Mondjuk nem mindegy milyen idointervallumot nezunk.zsuninnyo írta:AVAX peldaulferni írta:
Na mi az?
(Csak) 6 honapra igaz, hogy jobb, mint a BTC, de YTD vagy eves viszonylatban nem, ha jol nezem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 4., hétfő 20:16
Mondjuk nem mindegy milyen idointervallumot nezunk.zsuninnyo írta:AVAX peldaulferni írta:
Na mi az?
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 4., hétfő 20:14
AVAX peldaulferni írta:Na mi az?zsuninnyo írta:
Van ami nagyobbat megy, mint a bitcoin
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 4., hétfő 20:02
Lehet az Nvidia.ferni írta:Na mi az?zsuninnyo írta:
Van ami nagyobbat megy, mint a bitcoin
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 4., hétfő 19:51
Na mi az?zsuninnyo írta:Van ami nagyobbat megy, mint a bitcoinCaraway írta: Na vannak itt olyanok akik epp nagyon meggazdagodnak a bitcoinbol ujra?
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 4., hétfő 19:50
Van ami nagyobbat megy, mint a bitcoinCaraway írta: Na vannak itt olyanok akik epp nagyon meggazdagodnak a bitcoinbol ujra?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. március 4., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: haszi » 2024. március 4., hétfő 15:38
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. március 2., szombat 19:00
Áh, verstehe...'shutterisland írta: a megindokolni az nalam nem kifogast jelent, pontosan ugy latom, ahogy te.
ahol jon(nek) a gyerek(ek) ott alapveto, hogy a tobbi emberi kapcsolatra kevesebb ido jut.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 2., szombat 18:53
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. március 2., szombat 18:34
Alapvetően egy gyerek nem kifogás, hanem egy ok, ami miatt az énidőd lecsökken. Főleg, ha nincs nagyszülői segítség. És az a kevés időt nem akarod felesleges bájcsevejekre pazarolni.'shutterisland írta: lehet, de mivel ez az elso felnottevalasom, igy nem volt benne tapasztalatom.
meg en nyilvan ugy kepzeltem el, hogy kivancsi leszek majd mas emberekre akkor is, ugy, mint tinikent, de ez mar nagyon elhalvanyodott.
pedig gyerekem sincs, ami jolly joker, ha meg kell indokolni, miert nincs ido az emberi kapcsolatok apolasara.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 2., szombat 18:23
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 2., szombat 16:39
No offense, de ezzel nem mondtál nagyot, ilyen a tipikus felnőttéválás.'shutterisland írta: en borzasztoan leredukaltam mar az emberi kapcsolataimat.
konkretan a nagyon szuk csalad, a parom es meg 3 cimboram van, akivel megvan a napi, de legalabb heti kapcsolattartas.
ez konkretan 6-7 ember.
ezen kivul meg a forum, ahova azert napi szinten felnezek, itt van egy olyan online kozosseg, ami miatt megeri a "hovatartozastol" fuggetlenul is szocializalodni.
ez igazabol a sajat "hibambol" alakult igy, ahogy idosodtem, egyre kevesbe tudtam toleralni a leszarom, hedonista, lusta, onzo embereket, vagy azokat, akiknek idegesitettek a szokasai, eletvitele.
regebben meg azt gondoltam, kotelezo bizonyos embereket elturni, csak mert csalad, munkatars, stb, mara ezt mar borzasztoan leszukitettem.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 2., szombat 16:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 2., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 2., szombat 15:04
Ebbe felesleges belemennünk, mert nem kell hogy ugyanúgy ítéljünk meg ugyanolyan szituációkat. De amúgy voltak nekem is ilyen napi 100körüli kontaktos időszakaim. Én is ezen a világon élek, tisztában vagyok vele, hogy vannak parasztok, de szerintem az arányok a tipikus panaszokban messze el vannak túlozva. Aztán az is lehet, hogy azt kapja cserébe az ember, amit ad. Vagy csak nekem szerencsém van.Nika91127 írta:Naponta hány emberrel van 2 szónál több interperszonális kapcsolatod? Milyen munkahelyen dolgozol?Donát írta: Áthozva a témát a mozis topicból;
Mindig megy a duma, hogy milyen ostobák, bunkók, műveletlenek, rosszindulatúak kineképpenmilyenek az emberek. Nem csak itt olvasom, az élet minden területén mondják ezt sokan. Szerintem ez a téma is el van túlozva. Az internet, a politika, az életmód felerősíti a negatív élményeket, és ezek maradnak meg, de ettől még ebből van kevesebb. A többség igenis normális, jószándékú, de egyszerűen nem ezek az alkalmak tárolódnak el bennünk. Több a jó ember, különben nem tudna működni a civilizációnk. Aki nem igy éli meg szerintem meg van keseredve, és ezért nem látja a fától az erdőt.
Én ahol dolgozom, van hogy napi 100+ emberrel kommunikálok. Hát, a tiszteletet/korrektséget ha a felétől "megkapja" az ember.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. március 2., szombat 14:41
Naponta hány emberrel van 2 szónál több interperszonális kapcsolatod? Milyen munkahelyen dolgozol?Donát írta: Áthozva a témát a mozis topicból;
Mindig megy a duma, hogy milyen ostobák, bunkók, műveletlenek, rosszindulatúak kineképpenmilyenek az emberek. Nem csak itt olvasom, az élet minden területén mondják ezt sokan. Szerintem ez a téma is el van túlozva. Az internet, a politika, az életmód felerősíti a negatív élményeket, és ezek maradnak meg, de ettől még ebből van kevesebb. A többség igenis normális, jószándékú, de egyszerűen nem ezek az alkalmak tárolódnak el bennünk. Több a jó ember, különben nem tudna működni a civilizációnk. Aki nem igy éli meg szerintem meg van keseredve, és ezért nem látja a fától az erdőt.
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 2., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 28., szerda 7:29
Nem, pont, hogy a melót szakítom meg utazással. Csak okosba kell csinálni, és jól használni azt a 25 napot, ami van.'shutterisland írta: remy, te neha megszakitod az utazgatasaid valami meloval is ?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 28., szerda 6:21
Vagy epphogy remy senki se, te lennel az elso, hajra ne tetovazzRealista24 írta:Rengetegen.Remy írta: El Caminót, azon belül a Camino Ingles-t nem tolta le véletlenül itt valaki?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 28., szerda 6:18
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem