Messi.dzsi91 írta:
Thiagon kívül benbagyon tudok barsza nevelést aki a barszan kívül vitte valamire.
Aranylabdát nyert a barca után.
Icardi, Reina, Arteta.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 17., szombat 20:12
Messi.dzsi91 írta:
Thiagon kívül benbagyon tudok barsza nevelést aki a barszan kívül vitte valamire.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 17., szombat 20:09
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. február 17., szombat 19:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 17., szombat 19:48
mindenki aki nincs beoltva barca dns-el az előrelépés lenne nekikRealMadridFanatic írta: Nem ismerem a tagot melyrehatoan, alapvetoen szimpatikus, de egysikunak tunik. Kerdes, hogy egy alkalmazkodni keptelen (?) edzo a nyero mai viszonyok kozott, vagy egy olyan, aki a keretre szabja az elkepzeleseit. Elobbi akkor tunik jo strategianak, ha a vegtelen penz cheat megvan (Guardiola), de errol talan nem beszelhetunk katalaneknal. Ketelu fegyvernek tunik elsore.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. február 17., szombat 19:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 17., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 17., szombat 11:10
Akkor se nyernekdzsi91 írta:Clasico nekik egy kupának számít.realmadrid95 írta: Lewa szerint iden mindenkepp nyernek egy trofeat a Barcaval. Vajon mire gondolhat? Lesz Gamper kupa ideny kozben?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 16., péntek 21:25
Clasico nekik egy kupának számít.realmadrid95 írta: Lewa szerint iden mindenkepp nyernek egy trofeat a Barcaval. Vajon mire gondolhat? Lesz Gamper kupa ideny kozben?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 16., péntek 21:20
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. február 13., kedd 16:47
BlancoMark írta: Kozben meg Deco azt nyiltkozta, hogy teljesen uj iranyra van szukseg (utalva ezzel a Barca DNS-re), amikor az uj edzorol kerdeztek.
Aztan Xavi meglepodve azt mondta, hogy neki szemelyesen eddig azt mondta Deco hogy az irannyal es a Barca DNS-el nincsen semmi problema.
Elvileg a vezetosegbol tobben Deco fejet kovetelik a nyilatkozat miatt.
Ha kirakjak Decot ezert (egyertelmuen igaza van az uj irannyal), akkor ez a klub lehuzhatja magat vegleg a klotyon, mert megint hoznak majd egy Barca DNS-essel rendelkezo vesztes edzot.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 13., kedd 15:46
En is lattam azt a videot, de akkor se ertettem egyet Harasztival, akkor vegyek kulon a listat, 10 azonnali gamechanger teli igazolas.Berti írta:Azt a részt pont láttam, ott Peet harcoskodott, hogy Marcelo legyen ott.Galacticos írta:
Igazad van de az hogy a multkor alltime top10 teli transzfernel nem lett marcelo top3 az egyenesen elfogult es szanalmas volt. A vilag legsikeresebb csapataba, cskkent koszont le ugyhogy a legtobb trofeat nyerte a klubbal. Nem tusom ennel hogy lehetne sikeresebb egy igazolas.
Haraszti érvelését valahol el tudom fogadni, hogy impactja nem volt az a félév alatt, de Suarezzel mindenképp top2 átigazolás volt.
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. február 13., kedd 14:38
én meg remélem marad Deco, több helyen is azt oolvasni, hogy kb csak Mendes embere, vigye csak szépen az ő játékosait a Barcába, nem hinném, hogy jót tenne nekikRealista24 írta:Akkor megint van miert drukkolniBlancoMark írta: Kozben meg Deco azt nyiltkozta, hogy teljesen uj iranyra van szukseg (utalva ezzel a Barca DNS-re), amikor az uj edzorol kerdeztek.
Aztan Xavi meglepodve azt mondta, hogy neki szemelyesen eddig azt mondta Deco hogy az irannyal es a Barca DNS-el nincsen semmi problema.
