Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Verratti hatalmas fogás lenne, szerintem a 25 millió nem is rossz ár érte, tekintve, hogy milyen fiatal és, hogy honnan vennénk. Ezzel úgy érzem bezárul a kapu Gündogan megszerzése elôtt, akit szintén élmény nézni, de én így is aláírnám. Modric és Verratti mellé még egy Pogbat, és jövôre már nem azt kell néznem, hogy a Dortmund akkor masíroz át a középpályánkon, amikor csak akar.
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Személy szerint nagyon örülnék neki..Sokszor figyeltem őt a PSG meccsein és a passzai ugyanolyan "halálpontosak" mint Alonsoé..Remélem a következő szezonban megfelelően tudja tehermentesíteni a spanyolt :-)Az AS szerint közel van Verratti szerződésének véglegesítése. A lap szerint a Real Madrid már elküldte ajánlatát a párizsi klubnak, ami 25 millió euróról szólt. Magának a játékosnak pedig öt évre szóló, szezononként 3 millió eurót garantáló szerződést kínálnak.
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Annak idején amikor a SportTV-n reklámozták azt hiszem 2014-ig ígérték. De lehet hülye vagyok és rosszul emlékszem... arra viszont mai napig tisztán emlékszem, hogy 1 hétig ment az Eurosport News-ban, hogy elhoztuk Alonsot, Kakát és Ronaldot.Toky írta: Lehet volt már róla szó, csak én nem láttam, de tudja valaki, hogy még meddig él a tv-s szerződésünk, és mikortól tervezik, hogy a liga köti meg egységesen, és osztja majd szét?
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Páratlan páros az biztos.beckham96 írta:... DM, Khedira és Higu egy világverő páros ...
Lehet volt már róla szó, csak én nem láttam, de tudja valaki, hogy még meddig él a tv-s szerződésünk, és mikortól tervezik, hogy a liga köti meg egységesen, és osztja majd szét?
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Amúgy jó ötlet volt kitenni fb-re.Beindult a nép.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
A narancs remélem, hogy a kapusmez. Előző években is volt, hogy így kerültek elő képek és ott a kapusmezek voltak feltüntetve a két másik mez mellett és a 3.számúra csak később derült fény. Viszont a kék hosszú ujjú kiadásban tuti fain lesz.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Nekem a kék meg a fehér tetszik.
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Nem akarok senkit megbántani, de a YT-os videókból kiindulva DM, Khedira és Higu egy világverő páros és már mind a háromnak aranylabda járt volna...
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Narancssárga van a fehérben és a kékben is. Egyébként, ha rajta van a játékosokon, akkor jobban mutat az első kettő, mint így.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szép lenne a fehér,ha nem lenne benne piros. Szép lenne a kék,ha nem lenne benne piros. A narancs meg egyértelműen marketing fogás.A jövő évi mezek.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
A jövő évi mezek.
Elég sok helyen megtalálhatóak már. Nagy valószínűség szerint, ez lesz a jövő évi garnitúránk.
Elég sok helyen megtalálhatóak már. Nagy valószínűség szerint, ez lesz a jövő évi garnitúránk.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egyetértek. Hatalmasat csalódtam benne,az egyik legnagyobb támogatója voltam,hogy ide kell hozni,és megéri az árát. Csúnyán leszerepelt. Hihetetlenül buta,millió egy labdát elad,mert belevezeti az előtte álló ellenfélbe... Beadni csak ballal tud vagy bal külsővel,tehát jobb oldalról nulla beadásaink vannak... Arbeloa labdái nem beadások,maradjunk annyiban.Tökmindegy, ha di María már nem lesz a csapat tagja, akkor már pozitívan zártuk a nyarat ebben a tekintetben.
Viszont nem értem,hogy Bale-t hova hozzuk? Gondolom nem baloldalra...
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
attól mer te nem tudsz róla már lehet 6x lezsírozta a Real és a PSG az Ancelotti témát, és sajna szerintem kb 90% h így is van, kár pedig Heynckes el lehetett volna még 1-2évig amíg Klopp mozdítható lesz... nyilván nem fogják bejelenteni amikor a PSG-nek 1meccs kell még a bajnoki címhez nekünk meg még van egy kupadöntő...Nojbee írta:Még azt sem tudni, hogy ki lesz az új edző, hogy kikre lesz szüksége a csapatban. De ezek már megint nélküle fognak döntéseket hozni...
amúgy gyanús nekem ez a betűszín, raulreal ikertestvére vagy? csak mert egyre inkább hajazol rá sajnos...BBeno írta:annak ellenére hogy érinthetetlen lett a zseni itt azért sikerült témává tenni az eladását.
szerencsére ezek teljesen felesleges viták
annak ellenére hogy érinthetetlen lett a zseni itt azért sikerült témává tenni az eladását.
- Nojbee
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo the phenomenon, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Shearer, Beckham
Még azt sem tudni, hogy ki lesz az új edző, hogy kikre lesz szüksége a csapatban. De ezek már megint nélküle fognak döntéseket hozni...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Felcsillant egy halvány remény...ami aztán gyorsan ki is aludt. Arbeloának meg Khedirának is voltak olykor kifejezetten szép és jó megoldásai...Mégse komálom egyiket sem. Mert több a negatív, bosszantó élmény mint a pozitív.kupak17 írta:nem tudom mondjuk itt mit mondhattál e passzt láttan.Én már akkor el akartam adni, amikor még meg se vettük
ő nem kell ide.. .
nem tudom mondjuk itt mit mondhattál e passzt láttan.Én már akkor el akartam adni, amikor még meg se vettük
ő nem kell ide.. .
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én már akkor el akartam adni, amikor még meg se vettükMike írta:sokat ne tegyél rá...Attii írta:tavaly lemerem fogadni senkinek meg se fordult a fejében hogy el kellene adni
van aki már akkor el akarta adni mikor leigazoltuk
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
sokat ne tegyél rá...Attii írta:tavaly lemerem fogadni senkinek meg se fordult a fejében hogy el kellene adni
van aki már akkor el akarta adni mikor leigazoltuk
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
Am nem értem miért akarjátok Özilt el adni
Idén jó nem megy neki annyira de akkor is tavaly lemerem fogadni senkinek meg se fordult a fejében hogy el kellene adni én nagyon birom
Idén jó nem megy neki annyira de akkor is tavaly lemerem fogadni senkinek meg se fordult a fejében hogy el kellene adni én nagyon birom