Ha egy sztoriban kéne összefoglalni a laligát, akkor ez lenne azRealista24 írta: Azt írják, a harmadosztalyu beugro biro elvileg nem vezethet olyan meccset amin VAR van mert nem ert hozza.
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem így van.Kerlon írta:Aztan minek? Ha a VAR nem tud donteni, akkor a biroi itelet a donto, az pedig a gol volt.Pad'em írta:
De ott nem hívták ki hanem a varos sporttársak döntöttek nem?
De ja Sevilla erre tuti rá fog ugrani.
Szal nincs sok ertelme ennek a szabalynak.
Megadják a golt, nézik a szobaban, kétes a szitu, kihívják a bírót és felul tudja bírálni magát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Aztan minek? Ha a VAR nem tud donteni, akkor a biroi itelet a donto, az pedig a gol volt.Pad'em írta:De ott nem hívták ki hanem a varos sporttársak döntöttek nem?Realista24 írta:
Jah, es mivel varoztak a golunkat, amihez nem ert, igy jogtalanul kaptuk meg a golt
Szal nincs sok ertelme ennek a szabalynak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Köszönöm. Sokat mondó.Anthony írta:https://www.marca.com/futbol/primera-di ... b4590.htmlzsírosdeszka írta:Na ezt akartam. Van egy teljes lista?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://www.marca.com/futbol/primera-di ... b4590.htmlzsírosdeszka írta:Na ezt akartam. Van egy teljes lista?
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Na ezt akartam. Van egy teljes lista?Anthony írta: Nem tudom milyen periódust néznek, de a Marca szerint a VAR a Real Madrid góljait érvénytelenítette a legtöbb alkalommal (jogosan vagy nem jogosan arról most nem volt szó):
Real Madrid: 27
Sevilla: 16
Atletico: 14
.
.
Barcelona: 11
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ugorjanak, ilyen szinten a liga nem merne belenyúlni mert akkor minden meccs a zöld asztal mögött dőlne el részletesen elemezve miért vezetnénk már most is utcahosszal a bajnokságot. Nincs ilyen másik liga ahol ennyire valaki ellen fújjanak. Káros az egész rmtv munkásság a bírókról készül vieókkal, de ez megint mi volt tegnap. A sevillas arc bepucsítva állította meg Brahimot, semmi labdára irányuló mozdulat nem volt benne, instant sárgás szituáció. Jogos előnyszabály de az a birka elfelejtett lapot adni utána. Idióták vezetik a meccseket, idióták lengetik a zászlót a vonalnál, a varosok meg még rosszabbak.Pad'em írta:De ott nem hívták ki hanem a varos sporttársak döntöttek nem?Realista24 írta:
Jah, es mivel varoztak a golunkat, amihez nem ert, igy jogtalanul kaptuk meg a golt
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mióta var van a laligábanAnthony írta: Nem tudom milyen periódust néznek, de a Marca szerint a VAR a Real Madrid góljait érvénytelenítette a legtöbb alkalommal (jogosan vagy nem jogosan arról most nem volt szó):
.
.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem tudom milyen periódust néznek, de a Marca szerint a VAR a Real Madrid góljait érvénytelenítette a legtöbb alkalommal (jogosan vagy nem jogosan arról most nem volt szó):
.
.
.
.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Menjel innen 2.0ferni írta: Ennél tétlenebb les a világon nincs, konkrétan még ellenkező irányba is sétált el Rüdi a labdától
De én meccs közben is írtam les lesz, még mindig lehet az....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ennél tétlenebb les a világon nincs, konkrétan még ellenkező irányba is sétált el Rüdi a labdától
- Pad'em
De ott nem hívták ki hanem a varos sporttársak döntöttek nem?Realista24 írta:Jah, es mivel varoztak a golunkat, amihez nem ert, igy jogtalanul kaptuk meg a goltPad'em írta:
Na akkor gondolom majd jön az óvás a Sevillától. Ha így van teszem hozzá teljes joggal.
Az mellékes, hogy sokkal jobban vezette a meccset mint a tanult szakbarbár kollégája.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, es mivel varoztak a golunkat, amihez nem ert, igy jogtalanul kaptuk meg a goltPad'em írta:Na akkor gondolom majd jön az óvás a Sevillától. Ha így van teszem hozzá teljes joggal.Realista24 írta: Azt írják, a harmadosztalyu beugro biro elvileg nem vezethet olyan meccset amin VAR van mert nem ert hozza.
Az mellékes, hogy sokkal jobban vezette a meccset mint a tanult szakbarbár kollégája.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mekkora faszság ez.Pad'em írta:Na akkor gondolom majd jön az óvás a Sevillától. Ha így van teszem hozzá teljes joggal.Realista24 írta: Azt írják, a harmadosztalyu beugro biro elvileg nem vezethet olyan meccset amin VAR van mert nem ert hozza.
vissza lehet nézni, leellenőrizni, jól vezette-e a meccset vagy sokat hibázott?
ha objektiven nezve oké volt, akkor elutasitani az óvást.
teljesen leszarom kinek milyen papírja van.
amugy ha megóvják, akkor mi meg a liga felé nyújtunk be óvást, kapjon mindkét csapat 3 pontot és 3:0 gólkülönbséget, és a következményekkel - a többi csapat haragjával és ügyvédeivel - meg számoljon a balfasz dilettáns liga.
újrajátszás abszolút kizárva, vessen a liga magára, hogy balfaszok voltak.
de józan paraszti ész ma már kb sehol sincs, csak retardáltak mindenfelé.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Na akkor gondolom majd jön az óvás a Sevillától. Ha így van teszem hozzá teljes joggal.Realista24 írta: Azt írják, a harmadosztalyu beugro biro elvileg nem vezethet olyan meccset amin VAR van mert nem ert hozza.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez mondjuk iszonyú fail. Hogy lehet, egy olyan tartalékjátékvezetőt küldeni aki hivatalosan nem vezethet meccset? A var mondjuk nem rocket science és többi sem tudja redesen használni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Na akkor miért ő lett küldve?Realista24 írta: Azt írják, a harmadosztalyu beugro biro elvileg nem vezethet olyan meccset amin VAR van mert nem ert hozza.
Hagyjuk is...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- BlancoMark
Ja hogy a tobbi ertett hozza?Realista24 írta: Azt írják, a harmadosztalyu beugro biro elvileg nem vezethet olyan meccset amin VAR van mert nem ert hozza.
Megneznem azt az extra kepzest amit a varos meccsek megkovetelnek.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez ellen pont tehetne valamit Perez, mert igaz minden szava a RMTV highlightnak, de basztatni valakiket egy "külső" csatornán keresztül, csak mert sértve vagyunk, szerintem nem célravezető.Realista24 írta: Jo hat a biro ugy kezdte a meccset, hogy az RMTV osszeallitast keszitett megint. Azt lattuk, amit varni lehetett.
akkor már inkább tegyen panaszt hivatalosan a klub egy egy ámokfutás után.
az "úriemberek klubja" tényező és a Barca féle xardobálás között is létezik egy járható középút
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják, a harmadosztalyu beugro biro elvileg nem vezethet olyan meccset amin VAR van mert nem ert hozza.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema