Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 19., hétfő 16:00

zsuninnyo írta:
Dupla D írta: Jó, de nem mindenki amerikai cégnek programoz.
Ja, mert a programozas tipikusan az a szakma, ahol a havi 1-2 millio elkepeszto osszeg.
Ez messze nem egy elerhetetlen kategoria ebben az orszagban, ezert nem tartom elkepesztonek.
Nyilvan nem ez az atlag, de az nem jelenti azt, hogy elkepeszto.
Ha hozzáteszed milyen értéket teremt az Ő munkásságuk, akkor de: ez elképesztő, gusztustalanul nagy összeg és lapáttal kéne agyon verni az összeset. Tegnap szembe jött velem a Bohárnak a banános vs baloldal videója, nah az komoly tartalomgyártás volt, igazi férfimunka.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. február 19., hétfő 15:51

Dupla D írta: Jó, de nem mindenki amerikai cégnek programoz.
Ja, mert a programozas tipikusan az a szakma, ahol a havi 1-2 millio elkepeszto osszeg.
Ez messze nem egy elerhetetlen kategoria ebben az orszagban, ezert nem tartom elkepesztonek.
Nyilvan nem ez az atlag, de az nem jelenti azt, hogy elkepeszto.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. február 19., hétfő 15:44

Jó, de nem mindenki amerikai cégnek programoz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. február 19., hétfő 15:41

BlancoMark írta:
zsuninnyo írta:

Nem keresnek elkepeszto osszegeket, de nyilvan atlag felett (a lelkednek azert van ara). Az, hogy ki mit hord nem mervado. Ezer meg egy megoldas letezik ra. Kaphatja ajandekba, berelheti, berelhetik neki. Egyikhez sem kell nem hogy elkepeszto osszeg, de meg sok sem.
En viszont akkor sem tartanam tobbre oket, ha bevallanak. Egyertelmu a helyzet, nincs mit bevallani. Eladtak a gerincuket meg a lelkuket egy kis konnyu penzert, ami szanalmas, de az o dontesuk. Szerintem ezen tul torodni veluk 1 masodpercet is csak a rendszert szolgalja es halalosan felesleges is.
Eyebkent propagandistak mindenhol vannak, minden rendszerben. Teljesen mindegy, hogy az egy politikai rendszer, tudomany, egy ceg, egy jatek, egy film vagy barmi. Ez igy megy miota vilag a vilag.
Van ismeros aki benne van ezekben a belso korokben, allitasa szerint milliokat keresnek a Megafonosok (van annyi kredibilitasa hogy hiszek neki). Persze attol is fugg a fizetes merteke, hogy 'mekkora' nev vagy es mennyi dologhoz adod az arcod.

Nyilvan nem ket fillirert gyuloltetik meg magukat az orszag haromnegyedevel. (Meg jo erzesu Fideszesek is hanynak toluk.)

Es igen, szerintem milliokat keresni azzal hogy hergelsz es semmit nem allitasz elo, igen is elkepeszto osszeg.
Hat ennel kevesebb munkaval (hozzaadott ertekrol ne is beszeljunk) is sokan keresnek tobbet, es azert az elkepeszto osszegtol szerintem messze van.
De ez nyilvanvaloan az en allaspontom, az elkepeszto az nalam mondjuk ami a felso egy ezrelek keresete az orszagnak.
Abban termeszetesen egyetertek, hogy tobb, mint amennyit erdemelnek :). De ez is teljesen szubjektiv, ki mennyit erdemel.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. február 19., hétfő 15:39

realfan írta:
zsuninnyo írta:

Nem keresnek elkepeszto osszegeket, de nyilvan atlag felett (a lelkednek azert van ara). Az, hogy ki mit hord nem mervado. Ezer meg egy megoldas letezik ra. Kaphatja ajandekba, berelheti, berelhetik neki. Egyikhez sem kell nem hogy elkepeszto osszeg, de meg sok sem.
En viszont akkor sem tartanam tobbre oket, ha bevallanak. Egyertelmu a helyzet, nincs mit bevallani. Eladtak a gerincuket meg a lelkuket egy kis konnyu penzert, ami szanalmas, de az o dontesuk. Szerintem ezen tul torodni veluk 1 masodpercet is csak a rendszert szolgalja es halalosan felesleges is.
Eyebkent propagandistak mindenhol vannak, minden rendszerben. Teljesen mindegy, hogy az egy politikai rendszer, tudomany, egy ceg, egy jatek, egy film vagy barmi. Ez igy megy miota vilag a vilag.
csak Trombitásról tudok régi Lazio szurker ismerősök révén, a többiéről fogalmam sincs, de ő több milát keres havonta, nálam az azért bőven elképesztő összeg :D

de az a módszer sem csúnya, ahogy beszervezték...
En olyanrol tudok aki Novak stabjaban volt, ment vele mindenhova, fotokat es videokat keszitett, havi netto 2 millio Ft volt a minimum, es alltak az osszes utjat, szallasat, ceges auto/telefon/laptop, teljes ellatas.
:goat:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 19., hétfő 15:35

zsuninnyo írta:
BlancoMark írta:
Gusztustalanok, de legalabb nyiltan lennenek azok. Mindig amikor megkerdezik oket, hogy kozponti urasitasra toljak-e a propagandat, akkor azt mondjak hogy nem, sajat velemeny minden. Meg a milliardos forrasoknak sincs nyoma amibol uzemelnek.

Eskuszol tobbre tartanam oket ha bevallanak hogy mindig Rogan utasitasara hanyjak vissza ugyanazt a propagandat.

Azt meg inkabb meg sem emlitem hogy milyen elkepeszto osszeget kereshetnek ezzeo a szervilizmussal amikor pl Trombitas Rolex orakat hord.
Van ismeros aki benne van ezekben a belso korokben, allitasa szerint milliokat keresnek a Megafonosok (van annyi kredibilitasa hogy hiszek neki). Persze attol is fugg a fizetes merteke, hogy 'mekkora' nev vagy es mennyi dologhoz adod az arcod.

Nyilvan nem ket fillirert gyuloltetik meg magukat az orszag haromnegyedevel. (Meg jo erzesu Fideszesek is hanynak toluk.)

Es igen, szerintem milliokat keresni azzal hogy hergelsz es semmit nem allitasz elo, igen is elkepeszto osszeg.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. február 19., hétfő 15:33

Realista24 írta: Ah, azt hittem valami szaftos sztori lesz, mert ez semmi ahhoz kepest, ahogy szerzik maguknak az üzleteket, cegeket es teruleteket kivereztetes utjan mondjuk.
az azért egy nagyon picit más súlycsoport, mint pár megmondó ember beszerzése :mrgreen:

törvények módosítása, fenyegetés stb

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 19., hétfő 15:27

Ah, azt hittem valami szaftos sztori lesz, mert ez semmi ahhoz kepest, ahogy szerzik maguknak az üzleteket, cegeket es teruleteket kivereztetes utjan mondjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. február 19., hétfő 15:10

Pipita írta:
realfan írta:
kíváncsian hallgatunk. :mrgreen: :mrgreen:
csinálta az Il Nostro Calcio oldalt még Benítóékkal, aztán kezdett egy sajátot is (Mauri partizán néven), egész korrekt elérése lett, azután kereste meg a fidesz, először még "hivatalos" belépés nélkül, semmi megafon vagy bármi ilyen, csak nekik megfelelő megosztások Mauri partizánokon, persze kis ellenszolgáltatásért. Aztán cikk írásra felkérések fideszes híroldalakon, utána jött a megafon. de már azelőtt súlyos pénzeket kapott, hogy megafonos lett volna...
de ahogy hallottam, nem ő az egyetlen, aki így lett hirtelen fideszes megmondó ember, keresik vidéken a felkapottabb elérésű faces emberkéket és kapják az ajánlatot, de azokról semmi konkrétumot nem hallottam,, Trombitásról egykori barátai mesélték, hogy így történt, szóval simán másoknál is elhiszem

https://magyarnarancs.hu/feketelyuk/par ... ket-116610

kis leírás a libsi laziós múltjáról Esti Kornélnak :D

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. február 19., hétfő 14:37

realfan írta:
kíváncsian hallgatunk. :mrgreen: :mrgreen:

realfan

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. február 19., hétfő 14:31

zsuninnyo írta:
BlancoMark írta:
Gusztustalanok, de legalabb nyiltan lennenek azok. Mindig amikor megkerdezik oket, hogy kozponti urasitasra toljak-e a propagandat, akkor azt mondjak hogy nem, sajat velemeny minden. Meg a milliardos forrasoknak sincs nyoma amibol uzemelnek.

Eskuszol tobbre tartanam oket ha bevallanak hogy mindig Rogan utasitasara hanyjak vissza ugyanazt a propagandat.

Azt meg inkabb meg sem emlitem hogy milyen elkepeszto osszeget kereshetnek ezzeo a szervilizmussal amikor pl Trombitas Rolex orakat hord.
csak Trombitásról tudok régi Lazio szurker ismerősök révén, a többiéről fogalmam sincs, de ő több milát keres havonta, nálam az azért bőven elképesztő összeg :D

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. február 19., hétfő 14:27

BlancoMark írta:
zsuninnyo írta:

A megafon csak hergelesnek van, ezek senkik, es senki sem hallgat rajuk. Aki fideszes max bologat egyet, aki meg nem, azt felhuzza es torodik vele. Ha mindenki ignoralna aki ellenzeki, egy honap alatt megszunnenek a picsaba, mert a sajat oldalukon hasznot nem hajt, csak a masik oldalon rombol.
Nezz meg twitteren egy megafonos vagy egy fidesz troll bejegyzest es alatta a kommenteket. 90%-a csak elkuldi a picsaba, meg szidja. Ha ezek nem lennenek, nem erne meg uzemeltetni az egesz megafont.
Teljesen erdektelen valojaban, hogy ezek vannak-e vagy nem.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 19., hétfő 8:26

csatt 2-ben meg feljott a tema

aztan gondolom mindenki lapozik a heten es johet valami mas.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 18., vasárnap 15:06

zsuninnyo írta:
csababarca írta:

Szarvas Szilveszter, Déry Stefi, Ibolya Csenge, Fair right Ádám vagy mi a tosz a neve.
Ezeket kéne először eltakarítani ahogy hehe is mondta a faszba.
A megafon csak hergelesnek van, ezek senkik, es senki sem hallgat rajuk. Aki fideszes max bologat egyet, aki meg nem, azt felhuzza es torodik vele. Ha mindenki ignoralna aki ellenzeki, egy honap alatt megszunnenek a picsaba, mert a sajat oldalukon hasznot nem hajt, csak a masik oldalon rombol.
Nezz meg twitteren egy megafonos vagy egy fidesz troll bejegyzest es alatta a kommenteket. 90%-a csak elkuldi a picsaba, meg szidja. Ha ezek nem lennenek, nem erne meg uzemeltetni az egesz megafont.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 18., vasárnap 14:59

na akkor a vegen csak jol jonnek ki ebbol a bulibol is. :lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. február 18., vasárnap 13:24

Halfkey írta:
csababarca írta:

Én ha jól láttam kiállásként hirdetik, gondolom egyértelmű mi miatt.
Itt a cél az, hogy kapjon észbe a kurva társadalom, a fideszes és balszektás közeg is, hogy kurvára zsákutcába tartunk. Ez a rendszer aminek mindenki a részese kb aki itt él még, egy romlott valami, szétzilált és egymásnak fordított társadalom, velejéig romlott vezetés, alkalmatlan emberek tömkelege fent, felettünk a mi pénzünkön élősködve.

Legyintünk már a rendszerszintű korrupcióra, legyintünk egy ilyen ügyre, mindenre legyintünk. Ebből az apátiából kéne kirángatni magunkat, és is köztük vagyok, de holnap kimegyek.

Nekem az lenne a nulladik lépés, hogy a megafont lehúzzák a klotyón.
Nulla, takonygerincű Jeszy, Bohár, Deák, Apáti, Szarvas, Bayer, stb húzzanak a faszba innen, iszonyat károkat okoznak.
És ugyanígy a másik oldalon a NoÁr félék (nem ismerem a másik oldalon ezeket, ne haragudjatok) húzzák le magukat a retyón.

Na mindegy, igazából nyilván ebbe nem fog belerokkanni a rendszer, meg Orbán se, ez nem is nagyon lehet cél. EGy egy tisztább, átláthatóbb, normálisabb rendszer talán kialakulhat valamikor.

Talán azt is lehetne célként kitűzni, hogy a fideszesekben alakuljon ki egy olyan igény, hogy valami történjen, mert ez íg ynem mehet tovább.
Huth Gergely kritikusként fogalmazott a Magyar Nemzetben, de mi is volt a kritika? Hogy felhígult a közeg, bezzeg a régi törzsfideszesek milyen faszagyerekek. Na ne ez legyen már a kritikai minimum.

És tudom, mondhatjátok, hogy vágyálom, hogy kiábrándulnak a fidesz szavazók, de szerintem nem. Mert a saját közegemből is tudom, hogy vannak már akiknek szintén elég volt ez. Nem rohannak a toprongy ellenzékre szavazni az igaz, de már a fideszre sem.
Pont ez a baj, erről beszélek, ez legalább 5 fajta dolog amiben van teljesen ellentmondó is. Ez egy pártfüggetlen kiállás a gyerekekért vagy a korrupt NER birodalom működése ellen szólunk fel? Kitől kérünk mit?

Politikailag az szerintem teljesen kifota a szelet hogy lemondatták Novákot meg Vargát, mert így nem lehet igazából megnevezni senkit, meg csak találgatni lehet hogy mi hogy történt. Arról lehet és érdemes beszélni hogy a pedofília undorító és védjük meg jobban a gyerekeket de azt remélem látjuk hogy ennek milyen gyakorlati megvalósítása lehet politikailag? Gyerekvédelmi törvény 2.0, azt meg a jelenlegi brancstól tudjuk milyen - és még a szavazóik előtt villoghatnak is vele.

Ne legyen igazam, de egyszerűen nem értem mi lehet itt reális cél. Balogh lemondatása lehetne, de ő meg láthatóan kb senkit nem érdekel.
Nos ahogy jósoltam, be is jelentették az új gyermekvédelmi törvényt.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. február 18., vasárnap 11:22

csababarca írta:
'shutterisland írta: deak, bohar, szakacspista, apati, bayer, trombitas, kopaszoszt, jeszy, gyozike, grofo, tothgabi, nagyfero, dopeman...most curtis...valaki folytassa ezt az illusztris brigadot. :D
Szarvas Szilveszter, Déry Stefi, Ibolya Csenge, Fair right Ádám vagy mi a tosz a neve.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 18., vasárnap 10:57

'shutterisland írta: deak, bohar, szakacspista, apati, bayer, trombitas, kopaszoszt, jeszy, gyozike, grofo, tothgabi, nagyfero, dopeman...most curtis...valaki folytassa ezt az illusztris brigadot. :D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. február 18., vasárnap 10:15

De ezek mindig felmondják agy nélkül a mantrát, ahogy kell. Ő meg egy pillanatra elcsábult. Nekem fura, hogy engedték dörgölőzni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 18., vasárnap 10:05

deak, bohar, szakacspista, apati, bayer, trombitas, kopaszoszt, jeszy, gyozike, grofo, tothgabi, nagyfero, dopeman...most curtis...valaki folytassa ezt az illusztris brigadot. :D

Vissza: