Sorozatok, TV műsorok
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Sorozatok, TV műsorok
A sequel series to ‘BLUE MOUNTAIN STATE’ is in the works.
Alan Ritchson, Darin Brooks and Chris Romano are all expected to reprise their roles.
jöhet
Alan Ritchson, Darin Brooks and Chris Romano are all expected to reprise their roles.
jöhet
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem volt lehetőségem ledarálni mindet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Avatar nem indult rosszul de sajnos saját magát fingatja ki. Túl sok mindent kellett 8 részbe beletenni és ez sajnos elég katyvasz lett a végére. Olyan dolgok is benne vannak amik csak sokkal később jönnek illetve totál más helyeken. Maga a koreográfia és az effektek jól sikerültek, de sajnos nagyon messze elmarad az eredetitől. A párbeszédek helyenként szájbarágósak mert nincs idő felépíteni se a karaktert se a történetet de be kell adagolni a storyba. A színészi játék is helyenként elég gyenge lett. Vannak benne jó alakítások is pl Gyatso, Zuko, Iroh és Aang se volt rossz de voltak egészen pocsék dolgok is. A trailer alapján jobbra számítottam de eléggé semmilyen lett. Egyes karakterek rendesen kizökkentettek a story pedig nagyon gyors, összeollózott maszlag lett. Sokkal lassabban is lehetett volna ezt. Összeségében úgy, hogy imádom az eredetit ez 4/10 egyszer megnéztem de nem valószínű az újrázás. Ha nem ismerném az eredetit akkor is maximum 5.5-6/10 lenne mert nem koherens a történet, csapongó, és egy vadi új néző nem tudom mennyire fogná fel a világot, mindez megspékelve gyengébb alakításokkal és helyenként chatgpt szöveggel.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Avatar nem indult rosszul de sajnos saját magát fingatja ki. Túl sok mindent kellett 8 részbe beletenni és ez sajnos elég katyvasz lett a végére. Olyan dolgok is benne vannak amik csak sokkal később jönnek illetve totál más helyeken. Maga a koreográfia és az effektek jól sikerültek, de sajnos nagyon messze elmarad az eredetitől. A párbeszédek helyenként szájbarágósak mert nincs idő felépíteni se a karaktert se a történetet de be kell adagolni a storyba. A színészi játék is helyenként elég gyenge lett. Vannak benne jó alakítások is pl Gyatso, Zuko, Iroh és Aang se volt rossz de voltak egészen pocsék dolgok is. A trailer alapján jobbra számítottam de eléggé semmilyen lett. Egyes karakterek rendesen kizökkentettek a story pedig nagyon gyors, összeollózott maszlag lett. Sokkal lassabban is lehetett volna ezt. Összeségében úgy, hogy imádom az eredetit ez 4/10 egyszer megnéztem de nem valószínű az újrázás. Ha nem ismerném az eredetit akkor is maximum 5.5-6/10 lenne mert nem koherens a történet, csapongó, és egy vadi új néző nem tudom mennyire fogná fel a világot, mindez megspékelve gyengébb alakításokkal és helyenként chatgpt szöveggel.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rajzfilmet nem neztem, csak par reszt lattam anno belole. Tegnap este lement 2 resz a sorozatbol, egynek jo.ferni írta: Avatar Aang Legendája is droppolt, netes boltokban is fent van mind a 8 rész.
Fél órát néztem eddig belőle, egyelőre tetszik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Avatar Aang Legendája is droppolt, netes boltokban is fent van mind a 8 rész.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
THE GENTLEMEN - vegre egy Netflix sorozat, amit varok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nyilvanvalo es tisztan lathato az irany, a trend es a cél.soadroli írta:#TrueDetective has been officially renewed for season five.Pipita írta:
Sok Issa López filmet/sorozatot nézel szabadidődben?
Showrunner Issa López has signed an overall deal with HBO and will return for the new season.
thereisonly1ronaldo
- soadroli
#TrueDetective has been officially renewed for season five.Pipita írta:Sok Issa López filmet/sorozatot nézel szabadidődben?hehetheoriginal írta: true detective s04e06
(...)
aztán megnéztem ki írta és rendezte, minden nyilvánvaló.
Showrunner Issa López has signed an overall deal with HBO and will return for the new season.
-
Halo S02E03
Ugyebár az első évad nem rakta túl magasra a mércét, szóval azt nem volt nehéz megugrani. Az s02e01 rendben volt és bizakodó is lettem utána, de a következő két részben kb. semmi nem történt ismét
Ebben a Halo világban hatalmas potenciál van, rengeteg fasza dolgok ki lehetett volna hozna belőle, de nyílván kapunk egy ilyen hígfost. Szerintem bárki aki játszott egy Halo játékkal jobb sztorit ki tudna találni, mint amit itt az íróknak sikerült.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rakják vissza a sisakot Master Chief-re aztán menjenek covenantot kaszabolni és mindenki boldog
Ugyebár az első évad nem rakta túl magasra a mércét, szóval azt nem volt nehéz megugrani. Az s02e01 rendben volt és bizakodó is lettem utána, de a következő két részben kb. semmi nem történt ismét
Ebben a Halo világban hatalmas potenciál van, rengeteg fasza dolgok ki lehetett volna hozna belőle, de nyílván kapunk egy ilyen hígfost. Szerintem bárki aki játszott egy Halo játékkal jobb sztorit ki tudna találni, mint amit itt az íróknak sikerült.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rakják vissza a sisakot Master Chief-re aztán menjenek covenantot kaszabolni és mindenki boldog
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
nagyon, olvastam itt, de nem gondoltam, hogy ennyireziro4vr írta: Huh hát ez tényleg mocskosul rosszul végződött.
ennek semmi értelme nem volt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
meghagyták a misztikus részét, hogy mi a fene történt a sok csávóval, hogy mi végzett velük végül, meg a nyelv is kérdéses maradt, de cserébe meg is lett magyarázva minden más... teljesen értelmetlen és bohózat volt a vége. valaha volt egyik legrosszabb lezárás, jobb lett volna ha vége van mielőtt Judie Foster nekiáll ujjlenyomatot keresni. ott lecsapják az egészet garantálom jobb befejezés lett volna és akkor lett volna egy rendes wtf befejezés hogy mi a fene is volt
- hehetheoriginal
nem, csak rákerestem és kidobta a fejét a némbernek.....Pipita írta:Sok Issa López filmet/sorozatot nézel szabadidődben?hehetheoriginal írta: true detective s04e06
(...)
elég is volt, mindent értek
thereisonly1ronaldo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Sok Issa López filmet/sorozatot nézel szabadidődben?hehetheoriginal írta: true detective s04e06
(...)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Csatlakozom.hehetheoriginal írta: true detective s04e06
fúj.
kurvagáz. a szinészek, a sztori, a rendezés, az egészet átitató propaganda és fostenger.
kiráz a hideg.
10/2, de az is csak a táj/helyszín miatt.
Vállalhatatlanul fos.
Ezt a “fordulatot” baszki!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- soadroli
hát akkor én bele se kezdek az évadba. pedig vártam
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Azt hittem tortenik benne valami extra,amiert erdemes volt vegigszenvedni,de akkor be is fejeztem,nem is nezem meg ezt a reszt mar.hehetheoriginal írta: true detective s04e06
fúj.
kurvagáz. a szinészek, a sztori, a rendezés, az egészet átitató propaganda és fostenger.
kiráz a hideg.
Arra gondoltam,hogy letudtuk mar a kotelezo kamu koroket,de ugy tunik kellett meg a propaganda bele.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Egy hos vagy, 3.reszig jutottam szenvedve, de mar a bort karmoltam az arcomon. Akarmennyire akartam tobb eselyt adni neki a korabbi evadok miatt, egyszeruen nem ment. Pedig mennyire vartam es mit kaptunk.hehetheoriginal írta: true detective s04e06
fúj.
kiráz a hideg.
- hehetheoriginal
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kössz bmeg jól meghoztad a kedvem az esti megnézéséhez, már bekészültem, kaja, pia, erre ez.
Nem illik.
- hehetheoriginal
true detective s04e06
fúj.
kiráz a hideg.
fúj.
kiráz a hideg.
thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
AppleTV+
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa