A fizetesed egy vagy tobb szolgaltato kezeli, akiknek ez a feladatuk es a booking szerzodesben all veluk. Nem a booking kezeli, vagy csinal vele barmit is (kartyaadatokat sem kaphat meg a ceg). Igen, tudom mirol beszelek. Ha a bookingnak vagy barmi masnak sajat fizetesi szolgaltatasa van, ott nem szabad fizetni, mert hatalmas veszelye van annak, hogy a kartyaadataid kikerulnek.Realista24 írta:Ne haragudj, de tudod, hogy egyaltalan mirol irsz vagy csak jol esik trollkodni?zsuninnyo írta:
Vicceltem, de egyebkent ha a booking kezelne a fizetest (amit ketlek, hogy igy van), akkor mar igyis-ugyis nagy szarban lenne aki hasznalja
Egy pelda a kedvedert, aminek mar semmi ertelme, mert eddig is csak viccelodtel...
Mikor szeretne fizetni?
Ekkor fizetek: 2024. júl. 30.
A Booking.com kezeli a fizetést. Automatikusan levonjuk az összeget kártyájáról ekkor: 2024. júl. 30.
Most fizetek
Akkor fizet a Booking.commal, amikor befejezi ezt a foglalást. 2024. augusztus 1. előtt lemondhatja, és teljes visszatérítést kap.
OFF
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ne haragudj, de tudod, hogy egyaltalan mirol irsz vagy csak jol esik trollkodni?zsuninnyo írta:Vicceltem, de egyebkent ha a booking kezelne a fizetest (amit ketlek, hogy igy van), akkor mar igyis-ugyis nagy szarban lenne aki hasznaljaRealista24 írta:
Hogy torlodik az adat, ha azt allitom mondjuk be, hogy ekkor fizetek: xy datum es a booking kezeli a fizetest.
Egy pelda a kedvedert, aminek mar semmi ertelme, mert eddig is csak viccelodtel...
Mikor szeretne fizetni?
Ekkor fizetek: 2024. júl. 30.
A Booking.com kezeli a fizetést. Automatikusan levonjuk az összeget kártyájáról ekkor: 2024. júl. 30.
Most fizetek
Akkor fizet a Booking.commal, amikor befejezi ezt a foglalást. 2024. augusztus 1. előtt lemondhatja, és teljes visszatérítést kap.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vicceltem, de egyebkent ha a booking kezelne a fizetest (amit ketlek, hogy igy van), akkor mar igyis-ugyis nagy szarban lenne aki hasznaljaRealista24 írta:Hogy torlodik az adat, ha azt allitom mondjuk be, hogy ekkor fizetek: xy datum es a booking kezeli a fizetest.zsuninnyo írta:
Ha esetleg ez megtortenik, akkor ezen a linken lehet bejelentest kuldeni. A kartyaadatok csak azonositasra vannak, utana rogton torlodnek is, becsszo!
/s
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy torlodik az adat, ha azt allitom mondjuk be, hogy ekkor fizetek: xy datum es a booking kezeli a fizetest.zsuninnyo írta:Ha esetleg ez megtortenik, akkor ezen a linken lehet bejelentest kuldeni. A kartyaadatok csak azonositasra vannak, utana rogton torlodnek is, becsszo!Realista24 írta: Bookingnal megint van valami szarakodas.
Kaptam egy uzit, hogy ha megkeres a szallas bookingos uzenetben, es kuld egy linket, hogy fizessem ki a szallast, akkor ne tegyem, mert jo esellyel lehuzas lesz a vege.
Amugy sem fizetnem ki elore, ha utolso napig lemondhato, fizetes a helyszinen opciot foglaltam. De aggaszto, hogy valaki megint buzeralja a rendszeruket a temerdek kartya es egyeb adattal.
/s
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gondolom megint en vagyok a problema, mert napok ota keresgelek es foglalom be a szallasunkat Bookingon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ha esetleg ez megtortenik, akkor ezen a linken lehet bejelentest kuldeni. A kartyaadatok csak azonositasra vannak, utana rogton torlodnek is, becsszo!Realista24 írta: Bookingnal megint van valami szarakodas.
Kaptam egy uzit, hogy ha megkeres a szallas bookingos uzenetben, es kuld egy linket, hogy fizessem ki a szallast, akkor ne tegyem, mert jo esellyel lehuzas lesz a vege.
Amugy sem fizetnem ki elore, ha utolso napig lemondhato, fizetes a helyszinen opciot foglaltam. De aggaszto, hogy valaki megint buzeralja a rendszeruket a temerdek kartya es egyeb adattal.
/s
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bookingnal megint van valami szarakodas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Srácok, valaki n-mag meghívót tud?
- ___Samy___
Ha az evfordulo elotti 60. napig megkotod az uj helyen a szerzodest, akkor a regit nem kell kulon felmondanod, a ket biztosito lejatssza egymas kozott._Bushido_ írta:Mivel még sosem mondtam fel, így nem. Nem csináltam még.Realista24 írta: Az abnormális az hogy nem tudod hogy kell felmondani a szerződést.
De max bemegyek a K&H-ba és megmondom nekik, hogy adjanak egy olyan papírt!
Ha viszont mar kevesebb, mint 60 nap van a forduloig, akkor neked kell mindent intezni.
En legalabb is igy emlekszem mig csinaltam ilyeneket. Mostanaban annyira nem mozgolodom, hogy egy helyen van a lakas biztositas, meg a ket auto kotelezoje is. Inkabb bemegyek a biztositohoz, aztan kozlom veluk, hogy sokallom az arat, ok meg mindig megprobaljak nekem a legjobbra lefaragni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
De nem vehetsz mindent bontóból Meg itt a közelben nincs.hehetheoriginal írta: Bontó.
Nem gond
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ja, csak a Hondánál a "japánbetegség" zavar. Drágák a minőségi alkatrészek.hehetheoriginal írta:Most adtuk el par honapja a csaladbol a mienket, szoval volt itthon, mai napig sirok, ha ragondolok, en megtartottam volnaSüti írta:
Mar ha találsz itthon. ugyanez volt a masik opciom a Bravo mellett, de 1.4el van tele a piac.
Városi rohangalosnak egyébként minek ekkora autó? Punto Evo, vagy tényleg egy Swift?
Nika hely szempontbol csakis a honda, elkepesztő ergonomikus az egesz, latszik hogy japperek terveztek es gondolkodtak rajta
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Mivel még sosem mondtam fel, így nem. Nem csináltam még.Realista24 írta: Az abnormális az hogy nem tudod hogy kell felmondani a szerződést.
De max bemegyek a K&H-ba és megmondom nekik, hogy adjanak egy olyan papírt!
- hehetheoriginal
Most adtuk el par honapja a csaladbol a mienket, szoval volt itthon, mai napig sirok, ha ragondolok, en megtartottam volnaSüti írta:Mar ha találsz itthon. ugyanez volt a masik opciom a Bravo mellett, de 1.4el van tele a piac.hehetheoriginal írta: Felejtsd el, 1.8 benya az op
Nyilvan mukodik az is, de na
Városi rohangalosnak egyébként minek ekkora autó? Punto Evo, vagy tényleg egy Swift?
Nika hely szempontbol csakis a honda, elkepesztő ergonomikus az egesz, latszik hogy japperek terveztek es gondolkodtak rajta
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az abnormális az hogy nem tudod hogy kell felmondani a szerződést.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Mivel nemrég autós biztositasrol kérdeztem, gondoltam egyértelmű. 64 ezer egy 90 lóerős autóra, B5-ben cseppet sokkk. Igen, évfordulós felmondás. Asszem ezt is írtam minap, hogy "Megjött az új csekk", korábbiak mind 40x ezrek voltak ez meg másfélszer annyi. Abnormális.Realista24 írta:Főleg hogy a lényegi dolgokat le sem írta. Milyen biztosítás, evfordulos felmondás vagy sem…tipik.Süti írta: Én értem hogy a madridom népe mindent is tud, de erre nem lenne hatékonyabb a K&H ügyfélszolgálat?
Erre írta asszem valaki, hogy idehaza akkor is képes drasztikusan emelkedni a biztosítás, ha nem teszünk semmit.
2 gyerekülésnek kell beférnie majd Az egyik egy Joei 360. Annak elég nagy a "talpa". Yarisba anno nem fért bele. Plusz kellene értelmes csomagtartó is.Süti írta:Mar ha találsz itthon. ugyanez volt a masik opciom a Bravo mellett, de 1.4el van tele a piac.hehetheoriginal írta: Felejtsd el, 1.8 benya az op
Punto is opció lehet, csak meg kéne nézni, mekkora a hely.
- Süti
Mar ha találsz itthon. ugyanez volt a masik opciom a Bravo mellett, de 1.4el van tele a piac.hehetheoriginal írta: Felejtsd el, 1.8 benya az op
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
Ha szarok az utak, akkor inkabb vedd a fiatot, a hondanak nem erre van kitalálva a futomuve, plusz a fék is alultervezett, tobbszor kell cserelni, mint egy atlagautonal.
Alkatrészt bontóból.
Ha talalsz jo arban szep hondat, akkor talan, de varosba tepni en egy regi 1.3 stiftet vennek, aztan baszni ra
Alkatrészt bontóból.
Ha talalsz jo arban szep hondat, akkor talan, de varosba tepni en egy regi 1.3 stiftet vennek, aztan baszni ra
thereisonly1ronaldo
Szinte csak városi rohangálós lenne.hehetheoriginal írta: Felejtsd el, 1.8 benya az op
Ez meg a Bravo ami tetszetős opció...