Konzolok
Re: Konzolok
Ps4 en ha automatikus mentesre van allitva a minecraft, tudok attol meg elozo napi mentest esetleg visszatolteni?
joabulicsak
Ha szeretnéd, hogy megtanítsalak fifázni bátran küldj egy felhasználónevet.dzsi91 írta: Megleptem magam egy ps portal-al.
Rocket league-t nyomja valaki?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Megleptem magam egy ps portal-al. Úgyvoltam vele, hogyha szar akkor 14 napon belül visszaküldöm de gyerekek ez gamechanger kis kütyü.
Nemvagyok az a kompromisszumkötős típus úgyhogy ha most kijönne egy psp ami mondjuk egy ps4 erejével bír az nekem nem adná de ez bazdmeg, hogy a kezemben ps5 grafika ps5 joystickal az parádé.
Kínlódtam vele az elején, 120hzet kikell kapcsolni a ps5öt meg kábelre rakni és gyönyörűen visz mindent 1 napja veretem de nem laggolt egyszser sem.
1000/1000es(vagy azóta már 2000/2000 nememlkészkek) telekom nettel vagyok itthon.
Akinek sokszor foglalt a tv vagy nincs kedve gép előtt fotelben vagy gépasztalnál ülni ajánlani tudom.
Házon kívül még nem próbáltam de nem is arra vettem, hogy kocsmában vagy nyaraláson játszak vele úgyhogy nekem nagyon bevált.
Nemvagyok az a kompromisszumkötős típus úgyhogy ha most kijönne egy psp ami mondjuk egy ps4 erejével bír az nekem nem adná de ez bazdmeg, hogy a kezemben ps5 grafika ps5 joystickal az parádé.
Kínlódtam vele az elején, 120hzet kikell kapcsolni a ps5öt meg kábelre rakni és gyönyörűen visz mindent 1 napja veretem de nem laggolt egyszser sem.
1000/1000es(vagy azóta már 2000/2000 nememlkészkek) telekom nettel vagyok itthon.
Akinek sokszor foglalt a tv vagy nincs kedve gép előtt fotelben vagy gépasztalnál ülni ajánlani tudom.
Házon kívül még nem próbáltam de nem is arra vettem, hogy kocsmában vagy nyaraláson játszak vele úgyhogy nekem nagyon bevált.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hardveraprot probald meg, ott vannak ertekelesek. Sokan +1000 jo uzleten is tul vannak. Ps storeban szerintem nincs key, sosem lattam.Bencze írta: PS storehoz lehet talalni akcios cd keyeket? Valahogy nincs kedvem $60t fizetni az idei FMert. Nem akarok raguglizni aztan valami kinai lehuz
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
PS storehoz lehet talalni akcios cd keyeket? Valahogy nincs kedvem $60t fizetni az idei FMert. Nem akarok raguglizni aztan valami kinai lehuz
- P. Krisz
Én első körben vezetékes módban használnám a kontrollert.
Beállításoknál lehet változtatni.
Ha marad a hiba, akkor lehet tovább kutakodni.
Beállításoknál lehet változtatni.
Ha marad a hiba, akkor lehet tovább kutakodni.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Antenna mehetett el szerintem, nekem egyszer volt ilyen, sokkal kisebb hatótávban is működött a controller. Ha messzebb mentem lecsatlakozott. Én megcsináltam magamnak és jó lett, de nem annyira egyszerű szétszedni meg összerakni.
Így néz ki az alkatrész.
Mint látod a nyílnál ott nem ér össze a két oldal, emiatt sokat veszt az erejéből az antenna, kisebb hatótáv, ledobál stb Ez ha szétszeded takarítani is eltörhet vagy ha leejted a PS4et akkor is.
Ha tényleg ez a baja, akár te is meg tudod javítani, icipicit oda kell forrasztani, hogy összeérjen újra, egyből jó lett.
De lehet venni ilyen pótalkatrészt, arra figyelj direkt fat PS4hez vedd és akkor csak ki kell cserélni, de azért ahhoz szét kell szerelni a PS4t.
https://www.ifixit.com/Guide/Repairing+ ... fell/53476
De van youtube videó is sok hogy kell megcsinálni.
https://youtu.be/Z5sjOol4_Os
Így néz ki az alkatrész.
Mint látod a nyílnál ott nem ér össze a két oldal, emiatt sokat veszt az erejéből az antenna, kisebb hatótáv, ledobál stb Ez ha szétszeded takarítani is eltörhet vagy ha leejted a PS4et akkor is.
Ha tényleg ez a baja, akár te is meg tudod javítani, icipicit oda kell forrasztani, hogy összeérjen újra, egyből jó lett.
De lehet venni ilyen pótalkatrészt, arra figyelj direkt fat PS4hez vedd és akkor csak ki kell cserélni, de azért ahhoz szét kell szerelni a PS4t.
https://www.ifixit.com/Guide/Repairing+ ... fell/53476
De van youtube videó is sok hogy kell megcsinálni.
https://youtu.be/Z5sjOol4_Os
Sziasztok. Kellene egy kis segitseg, hatha valaki talalkozott mar ilyen problemaval. Vettunk egy elso generacios fat ps4-et hasznaltan, hogy a gyerek tudjon a mamanal is jatszani.
A problema hogy a kontroller folyton lekapcsol rola. Kiprobaltuk a mi otthoni kontrollerunkkel es azzal is. Lassabban erzekeli a gombnyomasokat illetve szetkapcsol folyton.
A masik gepunknel viszont csodasan mukodnek a kontrollerek.
Hol lehet a hiba? A gep leget hibas?
A problema hogy a kontroller folyton lekapcsol rola. Kiprobaltuk a mi otthoni kontrollerunkkel es azzal is. Lassabban erzekeli a gombnyomasokat illetve szetkapcsol folyton.
A masik gepunknel viszont csodasan mukodnek a kontrollerek.
Hol lehet a hiba? A gep leget hibas?
joabulicsak
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Dehogynem. Azért akinek van olyan pc-je ami elviszi a gta 6-ot annak általában futja ps5-re is.Pc userek nagy százaléka szerintem konzolra is megveszi ez meg ugye dupla bevétel hülyeség lenne ezt kihagyni. Ugyanaz lesz a 6nál mint ami az 5nél volt. Valszeg még ps7 kiadás is lesz belőle.Remy írta:Mondjuk ez konzol megjelenés. Ha az lesz, mint az 5 esetében, akkor a PC-s még messzebb van.Béla írta:
Ez patika. Azt hittem jövő szeptemberben már kiadják, de ez a 25 kurva messze van . Addig gyűjtöm a lóvét egy baszo pc-re úgysem játszom mással.
De csak nem lövik el megint ezt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk ez konzol megjelenés. Ha az lesz, mint az 5 esetében, akkor a PC-s még messzebb van.Béla írta:Ez patika. Azt hittem jövő szeptemberben már kiadják, de ez a 25 kurva messze van . Addig gyűjtöm a lóvét egy baszo pc-re úgysem játszom mással.
De csak nem lövik el megint ezt...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Ez patika. Azt hittem jövő szeptemberben már kiadják, de ez a 25 kurva messze van . Addig gyűjtöm a lóvét egy baszo pc-re úgysem játszom mással.
2013.05.28
11.45
11.45
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ez nem kis túlzás, hanem elég nagy. A GTA Trilogy Remastered megbukott, mert szar volt. Az RDR2 hasít, mert megérdemli. A jó játékaik mennek nagyot. Az más kérdés, hogy korábban szrt nem nagyon adtak ki. De a felújított trilógiával kiderült, hogy bármit tőlük sem kajál meg a nép.p.csabi1 írta:Kis túlzással a Rockstar ha a kakit adja ki az is 100 milliós példányban kelne el.Donát írta:
Akkor rájuk gyújtják a székházat! De amúgy egyrészt mit remasterelének? Másrészt meg ez a következő nagy GTA lesz, mert a kiadó nemtommármennyi, de hatalmas bevétel növekedést vár a következő pénzügyiév végére.
De legyen a 6 és jöjjön minél hamarabb.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Spiderman 2 legyen, ne az új AC.
új AC nem túl grandiózus, ellenben jól megépítették a játszóteret(kidolgozott és szép), és a kezdeti játékokra hajaz a játékmenet.
Dec. elején valóban jön GTA 6 anyag...már pár hete ( ? ) volt róla hír....vicc az egész, de ilyen a világ.
Más:
Aki akar egy jó Diablo "klónt"...
Nézzen el ide.
Wolcen:Lords of Mayhem
https://www.gamersgate.com/product/wolc ... of-mayhem/
Hivatalos piactér, Steam kulcsot ad.
Vásárlásnál kupon: GGD, ez még - 10%
Kemény 2.000 Ft lesz.
Látványos, hangulatos és addiktív....
Idén kapott jelentős frissítést.
Age of Empires II : Def. Edition
https://uk.gamesplanet.com/game/age-of- ... =salenauts
Steam kulcs, official.
kemény 1500 Ft körül lesz, asszem itt is van még valami kupon.
Eléggé baba felújítás lett, tömve van tartalommal ! Talán a legjobb AoE epizód
új AC nem túl grandiózus, ellenben jól megépítették a játszóteret(kidolgozott és szép), és a kezdeti játékokra hajaz a játékmenet.
Dec. elején valóban jön GTA 6 anyag...már pár hete ( ? ) volt róla hír....vicc az egész, de ilyen a világ.
Más:
Aki akar egy jó Diablo "klónt"...
Nézzen el ide.
Wolcen:Lords of Mayhem
https://www.gamersgate.com/product/wolc ... of-mayhem/
Hivatalos piactér, Steam kulcsot ad.
Vásárlásnál kupon: GGD, ez még - 10%
Kemény 2.000 Ft lesz.
Látványos, hangulatos és addiktív....
Idén kapott jelentős frissítést.
Age of Empires II : Def. Edition
https://uk.gamesplanet.com/game/age-of- ... =salenauts
Steam kulcs, official.
kemény 1500 Ft körül lesz, asszem itt is van még valami kupon.
Eléggé baba felújítás lett, tömve van tartalommal ! Talán a legjobb AoE epizód
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Kosz kag,kosz ferni!
Lehet,hogy az unnepekre jobb a hosszabb poki akkor.
Lehet,hogy az unnepekre jobb a hosszabb poki akkor.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Kis túlzással a Rockstar ha a kakit adja ki az is 100 milliós példányban kelne el.Donát írta:Akkor rájuk gyújtják a székházat! De amúgy egyrészt mit remasterelének? Másrészt meg ez a következő nagy GTA lesz, mert a kiadó nemtommármennyi, de hatalmas bevétel növekedést vár a következő pénzügyiév végére.p.csabi1 írta: Simán benne van hogy csak egy remaster lesz.
Feltuningolt grafikával aztán ennyi.
De legyen a 6 és jöjjön minél hamarabb.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Póki sztem.miro. írta: Pokember 2-t valaki jatszotta? Az elso resz nalam nagyon ult. Talan az egyik legjobb jatek amivel valaha jatszottam.
Azon agyalok vagy a Miragen.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
En nemrég pörgettem lemiro. írta: Pokember 2-t valaki jatszotta? Az elso resz nalam nagyon ult. Talan az egyik legjobb jatek amivel valaha jatszottam.
Kb azonos az elsővel a dinamika meg az irányítás
Egy ket extra skill
Story szerintem jobb.
Eleje nekem nem ült de a vége nagyon jo
ZIDANE
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Pokember 2-t valaki jatszotta? Az elso resz nalam nagyon ult. Talan az egyik legjobb jatek amivel valaha jatszottam.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023