Mivel még sosem mondtam fel, így nem. Nem csináltam még.Realista24 írta: Az abnormális az hogy nem tudod hogy kell felmondani a szerződést.
De max bemegyek a K&H-ba és megmondom nekik, hogy adjanak egy olyan papírt!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. február 17., szombat 18:02
Mivel még sosem mondtam fel, így nem. Nem csináltam még.Realista24 írta: Az abnormális az hogy nem tudod hogy kell felmondani a szerződést.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 17., szombat 16:08
Most adtuk el par honapja a csaladbol a mienket, szoval volt itthon, mai napig sirok, ha ragondolok, en megtartottam volnaSüti írta:Mar ha találsz itthon. ugyanez volt a masik opciom a Bravo mellett, de 1.4el van tele a piac.hehetheoriginal írta: Felejtsd el, 1.8 benya az op
Nyilvan mukodik az is, de na
Városi rohangalosnak egyébként minek ekkora autó? Punto Evo, vagy tényleg egy Swift?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 17., szombat 15:58
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. február 17., szombat 15:45
Mivel nemrég autós biztositasrol kérdeztem, gondoltam egyértelmű. 64 ezer egy 90 lóerős autóra, B5-ben cseppet sokkk. Igen, évfordulós felmondás. Asszem ezt is írtam minap, hogy "Megjött az új csekk", korábbiak mind 40x ezrek voltak ez meg másfélszer annyi. Abnormális.Realista24 írta:Főleg hogy a lényegi dolgokat le sem írta. Milyen biztosítás, evfordulos felmondás vagy sem…tipik.Süti írta: Én értem hogy a madridom népe mindent is tud, de erre nem lenne hatékonyabb a K&H ügyfélszolgálat?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 17., szombat 15:05
2 gyerekülésnek kell beférnie majd Az egyik egy Joei 360. Annak elég nagy a "talpa". Yarisba anno nem fért bele. Plusz kellene értelmes csomagtartó is.Süti írta:Mar ha találsz itthon. ugyanez volt a masik opciom a Bravo mellett, de 1.4el van tele a piac.hehetheoriginal írta: Felejtsd el, 1.8 benya az op
Városi rohangalosnak egyébként minek ekkora autó? Punto Evo, vagy tényleg egy Swift?
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. február 17., szombat 15:04
Mar ha találsz itthon. ugyanez volt a masik opciom a Bravo mellett, de 1.4el van tele a piac.hehetheoriginal írta: Felejtsd el, 1.8 benya az op
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 17., szombat 14:46
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 17., szombat 12:28
Szinte csak városi rohangálós lenne.hehetheoriginal írta: Felejtsd el, 1.8 benya az op
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 17., szombat 12:20
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 17., szombat 11:59
Sebaj hehe. Kell az eyetest.hehetheoriginal írta: Jo ostoba kerdes volt, kb 2 perc alatt talalni mindent a temaban
Koszike gammerek
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 17., szombat 11:48
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 17., szombat 10:54
Aldiban lehetett kapni 40ezerért páramentesítőt. Nagyon frankó kis cucc.hehetheoriginal írta: Segasztok gammerek, vannak itt arcok, akik ertenek hozza, adott egy pici furdoszoba, amin csak ajto van, se ablak, se szellozes, semmi.
Hogy oldanatok meg, hogy zuhanyzas utan, mikor minden full viz, ne legyen baj belole? Szelloztetes, penész, stb dolgok
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. február 17., szombat 9:57
Nyitott ajtónál zuhanyoznihehetheoriginal írta: Segasztok gammerek, vannak itt arcok, akik ertenek hozza, adott egy pici furdoszoba, amin csak ajto van, se ablak, se szellozes, semmi.
Hogy oldanatok meg, hogy zuhanyzas utan, mikor minden full viz, ne legyen baj belole? Szelloztetes, penész, stb dolgok
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 17., szombat 9:44
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 16., péntek 16:11
Gondolom, mert fogalma sincs.Realista24 írta:Főleg hogy a lényegi dolgokat le sem írta. Milyen biztosítás, evfordulos felmondás vagy sem…tipik.Süti írta: Én értem hogy a madridom népe mindent is tud, de erre nem lenne hatékonyabb a K&H ügyfélszolgálat?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 16., péntek 16:05
Főleg hogy a lényegi dolgokat le sem írta. Milyen biztosítás, evfordulos felmondás vagy sem…tipik.Süti írta: Én értem hogy a madridom népe mindent is tud, de erre nem lenne hatékonyabb a K&H ügyfélszolgálat?
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. február 16., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. február 16., péntek 12:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. február 16., péntek 9:43
Zendaya ruhájánál egyből eszembe jutott, mondom ez biztos egy kamu AI felvétel.Realista24 írta:Ez a Sora eleg beteg cucc.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 16., péntek 9:29
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem