Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Kylian Mbappe has agreed to join Real Madrid
Five-year deal
€15m a season
€150m signing-on bonus to be paid over five years
[BBC]
Five-year deal
€15m a season
€150m signing-on bonus to be paid over five years
[BBC]
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én Perez helyében amint aláírt nyomnám a comunicad offisölt aztán legyen egy kellemes fél éve párizsban ha már ilyen jófej volt az elmúlt transzfer sagakban.Remy írta: Lat barki eselyt arra, hogy nyar elott hivatalossa valik?
Ki kene menni a bemutatojara
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
en aztan leszarom pappet, egy szar alaknak tunik az elmult evek alapjan, de hogy garantaltan elraboltatnalak es eltoretnem az osszes vegtagodat, mielott odajutnal, az 100Remy írta: Lat barki eselyt arra, hogy nyar elott hivatalossa valik?
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egy esetleges BL kiesés után lehet hivatalos lenne, de szezon közben fix, hogy nem mutatják be. Élő szerződése van júniusig, Bosman szabály ide vagy oda, a miénk gondolom csak utána jön.Remy írta: Lat barki eselyt arra, hogy nyar elott hivatalossa valik?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RM
Elszakadna az összes szalagja dekázás közben. Te inkább a tv-ben se nézd.Remy írta: Lat barki eselyt arra, hogy nyar elott hivatalossa valik?
- Pad'em
Májust tippelném legkorábban, hogy mi hivatalosan bejelentjük. Csak az lesz elöbb hivatalos, hogy távozik Párizsból.
Végül elintézte Perez, hogy az új Bernabeuban legyen prezentálva, két Taylor Swift konci között Tud a prezi, nagyon tud.
Remy ha kimész, többet ne legyen szilárd székleted. A topikjából is ki kell majd vhogy tiltani.
Végül elintézte Perez, hogy az új Bernabeuban legyen prezentálva, két Taylor Swift konci között Tud a prezi, nagyon tud.
Remy ha kimész, többet ne legyen szilárd székleted. A topikjából is ki kell majd vhogy tiltani.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lat barki eselyt arra, hogy nyar elott hivatalossa valik?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
@FabrizioRomano on Mbappé & Real Madrid: “I really think it’s the end of the saga & the formal steps will take place soon. Mbappé will communicate with PSG once he formally signs the document.
Mbappé has the contract in his hands, it’s a matter of time now.”
Mbappé has the contract in his hands, it’s a matter of time now.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Güler eddigi kevés játék perceiből inkább kkp, mint szélső/támadó.wZoLee7 írta: remélem 3 támadós rendszerben játszunk ha jön a francia, ott őt bárhová lehet tenni, de az alap az a vini-bappe-brahim lenne valszeg, rodrygo meg az első számú beugró. Sérüléseket és a sok meccset nézve nem kevésszer lenne kezdő, itt inkább a török gyerek az akit elkell küldeni valahová játszani, endrick dettó.
Bellinghamet nem vagyok benne biztos, hogy érdemes visszább vonni. Brahimnál és Rodrygonál is gólveszélyesebb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
En is igy gondolom. Tchoua kell a kezdobe emiatt mindenkepp.Kerlon írta: Szerintem Tchouameni es Camavinga nem is egy poszt. Klasszik vkpben inkabb elobbi, Cama meg Kroos helyen, kotetlenebb btb poszton remekel.
Carlo is ezt nyomatja tobbnyire, ha van Aurelien, akkor Kroos BKK, ha nincs akkor vkp es Cama van balon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
remélem 3 támadós rendszerben játszunk ha jön a francia, ott őt bárhová lehet tenni, de az alap az a vini-bappe-brahim lenne valszeg, rodrygo meg az első számú beugró. Sérüléseket és a sok meccset nézve nem kevésszer lenne kezdő, itt inkább a török gyerek az akit elkell küldeni valahová játszani, endrick dettó.
Szerintem Tchouameni es Camavinga nem is egy poszt. Klasszik vkpben inkabb elobbi, Cama meg Kroos helyen, kotetlenebb btb poszton remekel.
Carlo is ezt nyomatja tobbnyire, ha van Aurelien, akkor Kroos BKK, ha nincs akkor vkp es Cama van balon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Real Madrid will NOT sell any young star after signing Kylian Mbappé. Vini Jr., Rodrygo & co are untouchable.
Florentino Perez hopes that Ancelotti will fit all the young stars in the XI for 2024-25. @relevo
*
Pedig Rodrygo kapcsán egyre hajlok rá, hogy az eladás lenne a megoldás. Bal szélen benne lenne több, pl egy Liverpoolban/MU-ban baszó lehetne, nálunk ideális világban max csere Vini mögött, de majd nyomjuk tovább jobboldalt vagy csatárban, ahol szar. Pénzt is sokat kapnánk érte.