Ha kirakjak Decot ezert (egyertelmuen igaza van az uj irannyal), akkor ez a klub lehuzhatja magat vegleg a klotyon, mert megint hoznak majd egy Barca DNS-essel rendelkezo vesztes edzot.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 13., kedd 14:22
Hát igazából ha belegondolok miért szurkolna valaki a barszának ( és ugye laporta csak ebben tud gondolkozni) ?BlancoMark írta: Kozben meg Deco azt nyiltkozta, hogy teljesen uj iranyra van szukseg (utalva ezzel a Barca DNS-re), amikor az uj edzorol kerdeztek.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. február 13., kedd 12:18
Azt a részt pont láttam, ott Peet harcoskodott, hogy Marcelo legyen ott.Galacticos írta:Igazad van de az hogy a multkor alltime top10 teli transzfernel nem lett marcelo top3 az egyenesen elfogult es szanalmas volt. A vilag legsikeresebb csapataba, cskkent koszont le ugyhogy a legtobb trofeat nyerte a klubbal. Nem tusom ennel hogy lehetne sikeresebb egy igazolas.nzooli93 írta: Peet mióta pofára esett az utolsó Bl győzelmünknel(amikor minden körben elmondta,hogy az aktuális angol bucira veri mostmár a Madridot) azóta szerintem elég korrekten beszél a csapatunkrol. En jóideje nem húztam fel rajta magam, sok dologról egész korrekten beszél, Arsenal szurkoló,de ott is full reálisan látja a dolgokat. Mondjuk ezt a Barca edzős videót nem láttam,de az is tény,hogy az utolsó komoly edző ott pont Enrike volt. Az azért komoly idény volt nekik.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. február 13., kedd 12:01
Igazad van de az hogy a multkor alltime top10 teli transzfernel nem lett marcelo top3 az egyenesen elfogult es szanalmas volt. A vilag legsikeresebb csapataba, cskkent koszont le ugyhogy a legtobb trofeat nyerte a klubbal. Nem tusom ennel hogy lehetne sikeresebb egy igazolas.nzooli93 írta: Peet mióta pofára esett az utolsó Bl győzelmünknel(amikor minden körben elmondta,hogy az aktuális angol bucira veri mostmár a Madridot) azóta szerintem elég korrekten beszél a csapatunkrol. En jóideje nem húztam fel rajta magam, sok dologról egész korrekten beszél, Arsenal szurkoló,de ott is full reálisan látja a dolgokat. Mondjuk ezt a Barca edzős videót nem láttam,de az is tény,hogy az utolsó komoly edző ott pont Enrike volt. Az azért komoly idény volt nekik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 13., kedd 11:55
Akkor megint van miert drukkolniBlancoMark írta: Kozben meg Deco azt nyiltkozta, hogy teljesen uj iranyra van szukseg (utalva ezzel a Barca DNS-re), amikor az uj edzorol kerdeztek.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 13., kedd 11:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. február 13., kedd 11:15
az a jamal, aki szarrálett szopkodva, holott a bajnokságban van 3 gólja, abból 2-t most lőtt? mindezt 24 meccsen? és akkor jöttek szembe a posztok, hogy a világ legjobb szélsője( viniszusz, helló!!!!!). aztán volt finomított változat, hogy a világ legjobb jobbszélsője.dzsi91 írta:OnefootballRealista24 írta: Xavi: "The difference in points with Real Madrid is huge, but winning LaLiga is not impossible."
En hagynam dolgozni jovore is. Ez a mentalitas, ez a Barca DNS, ez potolhatatlan lesz.
10 ó.
·
What a sensational game of football between Barcelona and Granada
Nekem az tetszik, hogy a címlapok nem utolsó előtti elleni égésről írnak, hanem gyámálról meghogy micsoda meccs volt. Nagyon káros ez a propaganda amit nyomatnak minden szinten.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. február 13., kedd 9:56
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. február 13., kedd 9:51
Pedig nagyon szerettétek, most hogy leszólta a barcát már faszságot beszél?magnus666 írta: tényleg no offense, de minek vesztegettek az életetekből 5 percet is az ilyen hozzá nem értő, szemellenzős emberekre? csak a hajatok hullik ki a sok faszságtól. ez a peet vagy ki meg kb a magyar keregger, fél percig hallgatom a palit és már viszket a tenyerem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mint amikor otthon olvasom Andrist
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem