Nyomorult moderator egy nyomorult user nyomorult hszet lathatatlanna teszi? Nem latok problemathehetheoriginal írta: ami kesik nem mulik faszikak.
csak egy jofele kivalto ok kell hozza, es mar jon is (mondjuk egy nyomorult moderator, aki lathatatlanna teszi, amit az ember ir, es utana o nyilvan semmifele retorziot nem szenved el )
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valaki telefon guru segitsen mar, ha az asszony hiv automatikus hív viberen is. Nem tudom én allitottam el valamit vagy ő? Koszi
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En nem probalok senkinek semmit megmagyarazni, plane neked nem. MIndent jo cellal fejlesztenek, es a tortenelem bebizonyitotta, hogy mindent pont az ellenkezojere is fel tudnak es fel is hasznalnak.kiserik írta:Haha. Mint amikor az autók felett is átveszik az irányítást és nekivezenek mindenkit egymásnakRealista24 írta:
Neked semmi, nekem sok dolog...de majd amikor az embert le lehet kapcsolni egy gombnyomassal egy pincebol, tedd fel ujra a kerdest.
Próbáld meg elmagyarázni azoknak a sérült emberkenek, hogy soha nem akarod, hogy esélyük legyen az épp életre, mert a fejükbe egy ""chipet"" kell ültetni és akkor azzal majd távirányítják őket. Ezek a kísérletek gyógyászati célból történnek. Nem a (libsik szerint) főgonosz Gru, akarom mondani Musk találta ki. Nem az a célja, hogy telefonálgass meg fizess meg nyomonkövessenek, hanem hogy ha leszakadt egy lábad (vagy betegség miatt lettél mozgásképtelen), akkor tudd a pótlábat megfelelően mozgatni.
Ezek alapjan en aggalyosnak tartom, te nem, szeirntem vege a diskurzusnak a temaban kettonk kozott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezzel semmi problema nincs, de a covid vakcinak tesztelese azok emberkiserletek voltak.
Miert lehetne lekapcsolni barkit is? Olvasni a jeleket es felulirni a forrast ket nagyon kulon dolog.Realista24 írta:Neked semmi, nekem sok dolog...de majd amikor az embert le lehet kapcsolni egy gombnyomassal egy pincebol, tedd fel ujra a kerdest.kiserik írta:
Ebben mi a necces? kb 20 éve vannak ezek a kísérletek. Muskék első körben azt oldották meg, hogy a beültett chiphez ne csatlakozzon drót, ami ""kilóg"" az emberből. Egyelőre kurzort tud mozgatni úgy ahogy. A cél, hogy mondjuk végtagot tudjon mozgatni normálisan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2024. február 21., szerda 10:14-kor.
Haha. Mint amikor az autók felett is átveszik az irányítást és nekivezenek mindenkit egymásnakRealista24 írta:Neked semmi, nekem sok dolog...de majd amikor az embert le lehet kapcsolni egy gombnyomassal egy pincebol, tedd fel ujra a kerdest.kiserik írta:
Ebben mi a necces? kb 20 éve vannak ezek a kísérletek. Muskék első körben azt oldották meg, hogy a beültett chiphez ne csatlakozzon drót, ami ""kilóg"" az emberből. Egyelőre kurzort tud mozgatni úgy ahogy. A cél, hogy mondjuk végtagot tudjon mozgatni normálisan.
Próbáld meg elmagyarázni azoknak a sérült emberkenek, hogy soha nem akarod, hogy esélyük legyen az épp életre, mert a fejükbe egy ""chipet"" kell ültetni és akkor azzal majd távirányítják őket. Ezek a kísérletek gyógyászati célból történnek. Nem a (libsik szerint) főgonosz Gru, akarom mondani Musk találta ki. Nem az a célja, hogy telefonálgass meg fizess meg nyomonkövessenek, hanem hogy ha leszakadt egy lábad (vagy betegség miatt lettél mozgásképtelen), akkor tudd a pótlábat megfelelően mozgatni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neked semmi, nekem sok dolog...de majd amikor az embert le lehet kapcsolni egy gombnyomassal egy pincebol, tedd fel ujra a kerdest.kiserik írta:Ebben mi a necces? kb 20 éve vannak ezek a kísérletek. Muskék első körben azt oldották meg, hogy a beültett chiphez ne csatlakozzon drót, ami ""kilóg"" az emberből. Egyelőre kurzort tud mozgatni úgy ahogy. A cél, hogy mondjuk végtagot tudjon mozgatni normálisan.Realista24 írta: Latom Musk fejbe ultetett chipjenek koszonhetoen kepes az ember a gondolataval a kurzort mozgatni.
Kezd ez egyre neccesebb lenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hogy kinaban emberklonozason munkalkodnak, az nyilvan elenyeszo ehhez kepest.kiserik írta:Ebben mi a necces? kb 20 éve vannak ezek a kísérletek. Muskék első körben azt oldották meg, hogy a beültett chiphez ne csatlakozzon drót, ami ""kilóg"" az emberből. Egyelőre kurzort tud mozgatni úgy ahogy. A cél, hogy mondjuk végtagot tudjon mozgatni normálisan.Realista24 írta: Latom Musk fejbe ultetett chipjenek koszonhetoen kepes az ember a gondolataval a kurzort mozgatni.
en latok fantaziat a csipben, vegre ki lehetne dobni a picsaba pl a mobiltelefont, minden infot gyorsan fejben elerhetnel, sima szemuveggel vagy kontaktlencsevel kiteszed magad ele pl a navit, infokat, munkat, barmit. 5G, 6G halozatok nagyban megnyomjak majd ezt a vonalat.
nyilvan mindent lehet balfasz dolgokra, de jo dolgokra is hasznalni
thereisonly1ronaldo
Ebben mi a necces? kb 20 éve vannak ezek a kísérletek. Muskék első körben azt oldották meg, hogy a beültett chiphez ne csatlakozzon drót, ami ""kilóg"" az emberből. Egyelőre kurzort tud mozgatni úgy ahogy. A cél, hogy mondjuk végtagot tudjon mozgatni normálisan.Realista24 írta: Latom Musk fejbe ultetett chipjenek koszonhetoen kepes az ember a gondolataval a kurzort mozgatni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
ami kesik nem mulik faszikak.
csak egy jofele kivalto ok kell hozza, es mar jon is (mondjuk egy nyomorult moderator, aki lathatatlanna teszi, amit az ember ir, es utana o nyilvan semmifele retorziot nem szenved el )
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most nezem, hogy eljutott 10k fole vegleges nelkul, ez mar haladas.Süti írta: Vagy ejjel nappal kommentelne. Szep uj vilag.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Vagy ejjel nappal kommentelne. Szep uj vilag.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Legalább álmában dolgozna?Realista24 írta:Most gondold el azt a kurzort amelyik hehe-re van kotve es elkezd almodnih3x0r írta:
A kimondott (vagy ki nem mondott) cel, hogy alvas kozben is tudj dolgozni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most gondold el azt a kurzort amelyik hehe-re van kotve es elkezd almodnih3x0r írta:A kimondott (vagy ki nem mondott) cel, hogy alvas kozben is tudj dolgozni.Realista24 írta: Latom Musk fejbe ultetett chipjenek koszonhetoen kepes az ember a gondolataval a kurzort mozgatni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A kimondott (vagy ki nem mondott) cel, hogy alvas kozben is tudj dolgozni.Realista24 írta: Latom Musk fejbe ultetett chipjenek koszonhetoen kepes az ember a gondolataval a kurzort mozgatni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Latom Musk fejbe ultetett chipjenek koszonhetoen kepes az ember a gondolataval a kurzort mozgatni.
Kózben New York perre megy az insta, tiktok, youtube es egyeb kozossegi oldalak ellen, mert karosak a fiatalok mentalis egeszsegere.
Kózben New York perre megy az insta, tiktok, youtube es egyeb kozossegi oldalak ellen, mert karosak a fiatalok mentalis egeszsegere.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Bennem nem mozgat meg semmit a kombi Audi.hehetheoriginal írta: egy jó RS6 c7.5 nem szép?
azonnal hagyd el a fórumot.
de még a ferrari suv-ja is szép bazmeg, szerencsére nem a himbálózó anyahajóra csinálták meg, mint az összes többi hasonló kategóriájú fost.
arteon kombi is szép sztem.
5-ös bömbi m sport-os is szép
ez most rendesen felbaszott amugy
Kollégának van egy sima fehér A6 szedán, az mondjuk szimpatikus.
Alapvetően közelítenek, de nem annyira csapott hátúak, mint pl. a Octavia IV/Arteon és belső elrendezésben is más. Legalábbis az amit én néztem.Halfkey írta: Van egy rossz hírem, ezek a városi SUVok tulajdonképpen megemelt kombik Takard le az alját.
Én is ilyet választottam (Kia Sorento) de azért ezzel égetjük az üzemanyagot rendesen, alapvetően tök feleslegesen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor csak ott vagyunk, amit irtam:
aggaszto, hogy valaki megint buzeralja a rendszeruket a temerdek kartya es egyeb adattal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A fizetesed egy vagy tobb szolgaltato kezeli, akiknek ez a feladatuk es a booking szerzodesben all veluk. Nem a booking kezeli, vagy csinal vele barmit is (kartyaadatokat sem kaphat meg a ceg). Igen, tudom mirol beszelek. Ha a bookingnak vagy barmi masnak sajat fizetesi szolgaltatasa van, ott nem szabad fizetni, mert hatalmas veszelye van annak, hogy a kartyaadataid kikerulnek.Realista24 írta:Ne haragudj, de tudod, hogy egyaltalan mirol irsz vagy csak jol esik trollkodni?zsuninnyo írta:
Vicceltem, de egyebkent ha a booking kezelne a fizetest (amit ketlek, hogy igy van), akkor mar igyis-ugyis nagy szarban lenne aki hasznalja
Egy pelda a kedvedert, aminek mar semmi ertelme, mert eddig is csak viccelodtel...
Mikor szeretne fizetni?
Ekkor fizetek: 2024. júl. 30.
A Booking.com kezeli a fizetést. Automatikusan levonjuk az összeget kártyájáról ekkor: 2024. júl. 30.
Most fizetek
Akkor fizet a Booking.commal, amikor befejezi ezt a foglalást. 2024. augusztus 1. előtt lemondhatja, és teljes visszatérítést kap.