Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Várj, segítek: = vicc akart lenni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pohárba hugyozni moziban. És akkor csodálkoznak az emberek amikor Faust úgy ír a mozikrol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az egészséges férfinak ki kell bírni, a leleményes meg megoldja, ha már kiürült a 2 literes pohár
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk szerintem is egyszeru, ha tudod, hogy moziba mesz, akkor az elotte levo orakban ugy alakitod, hogy meg epp elotte el kell menj es akkor nem lesz gond, ha nem iszol meg egy hektoliter ucsit.
na madridom.hu pisilesi szokasok is letudva.
na madridom.hu pisilesi szokasok is letudva.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
+1 én általában csak vizet iszok bent (ritkán lipton ice teat), abból is óránként kortyolok egyet hogy még véletlen se legyen ilyen problémámcsababarca írta: Plusz ha valaki tudja magáról, hogy neki nehéz kibírnia, akkor ne szlopáljon be fél óra alatt egy kétliteres kólát, és máris könnyebb:D
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mondjuk szerintem egészséges, fiatal férfiként nem szabadna gondot okoznia 3 órát ülni, de akár 4et se. (vezetés közben sem állok meg, ha pl lengyelbe megyek, az első megálló a lengyel határ utáni benzinkút, ami kb 4-4,5 óra vezetés után van.
Én még soha nem mentem ki wc-re moziból, hülyét is kapnék:D
Plusz ha valaki tudja magáról, hogy neki nehéz kibírnia, akkor ne szlopáljon be fél óra alatt egy kétliteres kólát, és máris könnyebb:D
Én még soha nem mentem ki wc-re moziból, hülyét is kapnék:D
Plusz ha valaki tudja magáról, hogy neki nehéz kibírnia, akkor ne szlopáljon be fél óra alatt egy kétliteres kólát, és máris könnyebb:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem muszáj ám 2 literes kólát inni a film alatt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- 'shutterisland
mondjuk en inkabb lemaradnek par percrol egy 3 oras filmbol, minthogy az utolso 2 oraban azon kuszkodjek, hogy fogom kibirni a vegeig.hehetheoriginal írta:Igen, azert megyek moziba, hogy a vizualis es audioelmeny kozben lemaradjak egy kb 4-5 percrol....'shutterisland írta: otthon nem engednek ki a moziban wc-re ?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Igen, azert megyek moziba, hogy a vizualis es audioelmeny kozben lemaradjak egy kb 4-5 percrol....'shutterisland írta: otthon nem engednek ki a moziban wc-re ?
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Megnéztem én is tegnap a Dűnét. A film rohadt jó volt, bár nekem az első jobban bejött. Szerintem picit sok volt az üresjárat, és én többet szerettem volna látni kopaszékból. Butler simán elvitte a show-t. Nekem speciel a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Voldemortos-aréna jelenet adta a legjobban ellenben a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! végén az az 1v1 a hősünkkel kifejezetten szarra sikeredett, pláne, ahogy Feyd simán kinyírhatta volna erre odasétál, mint valami zs kategóriás filmben, és leszúratja magát. Kifejezetten hülyére sikeredett az a jelenet.
Nekem egy kifejezetten erős 8/10 a vége, nem bántam meg, hogy erre kiadtam a pénzt.
A végére még annyit, hogy én az Endgame óta nem voltam moziba, és sanszos, hogy majd a Dűne 3 lesz a következőamire megyek. A nézők többsége állandóan a telefonját nyomogatja, mindenki megy pisálni, nyilván a sötétben tegnap is csak háromszor mentek át a lábamon, bár már rég kifogyott a kóla, azért beleszívnak jó hangosan a kurva poharukba, tizedjére, hátha a semmiből találnak az alján még egy kis kólát, de, ami teljesen megöli az élményt, hogy valahogy mindig 1-2 olyan pár ül a közelben, aki nem tudják befogni pofájukat, és kötelességüknek érzik, hogy végig kommentálják a filmet.
Nekem egy kifejezetten erős 8/10 a vége, nem bántam meg, hogy erre kiadtam a pénzt.
A végére még annyit, hogy én az Endgame óta nem voltam moziba, és sanszos, hogy majd a Dűne 3 lesz a következőamire megyek. A nézők többsége állandóan a telefonját nyomogatja, mindenki megy pisálni, nyilván a sötétben tegnap is csak háromszor mentek át a lábamon, bár már rég kifogyott a kóla, azért beleszívnak jó hangosan a kurva poharukba, tizedjére, hátha a semmiből találnak az alján még egy kis kólát, de, ami teljesen megöli az élményt, hogy valahogy mindig 1-2 olyan pár ül a közelben, aki nem tudják befogni pofájukat, és kötelességüknek érzik, hogy végig kommentálják a filmet.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- 'shutterisland
otthon nem engednek ki a moziban wc-re ?
- hehetheoriginal
Erre en is kivancsi vagyok, balfasz reklámokkal meg elozetesekkel egyutt 2 literes cumisüveg kolat szopizva hogy a gecibe bir ki az ember 4 orat?
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Sima, még IMAX-ben is.Norbi90 írta: meddig szoktak a filmek vásznon lenni? nagyon vártam a düne 2 őt de sajnos 22 . én megyek haza , lesz még szerintetek esélyem megnézni moziban akkor ?
Egyébként szerintem nem rossz a szinkron. Csupán annyit bánok, hogy 5 perccel a film előtt érkeztem, majd átvergődtem 15 emberen, és 1 óra után jelzett a vízháztartásom. Kizökkentett, de ennyivel is élvezetesebb lesz a 2. alkalom.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Csak teret adunk a szakembereknek, mint RemyNem veletlenul kihalt a topik.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
Nem veletlenul kihalt a topik.BlancoMark írta:Madridom nepe nem csipazza.Faust írta: Masnak sincs, top 1 a faszi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Beszaras, Faust ennyi minuszt kap.
Pedig Villeneuve tenyleg top 1 jelenleg.
Pedig Villeneuve tenyleg top 1 jelenleg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BlancoMark
Madridom nepe nem csipazza.Faust írta: Masnak sincs, top 1 a faszi.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
hehetheoriginal írta:ha nem a dzsungelben vagy épp, akkor mindenütt vannak mozik, ahol eredetibe vetítik.Norbi90 írta: meddig szoktak a filmek vásznon lenni? nagyon vártam a düne 2 őt de sajnos 22 . én megyek haza , lesz még szerintetek esélyem megnézni moziban akkor ?
sajnos a tajgán még eredetiben sem
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Ez is nagyon valtozo, szerintem ez majdnem hogy 2 honapig is nezheto lesz.Norbi90 írta: meddig szoktak a filmek vásznon lenni? nagyon vártam a düne 2 őt de sajnos 22 . én megyek haza , lesz még szerintetek esélyem megnézni moziban akkor ?
- hehetheoriginal
ha nem a dzsungelben vagy épp, akkor mindenütt vannak mozik, ahol eredetibe vetítik.Norbi90 írta: meddig szoktak a filmek vásznon lenni? nagyon vártam a düne 2 őt de sajnos 22 . én megyek haza , lesz még szerintetek esélyem megnézni moziban akkor ?
thereisonly1ronaldo