Hat ennel kevesebb munkaval (hozzaadott ertekrol ne is beszeljunk) is sokan keresnek tobbet, es azert az elkepeszto osszegtol szerintem messze van.BlancoMark írta:Van ismeros aki benne van ezekben a belso korokben, allitasa szerint milliokat keresnek a Megafonosok (van annyi kredibilitasa hogy hiszek neki). Persze attol is fugg a fizetes merteke, hogy 'mekkora' nev vagy es mennyi dologhoz adod az arcod.zsuninnyo írta:
Nem keresnek elkepeszto osszegeket, de nyilvan atlag felett (a lelkednek azert van ara). Az, hogy ki mit hord nem mervado. Ezer meg egy megoldas letezik ra. Kaphatja ajandekba, berelheti, berelhetik neki. Egyikhez sem kell nem hogy elkepeszto osszeg, de meg sok sem.
En viszont akkor sem tartanam tobbre oket, ha bevallanak. Egyertelmu a helyzet, nincs mit bevallani. Eladtak a gerincuket meg a lelkuket egy kis konnyu penzert, ami szanalmas, de az o dontesuk. Szerintem ezen tul torodni veluk 1 masodpercet is csak a rendszert szolgalja es halalosan felesleges is.
Eyebkent propagandistak mindenhol vannak, minden rendszerben. Teljesen mindegy, hogy az egy politikai rendszer, tudomany, egy ceg, egy jatek, egy film vagy barmi. Ez igy megy miota vilag a vilag.
Nyilvan nem ket fillirert gyuloltetik meg magukat az orszag haromnegyedevel. (Meg jo erzesu Fideszesek is hanynak toluk.)
Es igen, szerintem milliokat keresni azzal hogy hergelsz es semmit nem allitasz elo, igen is elkepeszto osszeg.
De ez nyilvanvaloan az en allaspontom, az elkepeszto az nalam mondjuk ami a felso egy ezrelek keresete az orszagnak.
Abban termeszetesen egyetertek, hogy tobb, mint amennyit erdemelnek . De ez is teljesen szubjektiv, ki mennyit erdemel.