miro. írta:Hat a masik topicba linkeltek,de egyaltalan nem igy tunik mint ahogy te leirtad. Netto 3mp telt el kb a szolo es a gyerek foldreesese kozott.realmadrid95 írta: Messi tegnap kicselezett egy fekvo, serult jatekost, mikor mar legalabb 6 an jeleztek, hogy ott fekszik a srac es komoly fajdalmai vannak. Meg a sajat csapattarsak is kiabaltak Messinek, hogy alljon meg, o korbenezett es elindult szolozni. A media meg el van ajulva tole emiatt ujfent, hogy micsoda klasszis, hogy atemelte az ellenfelet.
A “jofiu” Bezzeg, amikor Cavanit lekiserte Cr a valogatott meccsen, egybol attol volt hangos minden, hogy nem segiteni szeretett volna, hanem hogy az Uru ne huzza az idot, emiatt letessekelte es meg a hordagyat sem varhatta meg Cavani.
https://www.facebook.com/reel/922811652 ... e&s=TIeQ9V
A teljes videot nem talalom.
Meg az ellenfel vedoi is mentek vele,senki nem allt meg.
De amit te linkeltel,az is egy par masodperces video,es a vedo a video elejen esett el.
Nem hogy hat meg egy embert se lehet latni aki barmit is mutatott volna.
Mar a video elejen is fekszik, amit linkeltem. Megneztem azt a videot, nem lattam a topicot. Eleve nem is latod a teljes kepet ott, nem veletlenul. A felpalyanal allo jatekosok szoltak oda neki.