Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Pepe 5 nap múlva 41 éves lesz.
Elképesztő ez a teljesítmény is.
Rio meccs után meg is kérdezte tőle, hogy hogyan csinálja.
Elképesztő ez a teljesítmény is.
Rio meccs után meg is kérdezte tőle, hogy hogyan csinálja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezért nem szabad az edző minden kívánságát teljesíteniferni írta:Mindenki szerint melléfogás.istimester írta: Szvsz Rayá is egy melléfogás. Ramsdale helyében mondanám, hogy kapjátok be gyíkok, én leléptem!
Örültek volna inkább, hogy van plusz egy angol játékos a pályán, helyette hoztak valakit aki szarabb
United megcsinálta ugyanezt az a vicc, Onana De Gea csere botrány lett.
én megmondtam volna a vezetők helyében, hogy van 1 angol válogatott kapusod, aki amúgy a mai mezőnyben elég jónak számít, nem kapsz másikat
főleg, hogy mínőségi csatáruk 1 sincs...
Mindenki szerint melléfogás.istimester írta:
Szvsz Rayá is egy melléfogás. Ramsdale helyében mondanám, hogy kapjátok be gyíkok, én leléptem!
Örültek volna inkább, hogy van plusz egy angol játékos a pályán, helyette hoztak valakit aki szarabb
United megcsinálta ugyanezt az a vicc, Onana De Gea csere botrány lett.
Ezt a Ganelo gólt pl Courtois kiszedte volna, Lunin talán.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kapusok egy külön téma. Manapság mindenre is képzik őket, csak a védés megy nehezenrealbeckham írta: Ez a meret is egy életveszély lábbal....de erőltetik a kis területet hátul.
Szvsz Rayá is egy melléfogás. Ramsdale helyében mondanám, hogy kapjátok be gyíkok, én leléptem!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez a dejong most emlékeztetett egy futbalistara. Továbbra is langyos, mint a hugy, de kiemelkedett a mezonybol igy is ma. Hogy most sprintel, vagy kocog sosem tudom eldönteni. De jó volt ma.
Christensen nagy húzás volt abban a poziban a Mestertől. Minden átvétele 2meterre pattant tőle. Micsoda taktikak repkednek ott. Zseniális. Liga top 3 cdm e Romeu biztos mérges volt.
Napoli batortalan volt. Első felesben lobotka fel is baszott. Mikor futhatott volna, adhatott volna egy tok jo utempasszt, vagy szimplán előre fele jatszhatta volna meg, richtig hatrapasszolta. Csomo akció halt el a kopaszon egymagan.
Ez a meret is egy életveszély lábbal....de erőltetik a kis területet hátul. Balfaszok voltak. Uthettek volna a barcat, ha akarjak.
60-40. re tennem a barca továbbjutást.
Christensen nagy húzás volt abban a poziban a Mestertől. Minden átvétele 2meterre pattant tőle. Micsoda taktikak repkednek ott. Zseniális. Liga top 3 cdm e Romeu biztos mérges volt.
Napoli batortalan volt. Első felesben lobotka fel is baszott. Mikor futhatott volna, adhatott volna egy tok jo utempasszt, vagy szimplán előre fele jatszhatta volna meg, richtig hatrapasszolta. Csomo akció halt el a kopaszon egymagan.
Ez a meret is egy életveszély lábbal....de erőltetik a kis területet hátul. Balfaszok voltak. Uthettek volna a barcat, ha akarjak.
60-40. re tennem a barca továbbjutást.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
az ilyen húzásai miatt imádnám, ha ő venné át Xavi helyét a nyáronJim írta:edzőbá elégedettferni írta: Arsenal 0 darab kaput eltaláló lövésnél egy Porto ellen
1-et cserélt, azt sem előre
szidjuk Carlot a sablonos cserék miatt
Arteta ezt megfejelte a nem is cserélekkel
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt a barszát egy erősebb csapat ma kivégezte volna. Rengeteg eladott labda amit persze a napoli elbénázott de még így is sikerült 1gólt kapni. Fizikálisan elnyomható a játékosaik 90%a. Kb csak araujo bl szint meg lewandowskin látszik, hogy egyszer azvolt. Otthon megoldják azért de a következő körben kb csak a lazio vagy a dortmund psv győztese lenne megoldható nekik.
Napoli ha nem beszarva menne ki a visszavágón egy adok kapokból simán jól jöhetnének ki mert ez a barsza védelem katasztrófa.
Napoli ha nem beszarva menne ki a visszavágón egy adok kapokból simán jól jöhetnének ki mert ez a barsza védelem katasztrófa.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Pont ezt vártam az Arsenaltól. Ki is nézem belőlük, hogy kihullanak rögtön. Hogy aztán a City hazaküldje 8-0-val a Portót, mi meg megkapjuk a Bayernt vagy a PSG-t.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
edzőbá elégedettferni írta: Arsenal 0 darab kaput eltaláló lövésnél egy Porto ellen
1-et cserélt, azt sem előre
szidjuk Carlot a sablonos cserék miatt
Arteta ezt megfejelte a nem is cserélekkel
- ateeemadrid
Nagyon fgyk még mindig, egy gól, és azt sem tudták hol vannak. Előtte pedig sokkal jobbak voltak.istimester írta: Nagyon jó az 1-1, a Barcának így marad ideje leszakadni a bajnokságban
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Meg is erdemli az Arsenal, ennyire undorito modon 0-0 ra jatszani rendesen verlazito egy bl meccsen. Pepe meg mindig nagy tanar!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Hatalmas gól!ateeemadrid írta: Arsenal
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nagyon jó az 1-1, a Barcának így marad ideje leszakadni a bajnokságban
Arsenal 0 darab kaput eltaláló lövésnél egy Porto ellen
Legutóbbi 5 meccsükön 21 gólt lőttek.
Jó a PL ja
szerk: lol
Legutóbbi 5 meccsükön 21 gólt lőttek.
Jó a PL ja
szerk: lol
- ateeemadrid
-
Portoooooo mekkorraaaa gooool
-
Ez a raspadori is kiezmiez, nagyon gyenge játékos.
-
Gooool 1-1!!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pont ezt akartam írni. Nem lehúzva a Barcát, de ez a Napoli mi? Egy spanyol középcsapat komolyabb ellenfél egy sima bajnokin akár ellenünk, akár a Barca ellen. 69. perc... Volt már kaput eltaláló lövése nekik? Pedig a Barca sem sziporkázik...Pad'em írta: Anyam de szinvonaltalan förmedvény ez a meccs. Nápoly a tavalyi szezonjuk után ugyanazzal a garnitúrával ekkora szedett vedett szart leműveljen. Azoknak akik szerint semmit nem számít az edző ajánlom őket megtekintésre
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero