Ilyenkor ne csinálnád ezt legalább, de tényleg_Bushido_ írta: A 11es gyanús esetről valaki tud videót majd? Valencia drukker haver váltig állítja h az 11es, kihúzták a lábát.
Értékeld a legutóbbi meccset
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az erős._Bushido_ írta: Valencia drukker haver
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A barca ilyenkor mindig kap egy 90+os tizit a végére. Nekünk elveszik a szabályos gólt. Így nem fog menni.
Egy a lényeg, az utolsó öt meccsből kettőt nyertünk csak. Szórjuk a pontokat, a két katalán csapatot meg hozzák fel a nyakunkra. Ilyen feltételek mellett nem lehet a bajnokságot megnyerni.
Várom Laporta elhatárolódását és jogos felháborodását, mivel gyakorlatilag a gólunkba fújtak bele.
Egy a lényeg, az utolsó öt meccsből kettőt nyertünk csak. Szórjuk a pontokat, a két katalán csapatot meg hozzák fel a nyakunkra. Ilyen feltételek mellett nem lehet a bajnokságot megnyerni.
Várom Laporta elhatárolódását és jogos felháborodását, mivel gyakorlatilag a gólunkba fújtak bele.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most vallotta be a mérkőzés utáni nyilatkozatában maga Hugo Duró, hogy jogosan vonta vissza a büntetőt a féreg, nem ez a lényeg most szerintem, jobb ha nem ezzel foglalkozik a Valencia drukker, ha létezik ilyen._Bushido_ írta: A 11es gyanús esetről valaki tud videót majd? Valencia drukker haver váltig állítja h az 11es, kihúzták a lábát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2024. március 2., szombat 23:18-kor.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Én ezt nem bírom többször visszanézni,mert elvisz a szívroham. Soha ilyet nem láttam.
Lenne egy Pepénk még, ezt a férget hordágyon vitték volna le.
Ez baszdmeg bűncselekmény volt.
Miközben Bellingham magyarázza,hogy az anyjával szórakozzon, áll itt ilyen retardált bolond fejjel ez a tetves bíró.
Ezt törökországban, a balkánon, vagy dél-amerikában eljátszaná..hát nem tudom hány méterig jutna.
Lenne egy Pepénk még, ezt a férget hordágyon vitték volna le.
Ez baszdmeg bűncselekmény volt.
Miközben Bellingham magyarázza,hogy az anyjával szórakozzon, áll itt ilyen retardált bolond fejjel ez a tetves bíró.
Ezt törökországban, a balkánon, vagy dél-amerikában eljátszaná..hát nem tudom hány méterig jutna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2024. március 2., szombat 23:18-kor.
-
Regota követem a fórumot, nem szoktam hozzászólni.
DE .
Ennyire egy idegesítő bajnokságot..minden meccsen van valami a bírókkal, és egyfolytában minket súlyt a dolog. Minden meccsen van valami.
Ez a mai pedig mindennek az alja...támadásban vagyunk volt videózás 2 perc a hosszabbításban, ez a kréten fasz lefújja a beadás pillanatában.
Na menj a picsaba és az egész bajnokság. Ez így annyira nevetséges és szinvonaltalan ami hétről hétre zajlik, hogy semmi értelme, szenvedés az egész.
Mindig is utáltam birozni és velük foglalkozni, de ez a mai feltette az ire a pontot.
Semmi értelme, elcseszi a szurkolás élményét és meccs nezesek nagy részét.
Gratulálok LaLiga, így tovább vesztes, cigány banda.
DE .
Ennyire egy idegesítő bajnokságot..minden meccsen van valami a bírókkal, és egyfolytában minket súlyt a dolog. Minden meccsen van valami.
Ez a mai pedig mindennek az alja...támadásban vagyunk volt videózás 2 perc a hosszabbításban, ez a kréten fasz lefújja a beadás pillanatában.
Na menj a picsaba és az egész bajnokság. Ez így annyira nevetséges és szinvonaltalan ami hétről hétre zajlik, hogy semmi értelme, szenvedés az egész.
Mindig is utáltam birozni és velük foglalkozni, de ez a mai feltette az ire a pontot.
Semmi értelme, elcseszi a szurkolás élményét és meccs nezesek nagy részét.
Gratulálok LaLiga, így tovább vesztes, cigány banda.
Nem,ezt nem lehet engedni.
Perezék ék itt nagyon gyorsan oda kell baszni de olyat hogy mindenki bújjon aki ebbe benne van.
Perezék ék itt nagyon gyorsan oda kell baszni de olyat hogy mindenki bújjon aki ebbe benne van.
Mond meg neki hogy ne hazudjon,Fran Garcia elrugja tisztán a labdát.Hozzászólás Szerző: _Bushido_ » kevesebb mint egy perce
A 11es gyanús esetről valaki tud videót majd? Valencia drukker haver váltig állítja h az 11es, kihúzták a lábát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2024. március 2., szombat 23:16-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez is no comment. Kb. egyértelműen nem 11es. Nem lenne elég fülesben rászólni? Nem hát. Húzzuk az időtBlancoMark írta: Geci lattatok az utolso lassitast a birorol?
Amint meglatta hogy Brahim beadashoz cselezte magat, azonnal lefujta.
A tizenegyes elemzesevel meg elment 3 perc, de lefujta a 98:50 korul, tehat radobott kb 1.50-et. Gyakorlatilag meg egy extra 1:10-nek bele kellett volna fernie.
En nem nezek Liga meccset egy ideig, ebbol nekem eleg volt.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Fran elpockolte a labdat, semmi nem volt_Bushido_ írta: A 11es gyanús esetről valaki tud videót majd? Valencia drukker haver váltig állítja h az 11es, kihúzták a lábát.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Teljesen egyértelmű volt, hogy 2-3+ kell még rá, bizonyíték, hogy nem sokkal a 7 perc felmutatása után, egyből írta be ide a kolléga már:BlancoMark írta: Geci lattatok az utolso lassitast a birorol?
A tizenegyes elemzesevel meg elment 3 perc, de lefujta a 98:50 korul, tehat radobott kb 1.50-et. Gyakorlatilag meg egy extra 1:10-nek bele kellett volna fernie.
Ennél egyértelműbb csalás nem létezik. Na erre reagáljanak hivatalosan valamit, ami perdöntő, kíváncsi leszek.szotyi írta:Amúgy nevetséges a 7 perc hosszabítás, csak a sérülésnél állt 5 percet a játék.
It’s not football. It’s LaLiga.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A 11es gyanús esetről valaki tud videót majd? Valencia drukker haver váltig állítja h az 11es, kihúzták a lábát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A harmadik sípszó szerintem a gol pillanata. Ilyet meg nem éltem.BlancoMark írta: Geci lattatok az utolso lassitast a birorol?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ezt mondtam én is, ilyen a világon nincs. És akkor a játékosok ne basszák fel magukat.BlancoMark írta: Geci lattatok az utolso lassitast a birorol?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tamogatom, nezze a faszom ezeket az undorito csalasokat, semmi ertelme bajnokit nezni. Eleg volt, nem akarom tobbet latni ezt a fasszopo csalo birotBlancoMark írta: Geci lattatok az utolso lassitast a birorol?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Befejeztem a bajnsokag nézéset. Szinvonaltalan, sz.r, szemét La Liga, megkent, csalo, Laporta vezérelte retek birokkal. Perez AZONNAL csinálj valamit, mert jelenleg semmi értelme leülni meccset nézni. Egyértelmű mit akarnak, elfogják érni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most fejeztem be ennek a retek szarkupac bajnokságnak a követését. Lefosom a barszát meg, hogy ki pénzel kit ezek elmeháborodottak és a világ egyik legjobb bajnokságában ámokfutnak minden héten. Az ő lábuk kéne eltörjön minden fordulóban.
Grat mindenkinek a csapatból aki nem baszta pofán ezt a gyökeret.
Grat mindenkinek a csapatból aki nem baszta pofán ezt a gyökeret.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rüdire is azt írják, hogy piros.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BlancoMark
Geci lattatok az utolso lassitast a birorol?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem lehet a 3. osztályból hozni a bírókat?
eddig ő volt a legjobb…
eddig ő volt a legjobb…
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Azta ... élet, ilyet se láttam még. Mi ez? tényleg el fogjuk bukni a bajnokságot ilyen ellenszélben.