Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Mennyire a sárban van az a klub ahol nem edző meg játékos igazolások hozzák lázba a szurkolókat hanem irodai személyzet. Amúgy ez az Ashworth is valami 18 hónap után dobbantott a Newcastleből ahol kb semmit nem csinált mert ehhez a pozícióhoz idő kell. Nem tudom miért lenne ekkora messiás azon kívül, hogy végre lesz egy ember ebben a pozícióban is.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor rosszul fogalmaztam. Nem igaz, hogy nem jelent semmit egy vezetőség, de nem garancia a sikerre. Lásd az előbbi példákat. Aztán a MU fanoknál el van könyvelve a siker az új vezetőséggel. Ezért kérdeztem, hogy mennyire profi az új stáb?Realista24 írta: Mi az hogy semmit nem jelent? Pont utalsz a különbségre az akkori és mostani között.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi az hogy semmit nem jelent? Pont utalsz a különbségre az akkori és mostani között.M1Ö írta:Róluk amúgy lehet tudni valamit? Hogy tényleg ennyire profik-e? Mert a fanaticson, mint a messiást várják őket. Aztán szerintem pont mi, Real fanok beszélhetünk arról, hogy egy vezetőség semmit nem jelent. Ugye Mijatovicék... De biztos tudna mesélni a Barca fan is. Manapság meg a Bayern fanok.Caraway írta: teljes strukturavaltas van a csapatnal, es nyartol uj a CEO Omar Berrada szemelyeben aki a Citytol jon, illetve Dan Ashworth is erkezik uj DOF-nak a Newcastlebol, szoval remelhetoleg okosan fogjak az ugyeket intezni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Róluk amúgy lehet tudni valamit? Hogy tényleg ennyire profik-e? Mert a fanaticson, mint a messiást várják őket. Aztán szerintem pont mi, Real fanok beszélhetünk arról, hogy egy vezetőség semmit nem jelent. Ugye Mijatovicék... De biztos tudna mesélni a Barca fan is. Manapság meg a Bayern fanok.Caraway írta: teljes strukturavaltas van a csapatnal, es nyartol uj a CEO Omar Berrada szemelyeben aki a Citytol jon, illetve Dan Ashworth is erkezik uj DOF-nak a Newcastlebol, szoval remelhetoleg okosan fogjak az ugyeket intezni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Annyiból jó helyzetben van Ratcliffe, hogy mindenki utálja a Glazereket tehát ha csak minimálisan is elindul egy jó úton már mögötte állnak. Lesznek érdekes kérdések pl Greenwood esete. Egyenlőre inkább azt mondanám, hogy szépen alakul a tervük és jövőre ott lesz megint. Ez nagyon nagy öngól lenne. Igen ügyes és hazai meg fiatal de nem ér annyit mint amit magával hozna. Amennyiben tényleg az lesz, hogy elküldték 1 évre külföldre, kivették a tömeg szeme elől és majd 1 év után visszajön akkor fixen minden stadionban megkapja a magáét amire majd a sajtó is felül. Egyszerűen hiába ér mondjuk 60-80 milliót nem éri meg azt amit generálni fog. Tökéletes alkalom lenne, hogy új tulaj kiteszi a kétes elemet és egyfajta morális szintet állít mint klub. Eleve már van egy kérdéses ügy Antonyval szemben de ott még nincs ítélet szóval egyenlőre még csak egy vád. De Greenwood 1 google keresésre van nem a vádtól hanem a bizonyítéktól. Az más kérdés, hogy a csaj visszavonta a vádat és gyerekük van de hány ilyen eset létezik, hogy az erőszakos emberrel van gyerek és nem hagyja ott. Emellé jön a jövőbeni rizikó is mert erre még rásütik, hogy fiatal, egyszer, együtt vannak blablabla rizsa, DE ha véletlenül megint elkattan akkor az már halmozottam szar helyzet. Nem éri meg.
Új tulaj, új impulzus, takarítás, a toxic közeg felszámolása. Szeretik verni a mellüket, hogy class of 92 meg fiatalok, akadémia. Itt a lehetőség beleállni. Mainoo, Garnacho, Hojlund, Mount ha végre felépülne, Sanchot visszaépíteni esetleges Olise kiegészülve pár rutinosabb emberrel és szerintem a legtöbb United szurkoló maga alá hugyozna a gyönyörtől. Nekik is egy olyan vonal kéne amit az Arsenal csinált. A legelső cél, hogy visszahozzák a szurkolókat a csapat mögé. Az Arsenal is egy toxic pöcegödör volt de kitették a káros elemeket és letették a voksot a fiatalítás mellett ami nem hoz instant sikereket de ma megint minden Arsenal szurkoló imádja a csapatát akkor is ha kikapnak. Ebből az apátiából kell először kirángatni a csapatot de ez nem fog menni ilyen Rashford, Bruno, Anthony féle arcokkal. Szerethető karakterek kellenek mint Mainoo, Hojlund, Garnacho akik éhesek, kaparnak emellé tudnak is és a szurkolók szeretik őket.
Nagyon kíváncsi vagyok mit csinál majd Ratcliffe
Új tulaj, új impulzus, takarítás, a toxic közeg felszámolása. Szeretik verni a mellüket, hogy class of 92 meg fiatalok, akadémia. Itt a lehetőség beleállni. Mainoo, Garnacho, Hojlund, Mount ha végre felépülne, Sanchot visszaépíteni esetleges Olise kiegészülve pár rutinosabb emberrel és szerintem a legtöbb United szurkoló maga alá hugyozna a gyönyörtől. Nekik is egy olyan vonal kéne amit az Arsenal csinált. A legelső cél, hogy visszahozzák a szurkolókat a csapat mögé. Az Arsenal is egy toxic pöcegödör volt de kitették a káros elemeket és letették a voksot a fiatalítás mellett ami nem hoz instant sikereket de ma megint minden Arsenal szurkoló imádja a csapatát akkor is ha kikapnak. Ebből az apátiából kell először kirángatni a csapatot de ez nem fog menni ilyen Rashford, Bruno, Anthony féle arcokkal. Szerethető karakterek kellenek mint Mainoo, Hojlund, Garnacho akik éhesek, kaparnak emellé tudnak is és a szurkolók szeretik őket.
Nagyon kíváncsi vagyok mit csinál majd Ratcliffe
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nem tudom Pep mit mondott Rashfordrol, de elfogadhatatlan amit csinal. Tavaly nyomott egy 30 golos szezont, kapott egy zsiros uj szerzodest a legmagasabb fizuval, erre iden nem volt meg egy ertekelheto meccse fel ev alatt. Plusz jonnek melle a maganeletbeli problemak is, mint hogy ket napon at bulizott skociaban vagy hol, aztan meg beteget jelentett edzesre.
RaulFc, persze, a fel csapatot el lehetne amugy kuldeni, szornyen van sajnos balanszolva ez a keret. Viszont abban igazad van, hogy Mainoo zsenialisan robbant be iden. A Mainoo-Garnacho-Hojlund fiatal harmasfogat kore kell epiteni az uj csapatot. Gyors eredmeny ugy se lesz, a nullarol kell ujraepiteni mindent. Ratcliffe is elmondta a nyilatkozataban, hogy senki ne varjon azonnali sikereket, minimum 2 de inkabb 3 ev kell, mire latszodni fog az a projekt, amit most elkezdtek.
RaulFc, persze, a fel csapatot el lehetne amugy kuldeni, szornyen van sajnos balanszolva ez a keret. Viszont abban igazad van, hogy Mainoo zsenialisan robbant be iden. A Mainoo-Garnacho-Hojlund fiatal harmasfogat kore kell epiteni az uj csapatot. Gyors eredmeny ugy se lesz, a nullarol kell ujraepiteni mindent. Ratcliffe is elmondta a nyilatkozataban, hogy senki ne varjon azonnali sikereket, minimum 2 de inkabb 3 ev kell, mire latszodni fog az a projekt, amit most elkezdtek.
- RaúlCF
Amúgy közelebbről megnézve borzalmas ez a keret. Akiket minden szemrebbenés nélkül kipaterolnék az Onana,Maguire,Wan Bissaka,Eriksennek szerencsére lejár a szerződése,Amrabat szerencsére nem vették meg csak kölcsön,Bruno statpadder luxusember nem igazi kp, jó labdákat tud adni de ennyi,Rashford,Anthony,Martialtól is végre megszabadulnak.
El is felejtettem, hogy Mainoo is ott van. Abban a gyerekben van kraft. Simán kezdőnek kell lennie. Akár Case helyén akár mellette.
El is felejtettem, hogy Mainoo is ott van. Abban a gyerekben van kraft. Simán kezdőnek kell lennie. Akár Case helyén akár mellette.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi szepenCaraway írta:Ahh ezek nagyon nehez kerdesek.Realista24 írta:
Ha te lennek a döntéshozó, ki lenne az edzo? Kit kuldenel el? És kit hoznal? Realitások talaján maradva. 3-3 név.
