Ez pl nem hülyeség, bővíteni lehetne az egész edzői stábra is, csak akkor a klub dolgokat normálisabban kellene elosztani a válogatott dolgokkal.Realista24 írta: PL csapatok azt akarjak bevezetni, hogy az edzok is csak atigazolasi szezonban valthassanak szabadba.
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
PL csapatok azt akarjak bevezetni, hogy az edzok is csak atigazolasi szezonban valthassanak szabadba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Birom ezt a hisztis srilust, ami manapsag atitatja a tarsadalmat
Mezek teren szerintem a Puma megy nagyot, de az NB is produkalt jokat az elmult evekben.
Mezek teren szerintem a Puma megy nagyot, de az NB is produkalt jokat az elmult evekben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Végig elméleti agymenés volt, mivel semmi realitása nem lenne a váltásnak. Átment akkorKerlon írta:A Nike epp leepiti a focis portfoliojat...Berti írta: Undorító ez a narancs.
Hányni tudok az adidas mezektől. Minden évben vesznek egy random korábbi mezt, picit átvariálják és mehet. Semmi kreativitás, semmi újítás vagy ízlés benne.
A Nikeval már úgy betörtük volna a piacot a divat és streetwear irányába, hogy a Jordan-PSG semmi lenne ahhoz képest.
Reális esélyt nem látok rá, hogy bármikor lenne csere, már-már egybe nőtt a két brand sajna.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Mutassatok már Nike mezeket, vagy streetwear cuccokat, ami alapján tényleg annyira hűű de jók, hogy váltanunk kéne? Nem kötekedésből, tényleg érdekelne.
Én egyáltalán nem látom/tapasztalom azt, hogy a Nike annyival jobb mezeket gyártana, mint az adidasunk. Sőt, az utóbbi években csak ocsmány Barca mezekre emlékszem Sőt, a csíkos mezek (Inter, Barca, Atlético) nekem mindig ugyanolyannak tűnnek.
Én egyáltalán nem látom/tapasztalom azt, hogy a Nike annyival jobb mezeket gyártana, mint az adidasunk. Sőt, az utóbbi években csak ocsmány Barca mezekre emlékszem Sőt, a csíkos mezek (Inter, Barca, Atlético) nekem mindig ugyanolyannak tűnnek.
Ez meg a másik, valószínűleg sokkal jobban járunk pénzügyileg az adidassal.Kerlon írta:A Nike epp leepiti a focis portfoliojat...
A Nike epp leepiti a focis portfoliojat...Berti írta: Undorító ez a narancs.
Hányni tudok az adidas mezektől. Minden évben vesznek egy random korábbi mezt, picit átvariálják és mehet. Semmi kreativitás, semmi újítás vagy ízlés benne.
A Nikeval már úgy betörtük volna a piacot a divat és streetwear irányába, hogy a Jordan-PSG semmi lenne ahhoz képest.
Reális esélyt nem látok rá, hogy bármikor lenne csere, már-már egybe nőtt a két brand sajna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Undorító ez a narancs.
Hogy mi Iden ket fekete mezunk van. Sarga mez neg egyedul a Villarreal ellen nem jo.ferni írta: Én nem hiszem hogy neki lehetne menni egy sárga-fehér kombóval, nem üt el a kettő eléggé, de akkor fix fogjuk sokat használni a harmadikat is
K
K
Én nem hiszem hogy neki lehetne menni egy sárga-fehér kombóval, nem üt el a kettő eléggé, de akkor fix fogjuk sokat használni a harmadikat is
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
2.-nak olvastam ma valahol, nem is értem miért kell a fehér-fekete-valami más sort megtörni. Elég lenne értelmes mezeket készíteni, a színek terén meg a harmadikkal lehet játszani és nem kellene virágok meg sárkányokferni írta: Gondolom ez 3. Számú lesz.
Chelseanek volt ilyesmi.
Gondolom ez 3. Számú lesz.
Chelseanek volt ilyesmi.
Chelseanek volt ilyesmi.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
https://www.footyheadlines.com/2023/12/ ... ction.html
jövő évi idegenbeli mez pletyka
ez jut eszembe róla
jövő évi idegenbeli mez pletyka
ez jut eszembe róla
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyilván lehet úgy fogalmazni hogy ne tűnjön semmi lufinak vagy hülyeségnek.
Mint a nyitott a váltásra de jól érzi magát így akar maradhat is a játékos ahol van.
De nincs ebben a témában ennyi, legalább néha már hozza a forrást (miután kapta régebben elég sokat az ívet) így már legalább tolvajnak nem lehet hívni, annyiszor.
Mint a nyitott a váltásra de jól érzi magát így akar maradhat is a játékos ahol van.
De nincs ebben a témában ennyi, legalább néha már hozza a forrást (miután kapta régebben elég sokat az ívet) így már legalább tolvajnak nem lehet hívni, annyiszor.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Az engem hidegen hagy, hogy kinek a tollából hoz le híreket a sajátjaként. Nem a here we goról beszélek, hanem ami fejlemény egy igazolás során az is rendszerint igaz. Faszságokat nem ír le. 3 éve olvasom majdnem minden nap a dolgait, nem emlékszem komoly faszságokra tőle, nem úgy mint szinte mindenki másnál.Realista24 írta:Egyaltalan nem csak olyanokat ir meg.Dupla D írta: Romano csak olyat ír meg, amiben biztos. Hát eddig az volt a baj más újságírókkal, hogy mindent kitalálnak, amiből néha valami bejön.
Choose one
Összekevered azzal, hogy amikor herewego-t nyom, az mar fix, de ezeken kivul szamtalan mas hirt is lehoz sajat es mas "hirszerzok" forrasabol.
Rendszeresen később hoz le egy-egy hírt, mint mások.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
AZért (is) jönne ide, hogy megkapja. Neki kéne fizetnie a Madridnak!Realista24 írta: Mbappe Aranylabda bónusza 15 millió euró.
- Pad'em
JUST IN: Davies' future is more open than ever! At this stage Bayern expect him to leave the club in summer than to extend his contract beyond 2025! It is assumed that Davies will not renew his contract and will FORCE a DEPARTURE in the summer.
Personal terms between Real Madrid and Davies are not an issue. Real Madrid plan to enter the Davies race with an offer of €30-40m, but willing to pay a maximum of €40-50m in summer. Bayern expect Real Madrid to heavily push down the price with only one year remaining on the contract. @Plettigoal, @kerry_hau
Minden fronton robogunk. Bayern már a pótlásán gondolkodik a fenti források szerint, és Theo Hernández fiúnk a fő kiszemelt.
Personal terms between Real Madrid and Davies are not an issue. Real Madrid plan to enter the Davies race with an offer of €30-40m, but willing to pay a maximum of €40-50m in summer. Bayern expect Real Madrid to heavily push down the price with only one year remaining on the contract. @Plettigoal, @kerry_hau
Minden fronton robogunk. Bayern már a pótlásán gondolkodik a fenti források szerint, és Theo Hernández fiúnk a fő kiszemelt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Alapbol nem is kellett volna elmenned kapitanyELSiete írta: Sergio Ramos hoped for a call from Real Madrid asking him to come back after Éder Militão’s injury back in August, but the call never came. The return of Ramos was never contemplated at the club. @jfelixdiaz
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Endrick gol a Corinthians ellen. Lassan hozza a meccsenkenti golt.
Ja, hogy egy tweet Feb 18rol odakerulhet a feed legtetejere… ugyes. Valakintorolje ezt a hszt pls
Ja, hogy egy tweet Feb 18rol odakerulhet a feed legtetejere… ugyes. Valakintorolje ezt a hszt pls
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2024. február 23., péntek 20:13-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Sergio Ramos hoped for a call from Real Madrid asking him to come back after Éder Militão’s injury back in August, but the call never came. The return of Ramos was never contemplated at the club. @jfelixdiaz
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Minden laszti utan vajon vagy csak egyszeri eset?Realista24 írta: Mbappe Aranylabda bónusza 15 millió euró.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots