Mozi, filmek
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Re: Mozi, filmek
meddig szoktak a filmek vásznon lenni? nagyon vártam a düne 2 őt de sajnos 22 . én megyek haza , lesz még szerintetek esélyem megnézni moziban akkor ?
Masnak sincs, top 1 a faszi.
- BlancoMark
Dune 2, kegyetlen jo volt. Van jelenleg jobb rendezo mint Denis Villeneuve? A sci-fi szerelmeseinek biztos nincs.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://youtu.be/48Ty0n6rhLc?si=6Bs3-plqaWMVCMzVFaust írta: Koszi, utananezek majd jobban, anno az elso reszt az Alleeban neztem, es undorito volt az egesz, kicsi sotet vaszon, halk, zajos, de csak ott adtak felirattal. Akkor voltam utoljara moziban.
Hatha okosabb leszel a video utan. En merem neked ajanlani.
Koszi, utananezek majd jobban, anno az elso reszt az Alleeban neztem, es undorito volt az egesz, kicsi sotet vaszon, halk, zajos, de csak ott adtak felirattal. Akkor voltam utoljara moziban.
-
A vaszon a teremtol fugg, valoszinuleg mivel nagyobb nevrol van szo, igy a legnagyobb teremben fogjak adni leginkabb, ahol nagy a vaszon. A hangzas szerintem szinten az Eteleben a legjobb.Faust írta: Engem inkabb az erdekel, hogy nagy-e a vaszon es a hangero.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
itt
nézem is az első részt most, aztán mondjad mikorra van jegyed, megyek idegesíteni
nézem is az első részt most, aztán mondjad mikorra van jegyed, megyek idegesíteni
thereisonly1ronaldo
De jo, hogy te is itt vagy.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
attól függ milyen közel ülsz hozzáFaust írta: Engem inkabb az erdekel, hogy nagy-e a vaszon es a hangero.
thereisonly1ronaldo
Engem inkabb az erdekel, hogy nagy-e a vaszon es a hangero.
-
Mindig Eteleben mozizunk, hiaba az egyik legtavolibb tolunk Pesten. Eszmeletlenul kenyelmes, ennyi az indok.Faust írta: Etele cinemaban volt mar valaki? Meg akarom adni a modjat, de imaxben nyilvan csak szinkronnal van, hogy allna egy kes a hatukba.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Epikus, hidegrázós jelenetekkel.halamadrid írta: Dűne 2. nagyon baszó, szerintem még 3 héten belül újrázom.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Voltunk. Ott néztem az Avatár 2-t, vasárnap megyek a Dűne 2-re. A VIP megfontolandóFaust írta: Etele cinemaban volt mar valaki? Meg akarom adni a modjat, de imaxben nyilvan csak szinkronnal van, hogy allna egy kes a hatukba.
Volt.
Etele cinemaban volt mar valaki? Meg akarom adni a modjat, de imaxben nyilvan csak szinkronnal van, hogy allna egy kes a hatukba.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Dűne 2. nagyon baszó, szerintem még 3 héten belül újrázom.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Fú, szerintem ritka rossz film volt, pedig azt is nagyon felszopkodták a kritikusok. Csak az elmúlt 1-2 évben sokkal jobb alkotások születtek hasonló témában. KukaFaust írta: Ez a Saltburn bazmeg.
Oppenheimer viszont elég jó, jogosan fogja megszerezni az Oscar gálán a második helyeket a Poor Things mögött.
yep:Caraway írta:Spoilerbe berakod legyszi mi volt az a gondolat?zsuninnyo írta: Oppenheimer
Kicsit tartottam a tematol, meg par velemenytol, hogy unalmas. Nekem nagyon adja, kurvajo film lett, es szamomra nem unalmas. A latvany nagyon jo, a szineszek odateszik, a sztori folyasa is kituno. Erezni mindenkinek a tragediajat, a dilemmait. Az, hogy Cillian Murphy konkretan el tudta jatszani, es at tudta adni az erzest, hogy szazezrek elete szarad a lelken, az fenomenalis, es vegig erezni lehetett a minden terhet rajta. Egy kicsit elhanyagoltak voltak mint "maganemberek" (mondjuk igy is 3 ora, szoval ertheto), de azt is meglepoen jol atadta, milyennek gondoljak magukat ok valojaban. A politikai jatszmak es dilemmak is jol vannak abrazolva benne. En tudom ajanlani, egy nagyon jo film.
Ami kulon tetszett, az Einstein utolso gondolata a filmben. Sosem gondoltam bele, de teljesen igaz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Minden tudosnak (de itt igazabol egy sima atlagemberrol is szo van atvitt ertelemben), eljon a csucspontja, amit egyszeruen nem tud tulszarnyalni. Emiatt a csucsrol lelokik, kritizaljak, buntetik, hogy nem eleg jo. Kigunyoljak. Azt mondjak, mar nem kepes a regi onmagat nyujtani, megujulni. Ezt egy ido utan felismerik, hogy ez nem fair a masikkal szemben, aki letette az asztalra azt, amit. Utana elkezdik ezt kompenzalni, elkezdik ertekelni. Kap "dijakat, lazacot, krumplit es beszedet mond.". Ugy talaljak, hogy ertekelik (es mindig is ezt tettek) a masik embert mindazert, amit eleteben tett. De ez mar nem arrol szol, aki ezeket kapja, hanem akik adjak. Ez nekik megkonnyebbules, es megbocsajtast keresnek azert, amit elozoleg tettek a masikkal.
Es ez lefordithato egy az egyben egy atlagember eletere is, miutan elerte a csucspontjat, ugyanez tortenik. Dolgozol, megadsz mindent a csaladodnak (vagy a munkadban alkotsz kivalot) teljes erodbol, de egy ido utana elfogy a lendulet (hiszen egyszer mindennek vege) es mar csak lefele vezet az ut. Akkor sokan megkerdojeleznek, szemrehanynak, rosszul bannak veled, megalaznak stb. Majd egy ido utan, miutan rajonnek, hogy igazsagtalanul bantak veled, elkezdenek "jutalmazni", hogy kinnyitsenek a sajat lelkukon.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Spoilerbe berakod legyszi mi volt az a gondolat?zsuninnyo írta: Oppenheimer
Kicsit tartottam a tematol, meg par velemenytol, hogy unalmas. Nekem nagyon adja, kurvajo film lett, es szamomra nem unalmas. A latvany nagyon jo, a szineszek odateszik, a sztori folyasa is kituno. Erezni mindenkinek a tragediajat, a dilemmait. Az, hogy Cillian Murphy konkretan el tudta jatszani, es at tudta adni az erzest, hogy szazezrek elete szarad a lelken, az fenomenalis, es vegig erezni lehetett a minden terhet rajta. Egy kicsit elhanyagoltak voltak mint "maganemberek" (mondjuk igy is 3 ora, szoval ertheto), de azt is meglepoen jol atadta, milyennek gondoljak magukat ok valojaban. A politikai jatszmak es dilemmak is jol vannak abrazolva benne. En tudom ajanlani, egy nagyon jo film.
Ami kulon tetszett, az Einstein utolso gondolata a filmben. Sosem gondoltam bele, de teljesen igaz.
Oppenheimer