Real Madrid vs. Barcelona
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
FC Barcelona still has to play away from home this season in La Liga against :
Athletic Club
Atlético Madrid
Real Madrid
Girona
Sevilla
Ezek még érdekesek lehetnek a számukra. Bár ahogy szokott sokszor lenni, majd Ramos szerez egy öngól, Real ellen meg élete meccsét játssza... Atlético lefekszik nekik, stb. Bilbaoban lehet bízni.
Athletic Club
Atlético Madrid
Real Madrid
Girona
Sevilla
Ezek még érdekesek lehetnek a számukra. Bár ahogy szokott sokszor lenni, majd Ramos szerez egy öngól, Real ellen meg élete meccsét játssza... Atlético lefekszik nekik, stb. Bilbaoban lehet bízni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mickeyt nem latom mit irt, de gondolom off, mint az elozo x hsz, szoval lehet lapozni, temat meg atvinni a helyere.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
jó lesz neked Vini meze is, majd vasalsz rá 99-et.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mai napig keresek ócóba eredeti rivaldo milan meztferni írta:Elképzelem, ahogy ül a Barcás R9 mezében, neki ül nagyban fórumozni, hogy de jó lesz itt, kcsg madridos fórum, majd 1-2 kommenttel később megunják ott is, lebassza a mezt a padlóra, felveszi a Milanosat és megindul az acmilan.hu-ra a szebb jövő reményében....___Samy___ írta: Nem a csapat baszta fel, mi meg ratettunk egy lapattal? Aztan inkabb barca szurkolo lettel, mert legalabb naluk szep foca van
illetve kár, hogy redondo lesérült és nem tudott ott sokat mutatni.
aztán a 9-es pato milanmez is csábító, de most megelégszem a brazilmezzel
céges focin direkt 99-es mezszámot kértem ronaldo miatt
stb.
thereisonly1ronaldo
Elképzelem, ahogy ül a Barcás R9 mezében, neki ül nagyban fórumozni, hogy de jó lesz itt, kcsg madridos fórum, majd 1-2 kommenttel később megunják ott is, lebassza a mezt a padlóra, felveszi a Milanosat és megindul az acmilan.hu-ra a szebb jövő reményében....___Samy___ írta: Nem a csapat baszta fel, mi meg ratettunk egy lapattal? Aztan inkabb barca szurkolo lettel, mert legalabb naluk szep foca van
- hehetheoriginal
- ___Samy___
Nem a csapat baszta fel, mi meg ratettunk egy lapattal? Aztan inkabb barca szurkolo lettel, mert legalabb naluk szep foca vanhehetheoriginal írta: de volt ilyen felbasztátok az agyam jól, már nem emlékszem mivel. csak valoban pár hsz-ig birtam, sokan amugy üdvözöltek, hogy végre észhez tértem
aztán irtam valami risszrosszat asszem pont xavirol, hogy fullsablon csak a 2 méteres betonbiztos oldalpassz az egész ember, instant permaban repült is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
mondom xaviról mondtam el a véleményem, hogy nem olyan nagyon jó ő sztem.
nem a barcát szidtam, de pár perces pályafutás volt az biztos
nem a barcát szidtam, de pár perces pályafutás volt az biztos
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De a 8 hsz-e csavo nem te voltal, bar az is reklamalt az ekezetek miatt, de semmifele Barca szidast nem lattam, innen gondolom, hogy nem te voltal az.hehetheoriginal írta: de volt ilyen felbasztátok az agyam jól, már nem emlékszem mivel. csak valoban pár hsz-ig birtam, sokan amugy üdvözöltek, hogy végre észhez tértem
aztán irtam valami risszrosszat asszem pont xavirol, hogy fullsablon csak a 2 méteres betonbiztos oldalpassz az egész ember, instant permaban repült is
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
de volt ilyen felbasztátok az agyam jól, már nem emlékszem mivel. csak valoban pár hsz-ig birtam, sokan amugy üdvözöltek, hogy végre észhez tértem
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az nem o lesz.zsuninnyo írta:8-at isGalacticos írta:
Volt ilyen?
Meddig huzta ott az elso hozzaszolast még eltudta kuldeni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
8-at isGalacticos írta:Volt ilyen?___Samy___ írta: Amugy arra nem emlekszik senki, mikor hehe annyira bedurcizott, hogy beregelt eurobarcara is ezzel a nevvel es ott forumozott?
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Megtehették volna azt a szívességet, hogy ott tartják. Legalább egy hasznos dologra jó lett volna az a szarfészek
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Galacticos
Volt ilyen?___Samy___ írta: Amugy arra nem emlekszik senki, mikor hehe annyira bedurcizott, hogy beregelt eurobarcara is ezzel a nevvel es ott forumozott?
- ___Samy___
Amugy arra nem emlekszik senki, mikor hehe annyira bedurcizott, hogy beregelt eurobarcara is ezzel a nevvel es ott forumozott?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Sose volt normális.'shutterisland írta: ha jol olvastam, 9-et kertek ra, 4.5-et kapott, de igy is fellebbezett.
elvileg benn van mar tobb, mint egy eve, plusz gondolom valami kis kedvezmeny jarhatna a jo magaviseletert is, ugyhogy par ev mulva kinn is lesz szerintem.
ha lenne esze, akkor meghuzna magat aztan, de gondolom a penzt elverte, a focista kozeg nehezen fogadna vissza, mehet majd adriano favellajaba fegyverkereskedni.
idiota.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha jol olvastam, 9-et kertek ra, 4.5-et kapott, de igy is fellebbezett.
elvileg benn van mar tobb, mint egy eve, plusz gondolom valami kis kedvezmeny jarhatna a jo magaviseletert is, ugyhogy par ev mulva kinn is lesz szerintem.
ha lenne esze, akkor meghuzna magat aztan, de gondolom a penzt elverte, a focista kozeg nehezen fogadna vissza, mehet majd adriano favellajaba fegyverkereskedni.
idiota.
idiota.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Dani Alves has been sentenced to jail for 4,5 years. [@Alfremartinezz]
Laportanak azért ne felejtsen el helyet szorítani.
Laportanak azért ne felejtsen el helyet szorítani.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Valoszinuleg tenyleg az a baj,hogy nem ertem mit jelent a teljes video. Aminek kell,rajta van.realmadrid95 írta:Az a baj, hogy nem tudsz ertelmezni neha, ott van leirva, hogy nincs meg a teljes video. Reels kidobta, belinkeltem, hogy aki nem olvasta, nem latta, az tudjon errol. Nem egy agysebeszet.miro. írta:
Hat de a videod kb 5-7 masodperc.
Kb ugyanugy ferditesz,ahogy ez miatt istenitik.
Ha nem o csinalja,semelyik oldal nem foglalkozik vele.
Se te,se az istenitok.
Mindegy is,legyen igazad.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023