Bajnokok Ligája
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Bajnokok Ligája
ez a Yamal gyerek lesz az új Pedri, akit a Barca agyon hajszol és kifiléz fiatalon?
Pedri is pont az EB előtti évben játszott minden meccsen klub és válogatott szinten. aztán tudjuk mi lett a vége
Pedri is pont az EB előtti évben játszott minden meccsen klub és válogatott szinten. aztán tudjuk mi lett a vége
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na ne. Jó hogy nem azt mondod hogy reméled kiestek most'shutterisland írta: 1:1-et tippeltem volna mazzarival, de lehet felboostolja oket az edzovaltas, ahogy az szokott lenni.
mondjuk oszinten szolva nem raz a gorcs az izgalomtol, mert ahogy tippelem, city, real, bvb, inter, psg, arsenal, bayern/lazio lesz a 8 kozott, abbol csak a bvb ellen adnam 50 vagy tobb szazalekra a tj-t, 2-3 esetben egy nagy veres is benne van szamunkra, szoval nem dedelgetek top 4-es almokat.
Nagy verés a City ellen lenne benne max (ahogy másnak is), ellenünk az mindig kiszámíthatatlan, bár mostanában inkább nekünk dob a gép. A többi csapat egyáltalán nem nagy wasistdas, szoros párharcok lennének.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Volt egy cikk, h mekkora ötletnek tartja simaláb, h feltolja VKP-ba, mert stabil, labdabiztos, vele stabilizálja a kp-t, stb. Majmolja amit Pep csinált Stones-al.Pad'em írta: Na mi lesz ma Xavi megvillantja Európának mi is az a Barca dns?
Napoli - Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera; Anguissa, Lobotka, Cajuste; Politano, Osimhen, Kvara.
Barca - ter Stegen; Koundé, Araujo, Martinez, Cancelo; deJong, Christensen, Gündogan; Yamal, Lewandowski, Pedri.
Christensen mi a makkot keres a kpn?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
1:1-et tippeltem volna mazzarival, de lehet felboostolja oket az edzovaltas, ahogy az szokott lenni.
mondjuk oszinten szolva nem raz a gorcs az izgalomtol, mert ahogy tippelem, city, real, bvb, inter, psg, arsenal, bayern/lazio lesz a 8 kozott, abbol csak a bvb ellen adnam 50 vagy tobb szazalekra a tj-t, 2-3 esetben egy nagy veres is benne van szamunkra, szoval nem dedelgetek top 4-es almokat.
- Pad'em
Na mi lesz ma Xavi megvillantja Európának mi is az a Barca dns?
Napoli - Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera; Anguissa, Lobotka, Cajuste; Politano, Osimhen, Kvara.
Barca - ter Stegen; Koundé, Araujo, Martinez, Cancelo; deJong, Christensen, Gündogan; Yamal, Lewandowski, Pedri.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
az atma lemarádasa akkora, hogy a bajnokságban már max a 3.hely lehet reális cél
nekünk csak jó, ha kiesnek, nem lenne élvezetes egy matrac párharc a BLben
nekünk csak jó, ha kiesnek, nem lenne élvezetes egy matrac párharc a BLben
#whatisyourexcuse
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tipik olyan (osztrák) feje van, akiből ezt kinézem ( ), 2szer volt kerettag a kieséses szakaszban, meg is értem nagy volt a pofa 21 évesenmiro. írta:Van rola egy “legenda”,miszerint a werderbe(?) ment at fiatalkent,mar friss bl gyozteskent ( talan nem is volt meccse a bl-ben). Beult az oltozobe valamelyik idosebb helyere,es elkezdett oltozni.'shutterisland írta: ez az arnautovic az egyik legnagyobb tulelo.
mindig is kiskiralykodott kozepcsapatokban, tobb helyen is attitud problemak voltak vele emlekeim szerint.
aztan elment nehany szezont haknizni kinaba, majd megunta, visszajott a bolognaba, ott meglepoen komoly szamokat hozott, majd onnan lelepett az interbe, es most 34 evesen bl nyolcaddontot dont el.
Mondtak neki a jatekosok,hogy naluk nem ez a modi,kolyok meg,plusz uj,majd a klub megcsinalja neki az uj szekrenyet.
Visszakerdezett,hogy van bl gyozelmetek? Ja nincs,akkor en ulok itt,mert nekem van.
Aztan hogy ez igaz vagy sem,mindenki dontse el maga,de amikor valahol feljon arnautovic neve,akkor ez sokszor feljon rola.
Erdekes sztori,meg el is tudon rola kepzelni..
Inzaghi amúgy jól cserélt, szerintem azzal nyerte meg a meccset, a 2 szél lecserélése felpörgette a csapatot.
A matracról meg a kezdő, a mutatott játék, a minden elmondta, hogy ők egy szűk vereségért, x-ért mentek a Meazzába. Már hátrányban voltak, de Simeone csak azt mutogatta, hogy calma. Jó az az 1-0.
Ilyen hozzáállással, ilyen beszari játékkal remélem kiesnek a francba. Nem érdekel, hogy a bajnokság szempontjából, kettős terhelés, blablabla.. Essenek ki.. Abból baj nem lehet
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Van rola egy “legenda”,miszerint a werderbe(?) ment at fiatalkent,mar friss bl gyozteskent ( talan nem is volt meccse a bl-ben). Beult az oltozobe valamelyik idosebb helyere,es elkezdett oltozni.'shutterisland írta: ez az arnautovic az egyik legnagyobb tulelo.
mindig is kiskiralykodott kozepcsapatokban, tobb helyen is attitud problemak voltak vele emlekeim szerint.
aztan elment nehany szezont haknizni kinaba, majd megunta, visszajott a bolognaba, ott meglepoen komoly szamokat hozott, majd onnan lelepett az interbe, es most 34 evesen bl nyolcaddontot dont el.
Mondtak neki a jatekosok,hogy naluk nem ez a modi,kolyok meg,plusz uj,majd a klub megcsinalja neki az uj szekrenyet.
Visszakerdezett,hogy van bl gyozelmetek? Ja nincs,akkor en ulok itt,mert nekem van.
Aztan hogy ez igaz vagy sem,mindenki dontse el maga,de amikor valahol feljon arnautovic neve,akkor ez sokszor feljon rola.
Erdekes sztori,meg el is tudon rola kepzelni..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
A meccset döntötte el,a nyolcaddöntőt még korántsem.'shutterisland írta: ez az arnautovic az egyik legnagyobb tulelo.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez az arnautovic az egyik legnagyobb tulelo.
- nzooli93
Ez a arnautovic egy igazi balfek
Szerk: na ezt mar nem birta kihagyni,bar vedo is kellett hozzá
Szerk: na ezt mar nem birta kihagyni,bar vedo is kellett hozzá
- ateeemadrid
Inter magunkra emlékeztet, már a párharcot eldönthették volna kb, az Atleti semmit nem csinál.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
istenem, ez a Grízember a fürdőskurva fejével... OK, kinézet nem fontos, de nem lehet túllépni ezen a fazonon
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Depay egyutt bulizott a Realosokkal, biztos buntiben vanchronic írta: Eredmények a padra írja, de gondolom nem százas, tökmindegy mert egy jó formában lévő Depay-nak a pályán kéne lennie.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Eredmények a padra írja, de gondolom nem százas, tökmindegy mert egy jó formában lévő Depay-nak a pályán kéne lennie.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Utobbi serult, nem?chronic írta:Pool ellen anfielden is duplázott bl nyolcaddöntőben, ettől függetlenül padon ül egy jó formában lévő Depay, meg ott van a patkány Morata is.Remy írta: Mondjuk 2-3 éve vagy, hogy, volt egy elég jó szezonja Llorrentének. És akkor is támadóbb szerepkörben tolta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
Morata sérült. Depay meg nem alapember.chronic írta:Pool ellen anfielden is duplázott bl nyolcaddöntőben, ettől függetlenül padon ül egy jó formában lévő Depay, meg ott van a patkány Morata is.Remy írta: Mondjuk 2-3 éve vagy, hogy, volt egy elég jó szezonja Llorrentének. És akkor is támadóbb szerepkörben tolta.
Llorente az atletibe jól beleillik. tipikusan a zsák a foltját eset. mellette igazi jollyjoker, bárhova teszi Simeone hozza a szintet.
#whatisyourexcuse
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Pool ellen anfielden is duplázott bl nyolcaddöntőben, ettől függetlenül padon ül egy jó formában lévő Depay, meg ott van a patkány Morata is.Remy írta: Mondjuk 2-3 éve vagy, hogy, volt egy elég jó szezonja Llorrentének. És akkor is támadóbb szerepkörben tolta.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk 2-3 éve vagy, hogy, volt egy elég jó szezonja Llorrentének. És akkor is támadóbb szerepkörben tolta.'shutterisland írta: rugott kettot hetvegen, nyomjuk fel csatarba elven ?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Kercsó
chatgpt szerint:Realista24 írta: Barcelona face Napoli in the Champions League knockouts on Wednesday.
The last time they scored a UCL knockout goal was this Leo Messi strike 1,077 days ago.
Nagyjabol ennyi idore volt szuksege Zidane-nak a BL triplahoz.
Zinedine Zidane was first appointed as the head coach of Real Madrid on January 4, 2016. He won the third consecutive UEFA Champions League title with Real Madrid on May 26, 2018.
To calculate the number of days that passed between these two events:
January 4, 2016 - May 26, 2018 = 874 days
So, a total of 874 days passed from Zidane's appointment as the head coach of Real Madrid to his winning of the third consecutive Champions League title with the club.
#whatisyourexcuse