Lucas Vázquez - 17
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Lucas Vázquez - 17
Elől is jó volt, hátul meg volt két jó blokkja veszélyes helyzetben.
Egyik legjobb volt ma.
Egyik legjobb volt ma.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- BlancoMark
Hetek ota jobb mint Carvajal.
- ateeemadrid
Több jó egyvéegye volt mint Rodrygonak a szezonbansebydani írta: Ez ma gluténmentes teljesítmény. Le a kalappal.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez ma gluténmentes teljesítmény. Le a kalappal.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
lehet az invalid gólja elötti labdaátvétel ütött ki rajtaferni írta:Ne felejtsük, Nacho apró faultját 5 percig VARozták, ezt meg le se szarták utána 2 perccelBlancoMark írta: https://twitter.com/Lucasvazquez91/stat ... 7634654612
Mar eloben sem tunt kis konyokosnek.
Viccet félretéve, lap jogosan járt volna ezért, a másodikban viszont - ha jól emlékszem - kompenzált a bíró Rüdiger könyökösénél. Mondjuk eleve gáz hogy bármit is kompenzálni kelljen, és kicsit ezt éreztem akkor is amikor meccs végén Kroost letámadás közben éphogy meglökték és repült a sárga - kontakt nyilván volt, de a lap túlzásnak tűnt.
Ne felejtsük, Nacho apró faultját 5 percig VARozták, ezt meg le se szarták utána 2 perccelBlancoMark írta: https://twitter.com/Lucasvazquez91/stat ... 7634654612
Mar eloben sem tunt kis konyokosnek.
- BlancoMark
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Szép volt, Lord!
Szeretem, amikor ilyen határozott, kemény és harcias.
Az elvett gólnál meg kifejezetten tetszett, ahogy arccal maga elé simította a labdát
Szeretem, amikor ilyen határozott, kemény és harcias.
Az elvett gólnál meg kifejezetten tetszett, ahogy arccal maga elé simította a labdát
- Pad'em
Engem sem téveszt meg, legutóbb ugyanez volt mikor lejárt a szerződése. Hozott egy magához képest remek tavaszt, aztán másfél évig vállalhatatlan. Most megint elkezdett focizni érdekes mód. Mindenképp újítanék a posztján, pedig nagyon bírom.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az utolso ket meccsere reflektaltam, vagyis akartam.wZoLee7 írta: A legtobb esetben mimden volt csak hibatlan nem. Az utolso meccseken jo, de elotte barki megverte, onmaga is eletveszely a kapunkra. Arrol nem is veszelve hogy rengeteg lapot, vagy akar 11es ero szitut kreal, csak sok esetben meguszta ezeket. LV nem vedo. Ennyi szezonon at vele menni mint az egyik jhv, mert elo szerzodese van ertheto, de mostmar elkell engedni ezt a dolgot
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A legtobb esetben mimden volt csak hibatlan nem. Az utolso meccseken jo, de elotte barki megverte, onmaga is eletveszely a kapunkra. Arrol nem is veszelve hogy rengeteg lapot, vagy akar 11es ero szitut kreal, csak sok esetben meguszta ezeket. LV nem vedo. Ennyi szezonon at vele menni mint az egyik jhv, mert elo szerzodese van ertheto, de mostmar elkell engedni ezt a dolgot
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A mostani hirek is arrol szolnak, hogy a jobb vedo nem prioritas, plane nem 2024-re.el magico írta: Abszolút nem támogatom.
Imádom a mentalitását, meg a személyét, de évek óta ő miatta nincs igazolva értelmes backup jobbhátvéd, vagy éppenséggel a jövő jobbhátvédje. Ő csak egy vészmegoldás volt mindig is.
Az elmúlt pár meccse valóban jó volt, de ez ne tévesszen meg senkit. Az esetek 70%-ban mind tépjük a hajunkat miatta.
Köszönjük Lord, de most már ideje átadni a helyet.
Ez pont ugyanolyan sztori, mint az, hogy nem igazoltunk most telen. Mind a kettovel egyet tudok erteni.
Ha pedig megnezed Lucas teljesitmenyet, akkor nyugodtan kijelentheted, hogy szinte hibatlan volt, es nem a kupaban jatszott egy harmadosztalyu csapat ellen.
Szoval, ha a fizetese elfogadhato szintre kerul, es vallalja ezt a szerepet, nincs ertelme nem hosszabbitani vele. Most brutto 9,4m a fizuja.
Ugyanakkor azt is irtak, hogy Lucas lehet elmenne meg utoljara olyan csapatba, ahol fix kezdo. Ezt mondjuk ketlem, mert 33 eves, fix kiegeszitoken "elt"...szoval vagy nagyon le kell adja a szintet, vagy mashol sem var ra mas szerep.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Abszolút nem támogatom.
Imádom a mentalitását, meg a személyét, de évek óta ő miatta nincs igazolva értelmes backup jobbhátvéd, vagy éppenséggel a jövő jobbhátvédje. Ő csak egy vészmegoldás volt mindig is.
Az elmúlt pár meccse valóban jó volt, de ez ne tévesszen meg senkit. Az esetek 70%-ban mind tépjük a hajunkat miatta.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jó ötlet, de aktívan keressünk közben egy fiatal jobbhátvédetELSiete írta: BREAKING: Real Madrid appear more willing every day to offer Lucas Vazquez a contract renewal until 2025. @relevo
mondjuk 2025-ben már 18 éves lesz Fortea
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
BREAKING: Real Madrid appear more willing every day to offer Lucas Vazquez a contract renewal until 2025. @relevo
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Nagyon nagyot megy ő is.
Igazi madridista az ember.
Igazi madridista az ember.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én azt mondom hogy a mostani fizuja ~30%-a lenne reális. Jó lenne ha aláírna egy ilyet._Bushido_ írta: Nem tudom mekkora a fizuja, és az a csapaton belül hol helyezkedik el, de ÉN megtartanám még 1 évre. Kellenek az ilyen sok éve a csapatnál lévő saját nevelések is a keretbe.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nem tudom mekkora a fizuja, és az a csapaton belül hol helyezkedik el, de ÉN megtartanám még 1 évre. Kellenek az ilyen sok éve a csapatnál lévő saját nevelések is a keretbe.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Az elmúlt 2 meccse hihetetlen jó volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."