Mielott leirom az en dolgaimat annyit hozzatennek azoknak, akik nem kovetik a United hireket, hogy teljes strukturavaltas van a csapatnal, es nyartol uj a CEO Omar Berrada szemelyeben aki a Citytol jon, illetve Dan Ashworth is erkezik uj DOF-nak a Newcastlebol, szoval remelhetoleg okosan fogjak az ugyeket intezni.
Akiket elkuldenek:
1. Maguire: ennel a csapatnal tudjuk hogy mar csak egy mem, konzisztens teljesitmenyt mar nem kepes hozni, minden meccsre akad egy hajmereszto hiba
2. Rashford: nevetseges az, hogy minden jo szezonra jut neki egy borzaszto, amikor netto emberhatrany. Emellett jelenleg FFP gondokkal kuzd a klub, es ha egy sajat nevelesu jatekost adnanak el dragan, az nagyon jo iranyba lenditene a penzugyeket. Amugy ha nem angol lenne, mar reg kicsinaltak volna, plusz a klub legjobban fizetett jatekosa
3. Antony: szerintem nem kell reszletezni, sose volt szint. Sajnos a klubtortenelem legnagyobb bukoja.
Na hogy kiket hoznek az egy nehez tema, mert tudomasom szerint a jatekosvasarlasoknal sok mulik azon, hogy kiket es mennyiert sikerul eladni. Igazabol neveket nem is nagyon tudok mondani, inkabb posztokat.
1. Egy Rodri fele labdatarto vedekezo kozeppalyas, aki elfer Case mellett vagy helyettesiteni is tudja.
2. Egy normalis jobbszelsoje 10 eve nem volt a csapatnak. A crystal palaceos Olise eleg jo teljesitmenyeket hoz, nagyon mas igy eszembe se jut, eleg nagy hianyposzt a fociban.
3. Egy clutch jatekos, akitol szimplan tart az ellenfel, intelligens, barmikor kepes a golszerzesre.. Son, Saka, Bellingham, Kdb, Salah, Kane kaliber..
De amugy nyilvan kene egy kozephatved is, egy balhatved is, megegy uj kozeppalyas.. szar az egesz meg mindig. Elvert 400 millat Eth es nem javult a keret. Ja es Brunot csak akkor jatszatnam, ha megtanulna hasznalni az agyat. Annyira idegorlo bosszanto jatekos lett, hogy arra szavak nincsenek a 65-72%-os passzpontossagaival.
Az elerheto edzok kozul amugy valoszinuleg barki tudna javitani, de annyira senkitol nem vagyok elajulva.
Zidanet megneznem a padon, iranta hatalmas lenne a tisztelet, viszont nem tudom egy rebuildinget mennyire tudna vegigvinni. Azt tudjuk, hogy fullos kerettel kepes kimaxolni a futballt.
Emellett Simone Inzaghi teljesitmenye nagyon impressziv, mind a Lazioval mind az Interrel. Ha nem balfasz Lukaku, meg a BL-t is megnyerhettek volna, emellett Olaszorszagot leuraljak.
A tobbi ujvonalas hipster edzovel a tokom tele, ETH-rol is mindenki ezt mondta meg hitte, hogy mennyire atformal mindent erre latjuk 18 honap utan hol tart vele a csapat. De Zerbit pletykaljak meg, de szerintem ot is osszeroppantana a nyomas.
Szoval a fentebb emlitett 2 uriember kozul valasztanek, ok mar tettek is le az asztalra dolgokat, nem csak remenysegek. Nagyjabol ennyi, kicsit hosszura sikerult bocsi.
Pep azt mondta Rashfordrol, hogy o az egyetlen, aki beferne a Citybe a Unitedbol, nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
Edző csere csak akkor éri meg ha hagyják is dolgozni legalább 2-3 évig. Annyira semmik most, hogy nyugodtan hozhatnak egy fiatalabb edzőt nem kell "nagy" név és kezdjenek el megtisztulni ettől a fertőtől. Ilyen fiatal edző lehetne akár Amorim a Sportingból, vagy ha hazait szeretnének akár Carrick is jó dolgokat csinál a Middlesborough padján, vagy ha kicsit tapasztaltabb edző kell akkor Lopetegui se lenne teljes zsákutca. Itt nem jött be neki az élet de nem játszik rossz focit amire ki vannak éhezve a Unitednél és ha van ideje és forrása összerakhat valamit. A helyükben mindenképp kerülném az aktuális felkapott embereket mint De Zerbi pl.
Elküldeni:
Anthony mindenképp. Nem kell ecsetelni.
Onana mehet amerre akar. Borzalmas.
És Rashford. Nagy fizetés, nagy arc, nulla teljesítmény. néha elkap egy szériát és hirtelen top amúgy meg mint egy lámpa ki-be kapcsolja az egész pályafutása alatt. Velejéig benne van ebben a mocsok United mentalitásban és belőle még pénz is lehet.
Hozni:
Magunk ellen beszélek de pl Lunin pöpec megoldás lenne nekik. Akár még le is csaphatnak Ramsdale-re is olcsón és vele is bőven előrébb lennének.
Jobbra Olise pont ideális lenne. Fiatal, technikás. Nem olcsó de esetleg Wan Bissaka is bevonható lenne.
Jacob Ramsey az Aston Villából. Fiatal angol kp. Pont ideális lenne Case elé és Bruno/Mount mögé igazi kkp-nak.
Igazából sokkal nagyobb takarítás kéne de mindent nem lehet egyszerre.
Ramsdale/Lunin
Dalot-Varane-Martinez-Shaw
Casemiro
Ramsey-Bruno
Olise/Sancho-Hojlund-Garnacho
Lehetne ebből egy tetszetős fiatalos,dinamikus, támadó focit játszó project és az emberek imádnák.
Elküldeni:
Anthony mindenképp. Nem kell ecsetelni.
Onana mehet amerre akar. Borzalmas.
És Rashford. Nagy fizetés, nagy arc, nulla teljesítmény. néha elkap egy szériát és hirtelen top amúgy meg mint egy lámpa ki-be kapcsolja az egész pályafutása alatt. Velejéig benne van ebben a mocsok United mentalitásban és belőle még pénz is lehet.
Hozni:
Magunk ellen beszélek de pl Lunin pöpec megoldás lenne nekik. Akár még le is csaphatnak Ramsdale-re is olcsón és vele is bőven előrébb lennének.
Jobbra Olise pont ideális lenne. Fiatal, technikás. Nem olcsó de esetleg Wan Bissaka is bevonható lenne.
Jacob Ramsey az Aston Villából. Fiatal angol kp. Pont ideális lenne Case elé és Bruno/Mount mögé igazi kkp-nak.
Igazából sokkal nagyobb takarítás kéne de mindent nem lehet egyszerre.
Ramsdale/Lunin
Dalot-Varane-Martinez-Shaw
Casemiro
Ramsey-Bruno
Olise/Sancho-Hojlund-Garnacho
Lehetne ebből egy tetszetős fiatalos,dinamikus, támadó focit játszó project és az emberek imádnák.
- Caraway
Ahh ezek nagyon nehez kerdesek.Realista24 írta:Ha te lennek a döntéshozó, ki lenne az edzo? Kit kuldenel el? És kit hoznal? Realitások talaján maradva. 3-3 név.Caraway írta:
Pedig szerintem fix kiesnek. Azutan hetvegen a city ver egy 5-ost, es vege a dalnak.
Mielott leirom az en dolgaimat annyit hozzatennek azoknak, akik nem kovetik a United hireket, hogy teljes strukturavaltas van a csapatnal, es nyartol uj a CEO Omar Berrada szemelyeben aki a Citytol jon, illetve Dan Ashworth is erkezik uj DOF-nak a Newcastlebol, szoval remelhetoleg okosan fogjak az ugyeket intezni.
Akiket elkuldenek:
1. Maguire: ennel a csapatnal tudjuk hogy mar csak egy mem, konzisztens teljesitmenyt mar nem kepes hozni, minden meccsre akad egy hajmereszto hiba
2. Rashford: nevetseges az, hogy minden jo szezonra jut neki egy borzaszto, amikor netto emberhatrany. Emellett jelenleg FFP gondokkal kuzd a klub, es ha egy sajat nevelesu jatekost adnanak el dragan, az nagyon jo iranyba lenditene a penzugyeket. Amugy ha nem angol lenne, mar reg kicsinaltak volna, plusz a klub legjobban fizetett jatekosa
3. Antony: szerintem nem kell reszletezni, sose volt szint. Sajnos a klubtortenelem legnagyobb bukoja.
Na hogy kiket hoznek az egy nehez tema, mert tudomasom szerint a jatekosvasarlasoknal sok mulik azon, hogy kiket es mennyiert sikerul eladni. Igazabol neveket nem is nagyon tudok mondani, inkabb posztokat.
1. Egy Rodri fele labdatarto vedekezo kozeppalyas, aki elfer Case mellett vagy helyettesiteni is tudja.
2. Egy normalis jobbszelsoje 10 eve nem volt a csapatnak. A crystal palaceos Olise eleg jo teljesitmenyeket hoz, nagyon mas igy eszembe se jut, eleg nagy hianyposzt a fociban.
3. Egy clutch jatekos, akitol szimplan tart az ellenfel, intelligens, barmikor kepes a golszerzesre.. Son, Saka, Bellingham, Kdb, Salah, Kane kaliber..
De amugy nyilvan kene egy kozephatved is, egy balhatved is, megegy uj kozeppalyas.. szar az egesz meg mindig. Elvert 400 millat Eth es nem javult a keret. Ja es Brunot csak akkor jatszatnam, ha megtanulna hasznalni az agyat. Annyira idegorlo bosszanto jatekos lett, hogy arra szavak nincsenek a 65-72%-os passzpontossagaival.
Az elerheto edzok kozul amugy valoszinuleg barki tudna javitani, de annyira senkitol nem vagyok elajulva.
Zidanet megneznem a padon, iranta hatalmas lenne a tisztelet, viszont nem tudom egy rebuildinget mennyire tudna vegigvinni. Azt tudjuk, hogy fullos kerettel kepes kimaxolni a futballt.
Emellett Simone Inzaghi teljesitmenye nagyon impressziv, mind a Lazioval mind az Interrel. Ha nem balfasz Lukaku, meg a BL-t is megnyerhettek volna, emellett Olaszorszagot leuraljak.
A tobbi ujvonalas hipster edzovel a tokom tele, ETH-rol is mindenki ezt mondta meg hitte, hogy mennyire atformal mindent erre latjuk 18 honap utan hol tart vele a csapat. De Zerbit pletykaljak meg, de szerintem ot is osszeroppantana a nyomas.
Szoval a fentebb emlitett 2 uriember kozul valasztanek, ok mar tettek is le az asztalra dolgokat, nem csak remenysegek. Nagyjabol ennyi, kicsit hosszura sikerult bocsi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha te lennel a döntéshozó, ki lenne az edzo? Kit kuldenel el? És kit hoznal? Realitások talaján maradva. 3-3 név.Caraway írta:Pedig szerintem fix kiesnek. Azutan hetvegen a city ver egy 5-ost, es vege a dalnak.'shutterisland írta: mar szerintem ma is izzad, mert este meg jatszanak a notthingham ellen az FA kupaban.
ugye az egyetlen sorozat, ahol meg alkothatnak barmit is, ha onnan is kiesnek, akkor kb februar vegevel teljesen veget er a szezonjuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
Pedig szerintem fix kiesnek. Azutan hetvegen a city ver egy 5-ost, es vege a dalnak.'shutterisland írta: mar szerintem ma is izzad, mert este meg jatszanak a notthingham ellen az FA kupaban.
ugye az egyetlen sorozat, ahol meg alkothatnak barmit is, ha onnan is kiesnek, akkor kb februar vegevel teljesen veget er a szezonjuk.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mar szerintem ma is izzad, mert este meg jatszanak a notthingham ellen az FA kupaban.
ugye az egyetlen sorozat, ahol meg alkothatnak barmit is, ami picit jobb szinben tuntetheti fel.
ha onnan is kiesnek, akkor kb februar vegevel teljesen veget er a szezonjuk.
ugye az egyetlen sorozat, ahol meg alkothatnak barmit is, ami picit jobb szinben tuntetheti fel.
ha onnan is kiesnek, akkor kb februar vegevel teljesen veget er a szezonjuk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hetvegen City - United, ETH mar izzad gondolom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Megneztem. micsoda golokhehetheoriginal írta:Gólok összege 4 méter?ferni írta: Luton - Man City FA Kupa
Első félidő 0-3
Haaland 3 gól
De Bruyne 3 gólpassz
thereisonly1ronaldo
Perpillanat. Volt azért nekik, KDB, Haaland meg wishes Beckham is hagyott ki sokat.ikarus93 írta: Citynél nem tudok mit esznek, de az hogy egy sérültjük sincsen az valami csoda.
Kb minden nagy csapatnál legalább 2-3 kezdő sérült.
- ikarus93
Citynél nem tudok mit esznek, de az hogy egy sérültjük sincsen az valami csoda.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hat gol BL meccsre vonatkozott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Viszont Afonso Alves vert 7-et a hollandoknál.dzsi91 írta:6ot még nem vert soha se messi se Cé semmilyen meccsen emlékeim szerintPad'em írta: Nincs veszélyben valami Messi rekord? Gyorsan le kéne cserélni már eltett 5-öt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots