Mindegyikben az volt a közös, hogy egyikőjük sem tudta mikor kell abbahagyi. Példat lehetett volna róluk venni.Tjacks írta: Méltatlan lesz amit itt kap/kapni fog. De sebaj Raulnál,Casillasnál is átéltem ezt, a szurkolók nem változnak.
Szégyeld magad hogy az edző berak a kezdőbe és nem tagadod meg a játékot!
Jah és amit a média lehoz az mindenesetben szent írás.
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Luka Modrić - 10
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrić - 10
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Méltatlan lesz amit itt kap/kapni fog. De sebaj Raulnál,Casillasnál is átéltem ezt, a szurkolók nem változnak.
- ateeemadrid
Ezért jobb, ha időben lelépnek/visszavonulnak a legendáink.
Megy a sírás a médiában, meg a 0 teljesítmény mellé, pedig nála ezt nem vártam.
Megy a sírás a médiában, meg a 0 teljesítmény mellé, pedig nála ezt nem vártam.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
Ne erőltesd magad a kezdőbe, semmi értelme.
-
Ancelotti on Modrić not playing: “I talked to Luka, he was used to always play… it's difficult”.
“He's a professional, very serious. He always trains to play. I respect him”.
“He’s the leader in the dressing room. Everything is clear between me and Modrić”.
“He's a professional, very serious. He always trains to play. I respect him”.
“He’s the leader in the dressing room. Everything is clear between me and Modrić”.
Kroos lényegében a szezon játékosa eddig Belli után, de nem hiányozna
Kb az eddigi pontvesztéseink nagy része az mind abból van, hogy ki lett véve a kezdőből.
Valamint szerintem pont Kroosnál nem kell azon aggódni, hogy a csapat terhére lesz. Az első két meccse után ahol nem passzol 95%-ban másnap leteszi a lantot ahogy ismerjük kb. Minden nyilatkozatban ezt mondja, hogy a legmagasabb szinten fogja abbahagyni, amint nem elégedett magával, abba is hagyja.
Mindig értetlenül állok az előtt, hogy a csávó full totálon alulértékelt...
Offbú ki!!!!
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Kb az eddigi pontvesztéseink nagy része az mind abból van, hogy ki lett véve a kezdőből.
Valamint szerintem pont Kroosnál nem kell azon aggódni, hogy a csapat terhére lesz. Az első két meccse után ahol nem passzol 95%-ban másnap leteszi a lantot ahogy ismerjük kb. Minden nyilatkozatban ezt mondja, hogy a legmagasabb szinten fogja abbahagyni, amint nem elégedett magával, abba is hagyja.
Mindig értetlenül állok az előtt, hogy a csávó full totálon alulértékelt...
Offbú ki!!!!
-
Bocsánat a Ronaldo az Ronaldofüst írta: Szerintem CR-re gondolt, a R9 és ZZ távozása között semmi hasonlóság nincs.
Mondjuk Modric esetét már nem nagyon tudnám hasonlítani senkiéhez, öregebb mind némelyik edző, apja lehetne a keret fiatalabb részének. Az is.![]()
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szerintem CR-re gondolt, a R9 és ZZ távozása között semmi hasonlóság nincs.
Mondjuk Modric esetét már nem nagyon tudnám hasonlítani senkiéhez, öregebb mind némelyik edző, apja lehetne a keret fiatalabb részének. Az is.
Mondjuk Modric esetét már nem nagyon tudnám hasonlítani senkiéhez, öregebb mind némelyik edző, apja lehetne a keret fiatalabb részének. Az is.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
-
ez már nagyon off, de Ronaldo nem túl jó példa, bőven túl volt a prime idő szakán, gyakorlatilag a real-ba igazoláskor sem volt prime - "hála" a sérüléseinek.Zsobo írta:
feltételezem nem úgy akar elmenni, mint Raul, vagy Casillas, hanem inkább kb.mint Zizu, vagy Ronaldo.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Mindegyiket nem, de cm, néha cdm. Előrébb jobban játszik. Sztem Cama És Beli képes lenne megoldani egy jó részét, ha Valverde középen segíti a védekezést.Te láttál idén meccset? És hogy Kroosnak mi a szerepe?...
Most is adja- veszi a labdákat Cama, de sztem rá lehet bízni ennél jobban, legalább, hogy a védelmet és a középpályát kösse össze, persze a 34 éves Kroos jobb benne, de meddig? Milyen ütemű lesz a visszaesése, illetve a fiatalok fejlődése.
Kezdő akar -e lenni jövőre, mit mondanál neki klubvezetőként,ha igen? és ha jön mbappe, ki fog védekezni, vagy kit áldoznál be a csapatből?
Belit, Vinit, Mbpappe lenne csere, Cama, vagy Valverde, ha utóbbi 2 közül vki, akkor ki védekezik?
Kroos mellett lehet még a fórumon is elfutnának páran, és ha angolok mást nem is tudnak, megtolni és elfutni eltudnak. Plusz, ha rossz napja van akkor fizikálisan nem tud kompenzálni és ha erőnlét visszaesik, akkor követi a passz pontosság előbb-utóbb és annyi az előnyeinek, feltételezem nem úgy akar elmenni, mint Raul, vagy Casillas, hanem inkább kb.mint Zizu, vagy Ronaldo.
Egyébként én is hosszabbítanék vele, de én megmondanám neki, hogy kevesebb szerepe lesz, kb első csere, nem tudom, hogy neki az megfelelő-e. Sztem nem fogadná el. Szal örüljünk, ha marad, de nem kell megijedni, ha még sem, lehet bízni a fiatalokban.
+1 Güler, aki most még nálam egy nagy kérdőjel, ő egy az egyben helyettesíthetné, ha hozná azt, amit várnak tőle, de még nem mutatott semmit, így őt csak tegyük zárójelbe.
Te láttál idén meccset? És hogy Kroosnak mi a szerepe?...Zsobo írta:Jo, ha itt van, de egyre kevesebbszer es kisebb mertekben anyatlanodnak el a fiatalok, vagy tunik el a kreativitas, vagy a pontosság, ha nincs, ellenben fizikalisan versenykepesek..Azért Kroos még nagyon kell a srácoknak.
Arra gondoltam, h ha jövőre mondjuk mind2 oreg itthagyna bennünket, az mar lehetne egy olyan valtas, mint Ronaldo utan Benzema felemelkedese, nem olyan, mint pl Zidane elment vagy Benzema es nem volt alternativa, vagy csak nagyon rossz.
Abban azert hiszek, h nem fognak tudni kiteljesedni a '' kicsik'', ha ott van a Kroos vagy Modric fele vedohalo a fejük felett. Ez ebben a szezonban mar részben el lett véve es kezdik is atvenni a feladatkoroket. Ha teljesen kivalnak jo részét meg tudjak oldani, ha egészségesek.
Plane, ha jon mbappe, aki nem vedekezik, lehet majd futni meg egy ember helyett.
-
Jo, ha itt van, de egyre kevesebbszer es kisebb mertekben anyatlanodnak el a fiatalok, vagy tunik el a kreativitas, vagy a pontosság, ha nincs, ellenben fizikalisan versenykepesek..Azért Kroos még nagyon kell a srácoknak.
Arra gondoltam, h ha jövőre mondjuk mind2 oreg itthagyna bennünket, az mar lehetne egy olyan valtas, mint Ronaldo utan Benzema felemelkedese, nem olyan, mint pl Zidane elment vagy Benzema es nem volt alternativa, vagy csak nagyon rossz.
Abban azert hiszek, h nem fognak tudni kiteljesedni a '' kicsik'', ha ott van a Kroos vagy Modric fele vedohalo a fejük felett. Ez ebben a szezonban mar részben el lett véve es kezdik is atvenni a feladatkoroket. Ha teljesen kivalnak jo részét meg tudjak oldani, ha egészségesek.
Plane, ha jon mbappe, aki nem vedekezik, lehet majd futni meg egy ember helyett.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Minden játékosnak eljon egyszer az idő, hogy búcsút kell venni tőle. Ha normálisan, időben elmondta volna a válogatottat, mint Kroos, és nem lett volna sokszor hulla fáradt a sok meccs miatt, lehet még szebb emlékek lennének tőle. De inkább menjen, mint maradjon.
Azért Kroos még nagyon kell a srácoknak.Zsobo írta: Nagyon örülök, h itt volt meg a 2 oreg ebben a szezonban, de kb. most kezdem en is ugy erezni a fiatal kozeppalyan, hogy ha el van engedve a kezuk, akkor is szepen boldogulnak. Sztem innentol kezdve mar rajuk lehet majd tolni a felelősséget, h nem lesz aranylabdas legenda a padon, esetleg mellettuk folyamat.
Ez am a nagycsapatok sajátja, a folyamatosság, ami nalunk sztem megvan. Luka ennek adhatott volna egy pofont, ha egybol lép, de inkább kicsit megalapozta a csapat jövőjét, ezért kulon halasnak kell neki lenni. Hianyozni fog az tuti.![]()
-
Nagyon örülök, h itt volt meg a 2 oreg ebben a szezonban, de kb. most kezdem en is ugy erezni a fiatal kozeppalyan, hogy ha el van engedve a kezuk, akkor is szepen boldogulnak. Sztem innentol kezdve mar rajuk lehet majd tolni a felelősséget, h nem lesz aranylabdas legenda a padon, esetleg mellettuk folyamat.
Ez am a nagycsapatok sajátja, a folyamatosság, ami nalunk sztem megvan. Luka ennek adhatott volna egy pofont, ha egybol lép, de inkább kicsit megalapozta a csapat jövőjét, ezért kulon halasnak kell neki lenni. Hianyozni fog az tuti.
Ez am a nagycsapatok sajátja, a folyamatosság, ami nalunk sztem megvan. Luka ennek adhatott volna egy pofont, ha egybol lép, de inkább kicsit megalapozta a csapat jövőjét, ezért kulon halasnak kell neki lenni. Hianyozni fog az tuti.
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
-
Így van, tudja ezt Ő már, én szerintem bejelentik a szezon vége előtt. Rendben van ez ígyRealista24 írta: Itt az ideje egy legendát legendakent legendásan bucsuztatni.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Így is a tag lerakott egy olyan 2022es évet amire senki nem számított, mind klub szintén, mind válogatottban.
Ebben ennyi volt, el kell ezt fogadni, főleg hogy van bőven fiatal a csapatban.
Ebben ennyi volt, el kell ezt fogadni, főleg hogy van bőven fiatal a csapatban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Itt az ideje egy legendát legendakent legendásan bucsuztatni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
És egyre több az ilyen hír. Szerintem ez egy teljesen várható folyamat volt, már tavaly is többet kapott, mint kellett volna. Sokan vannak a posztjára, muszáj előrehaladni.Csabi írta: azért na. idén 39 lesz. ilyen sokáig ilyen magas szinten szerintem nem volt mezőnyjátékos aki tolta volna a karrierjét. de azért a 38 az 38, akár tetszik neki akár nem. köszönjük amit megtett, de nem kell cirkuszt csinálni ebből
Whatever happens, Real Madrid are clear that Modrić' farewell must be with absolute respect and in the best possible way. @JorgeCPicon @AlfredoMatillaG #rmalive
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azért na. idén 39 lesz. ilyen sokáig ilyen magas szinten szerintem nem volt mezőnyjátékos aki tolta volna a karrierjét. de azért a 38 az 38, akár tetszik neki akár nem. köszönjük amit megtett, de nem kell cirkuszt csinálni ebből