OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
remy, te neha megszakitod az utazgatasaid valami meloval is ?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Rengetegen.Remy írta: El Caminót, azon belül a Camino Ingles-t nem tolta le véletlenül itt valaki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
El Caminót, azon belül a Camino Ingles-t nem tolta le véletlenül itt valaki?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Engem nem basztak at vele.pheco írta: Airbnb-ben jartasok segitsetek. Van egy szallas, amit lefoglaltam, de kiderult, hogyha megkeruljuk az airbnb-t, akkor 40% kedvezmenyt biztosit. Ehhez le kell mondani a foglalast es hazigazda foglalja be a szallast arra az idoszakra.
Egyebkent 266 velemeny alapjan 4,86 atlagu az ertekelese az illetonek. Tapasztalaitok alapjan ebben lehet atbaszas veszely?
De sokat hallani, akit raszednek
ZIDANE
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Max, ha utolso nap fizethettek kpban. Nehogy elore utalj ilyenert. Milyen egyszeru azt mondani, meg a hatosagoknak is, hogy csak tartozast fizettel vissza aztan bnb-n meg kiadja?pheco írta: Airbnb-ben jartasok segitsetek. Van egy szallas, amit lefoglaltam, de kiderult, hogyha megkeruljuk az airbnb-t, akkor 40% kedvezmenyt biztosit. Ehhez le kell mondani a foglalast es hazigazda foglalja be a szallast arra az idoszakra.
Egyebkent 266 velemeny alapjan 4,86 atlagu az ertekelese az illetonek. Tapasztalaitok alapjan ebben lehet atbaszas veszely?
Főleg, hogy 25 éves korodig kb ingyenes is.Bencze írta: Milyen fiatalabb embernek nincs bankkartyaja? Foleg aki kulfoldre akar utazni. Neha olyanokat irnak itt paran, hogy a szemem kette all. 90 eves nagyanyamnak is van…
Utána meg csak nem mész és szünteted meg
Konkrétan ugye ez veszteséges is a banknak, de elérik vele, hogy utána is ott maradjon az ügyfél.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Airbnb-ben jartasok segitsetek. Van egy szallas, amit lefoglaltam, de kiderult, hogyha megkeruljuk az airbnb-t, akkor 40% kedvezmenyt biztosit. Ehhez le kell mondani a foglalast es hazigazda foglalja be a szallast arra az idoszakra.
- h3x0r
mit csodalkozol? hat lordgabi is a nagyanyja nevere csinalt egyetBencze írta: Milyen fiatalabb embernek nincs bankkartyaja? Foleg aki kulfoldre akar utazni. Neha olyanokat irnak itt paran, hogy a szemem kette all. 90 eves nagyanyamnak is van…
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Milyen fiatalabb embernek nincs bankkartyaja? Foleg aki kulfoldre akar utazni. Neha olyanokat irnak itt paran, hogy a szemem kette all. 90 eves nagyanyamnak is van…
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Maradj otthon._Bushido_ írta:Vírus előtt voltunk karácsonyi vásáron, elég sokat sétáltunk egy szaros traffikért, hogy legyen parkschein.géza írta: Egesz Becs kurzparkzone, amire amugy eleg konnyen ra lehet jonni, eleg az elso linkre rakattintani, egy wien parking google kereses utan.
https://www.wien.gv.at/verkehr/parken/
Itt lathatod, hogy hogyan is lehet jegyeket venni, van alkalmazas, alkalmazasban 10 orat tudsz venni minimum, vagy elmesz benzinkutra vagy traffikra, es megveszed a parkschein cetliket, kitoltod, kirakod a szelvedore.
Utána masik alkalommal találtam egy üres helyet a christkindlmarktnál, leálltam. Kerestem táblát, automatát, tobbibkocsi szélvédőt is néztem. Sehol semmi. De persze mire visszaértünk, ott volt a bünti. Szerencsére kB 12e, úgy fogtuk fel, h az volt a parkolás díja.
Alkalmazashoz bankkártya kell gondolom, amivel fizetek, ami épp nincs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mint, ahogy már mondtam. P+R parkoló. Erdbergnél lerakod, ott jössz le az autópályáról is. 4,4 a napidíj, felszállsz a 3as metróra (ami konkrétan onnan megy) és kb ott fog lerakni, ahová mész. Szóval elég egy oda vissza jegy és meg is oldottad._Bushido_ írta:Vírus előtt voltunk karácsonyi vásáron, elég sokat sétáltunk egy szaros traffikért, hogy legyen parkschein.géza írta: Egesz Becs kurzparkzone, amire amugy eleg konnyen ra lehet jonni, eleg az elso linkre rakattintani, egy wien parking google kereses utan.
Itt lathatod, hogy hogyan is lehet jegyeket venni, van alkalmazas, alkalmazasban 10 orat tudsz venni minimum, vagy elmesz benzinkutra vagy traffikra, es megveszed a parkschein cetliket, kitoltod, kirakod a szelvedore.
Utána masik alkalommal találtam egy üres helyet a christkindlmarktnál, leálltam. Kerestem táblát, automatát, tobbibkocsi szélvédőt is néztem. Sehol semmi. De persze mire visszaértünk, ott volt a bünti. Szerencsére kB 12e, úgy fogtuk fel, h az volt a parkolás díja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Vírus előtt voltunk karácsonyi vásáron, elég sokat sétáltunk egy szaros traffikért, hogy legyen parkschein.géza írta: Egesz Becs kurzparkzone, amire amugy eleg konnyen ra lehet jonni, eleg az elso linkre rakattintani, egy wien parking google kereses utan.
Egesz Becs kurzparkzone, amire amugy eleg konnyen ra lehet jonni, eleg az elso linkre rakattintani, egy wien parking google kereses utan.
- Remy
- Kapcsolat:
P+R, mindegyik kozeleben ott a metro. Es napi 4,4 a parkolas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2024. február 26., hétfő 13:20-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Gondolom páran volt(atok) már Bécsbe a Wiener Stadthalléban koncerten...
Olyan kérdésem lenne, hogy ott merre lehetne parkolni? Ausztriaban , főleg Bécs belvárosban rengeteg "kurzpark zóna" van, olyat már 1x szívtam meg, pedig sehol se volt tábla, se automata... De mint utólag megtudtam, ott nem automata van, hanem más megoldást alkalmaznak.
Olyan kérdésem lenne, hogy ott merre lehetne parkolni? Ausztriaban , főleg Bécs belvárosban rengeteg "kurzpark zóna" van, olyat már 1x szívtam meg, pedig sehol se volt tábla, se automata... De mint utólag megtudtam, ott nem automata van, hanem más megoldást alkalmaznak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
megint odahanytal az ajto ele, hogy akik utanad jonnek is szivjanak?Onnan ki vagyok tiltva
Vagy megoldottad fel perc alatt, mint az esoember
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Onnan ki vagyok tiltva.sebydani írta: Neverlandet ajánlom, a szobák szerintem ott a legminőségibbek plusz a kaja és italválaszték is jó. Csak enni/inni is szoktunk menni
Amúgy óriáskerék, sima városi séta, vagy egy jó kézműves sörözés (Mixát, Keg, Onebeer pl) mindig adja.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Neverlandet ajánlom, a szobák szerintem ott a legminőségibbek plusz a kaja és italválaszték is jó. Csak enni/inni is szoktunk menni
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa