csababarca írta:
rikko írta:
A sok divat lelépett, akik még maradtak pedig több éve szurkolók , mint egyes játékosok életkora.
igen, sok divat lelépett.
Aztán vannak olyanok mint én, és pár fórumozó onnan akit nem nevezek meg, de abból lett elegünk, hogy pár penetráns gyerekeszű idióta ellehetetleníti a párbeszédet.
Ha valaki rosszat mert írni Xavira, Gavira, Busquetsre, akárkire, jött a szokásos 2-3 figura, majd magyarázták féloldalas kisesszékben, hogy miért is remek edző Xavi, miért nélkülözhetetlen és klasszis játékos Gavi, miért is Busquets az origo.
Vagy ha kritizáltunk egy új igazolást, pl Raphinha, Romeu, akkor szintén ugyanazok az emberek jöttek megmagyarázni mindenféle lófütty stattal, hogy Raphinha miért is top 3 szélső jelenleg a világon, vagy Romeu mint az elmúlt évek legjobb LaLigás vkp-ja, stb.
Vagy, hogy a Gavi-Pedri-DeJong kp a legversenyképesebb a világon, stb idiótaságok.
nekem ebből lett elegem, mert fel tettem párszor azt a kérdést, hogy ha itt mindenki ekkora sztár, és király, akkor miért is vagyunk szarok?
nyilván erre már a lapítás ment mint szar a fűben, válaszokat nem kaptam, csak további blőd mellébeszélést.
Én pl ezért nem fórumozok már ott.