltabol, imprezabol, stratosbol, jaguarbol van restomod, singer Porsche pl, de nyilvan csillagasz arakkal-
En tomeggyartasra gondoltam normal emberi aron
thereisonly1ronaldo
Ducatinak van e-rollerje is, autó mellé nem tökéletes?
Nekem az Alfa-k sosem tetszettek, my bad, de nekem a giulia sem jön be...nem tudom, nekem ez az alfa orr annyira nem komolyan vehető, sosem láttam szépnek. Legyen ilyen vélemény is na, nekem bénácska