Cserének zseni lenne csak az meg neki nem fog tetszeni. Bellingham, Mbappé, Vini, Rodrygo, Brahim, Arda Güler, Endrick, Valverde, Camavinga, Tchouameni sor + Kroos, Joselu 12 ember 6 helyre. Ideális 3 frontra de lesz picsogás minden bizonnyal. Ceballosnak pedig reszeltek, sajnálom kicsit de jobban jár ha lelép.
Florentino Perez hopes that Ancelotti will fit all the young stars in the XI for 2024-25. @relevo
*
Pedig Rodrygo kapcsán egyre hajlok rá, hogy az eladás lenne a megoldás. Bal szélen benne lenne több, pl egy Liverpoolban/MU-ban baszó lehetne, nálunk ideális világban max csere Vini mögött, de majd nyomjuk tovább jobboldalt vagy csatárban, ahol szar. Pénzt is sokat kapnánk érte.
Cserének zseni lenne csak az meg neki nem fog tetszeni. Bellingham, Mbappé, Vini, Rodrygo, Brahim, Arda Güler, Endrick, Valverde, Camavinga, Tchouameni sor + Kroos, Joselu 12 ember 6 helyre. Ideális 3 frontra de lesz picsogás minden bizonnyal. Ceballosnak pedig reszeltek, sajnálom kicsit de jobban jár ha lelép.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amíg Kroos ezt a szintet hozza addig tényleg kérdés lehet, hogy Cama vagy Tchou legyen kezdő. Én kicsit talán elfogultságból is, de Camat mondanám. Ő és Valverde amilyen tempót diktálnak az szerintem sokkal nagyobb fegyver bármelyik csapat ellen, mint amit Tchou tud nyújtani.ateeemadrid írta:Amúgy ez nagy kérdés lesz idővel, hogy Cama vagy Tchou lesz az alapkezdő, és a másik hogy viseli majd.ELSiete írta:
Tchouameni?
Jude és Fede helyei fixek sztem, jogosan.
Kroos amikor kikopik akkor meg a Tchou-Cama-Fede-Beli négyes alap lehet. Előttük Mbappe és Vini. Ha Davies is jön, akkor minden posztra megvagyunk, ami a kezdőt illeti, csak Carvajal helyére kellene keríteni valakit rövid határidőn belül.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor tobbet nem jovokhehetheoriginal írta:Nem tudom, van hivatalos bejelentés?Realista24 írta:
Lenne, de mivel Pederol irja, ezert a 14 az 28, a 40 az 80, a 20% meg nulla.
Hehet nem latom, hogy mit irt. Biztos azt, hogy nem jon
Volt mar bemutato madridmezben a bernabeuban?
Evszazad sirasa lenne keci
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En arrol beszelek, ami varhato, ha jon Mbappe, mogotte azzal a kp-val es Jude-dal, kiegeszulve a desszant vedosorral, netan Davies-szel, amirol itt diskuraltak a fiatalok.gólvonal írta:Abból a játékképből nehéz elvenni, amit a meccsek 75%-ban produkálunkRealista24 írta: Szkeptikus vagyok Haalanddal, annak ellenére hogy egy golvago.
A világ csapatainak 99%ba gondolkodás nélkül beleillik, de mi vagyunk sztem az 1% vagyunk, ahol nagyon matekolni kellene miatta a taktikával, felállással, stb.
Anno a Calderon fele csapatba illett volna csont nélkül, de most olyan jatekosallomany van/lesz, hogy ha az eredményességbol nem is, de a játék képébol elvenne sztem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nem tudom, van hivatalos bejelentés?Realista24 írta:Lenne, de mivel Pederol irja, ezert a 14 az 28, a 40 az 80, a 20% meg nulla.realmadrid95 írta:
Ez igy hatalmas deal lenne!
Volt mar bemutato madridmezben a bernabeuban?
Evszazad sirasa lenne keci
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Abból a játékképből nehéz elvenni, amit a meccsek 75%-ban produkálunkRealista24 írta: Szkeptikus vagyok Haalanddal, annak ellenére hogy egy golvago.
A világ csapatainak 99%ba gondolkodás nélkül beleillik, de mi vagyunk sztem az 1% vagyunk, ahol nagyon matekolni kellene miatta a taktikával, felállással, stb.
Anno a Calderon fele csapatba illett volna csont nélkül, de most olyan jatekosallomany van/lesz, hogy ha az eredményességbol nem is, de a játék képébol elvenne sztem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lenne, de mivel Pederol irja, ezert a 14 az 28, a 40 az 80, a 20% meg nulla.realmadrid95 írta:Ez igy hatalmas deal lenne!Realista24 írta: Pederol szerint Mbappe 14 millios fizetes kap.
40m alairasi penzt.
100%ban megtarthatja a marketingbeveteleket, amik mar megvannak neki, es 20% ad le majd az ujakbol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema