A kattintást ez generálja. Az F1-ben is minden csak a Horner ügyről hangos mert mert maga a vereny eladhatatlanul unalmas.Kera írta: Szerintem a Peet-félékkel az a baj, hogy ugyanolyan mezei szurkolók, mint mi,
csak elolvastak 3 Da Vinci-kód könyvet, amiből Tom Hanks mindent megmagyaráz az xG-vel, meg egyéb statokkal és már egyből szagértőnek képzelik magukat... Holott, ugyanolyan elfogult véresszájú szurkolók, mint a legtöbb ember aki rajong a saját csapatáért. És nálam ezzel van a baj, hogy semmiféle objektivitásra nem képesek, rendesen fizikailag fáj nekik, ha egy nekik nem szimpatikus csapatról pozitív hangvételben kell beszélniük. Nem akarják egyszerűen belátni, ami a legnagyobb baj szerintem. De ugyanez van a legmagasabb "szakértői" szinten is.
Nézzünk külföldön egy okos Carregher-t. Mondhatni a "legmagasabb" szinten játszott, de az a fröcsögés ami elhagyja a száját az egyszerűen kritikán aluli. És nem azért, mert esetlegesen ért vagy nem ért hozzá, hanem, mert gőgősen, nagyképűen osztja az észt, celebkednek, influeszerkednek. Erre kapják ők a mikrofont. És a két bites nyeli a szavaikat, egyre több néző, egyre nagyobb "hatalom". Elképzelem, ahogy doktorminiszter úr Xavi - ha lassan viszavonul az edzősködéstől - meghívást kap egy spanyol show-műsörba és mondja a magáét. Na az annyit is ér, mert nagyjából egy B-közép berögződött ficamával fogja tolni a saját nézeteit, nyílván magas szakértelemnek tűnő szöveggel, mivel edző volt, ilyen olyan licenccel stb.
Objektívan, ha kérhetem, vagy engedjék el és szurkoljanak a csapatuknak, ahogy illik. Köszönöm!
Itt is ez kell -> feszkó, mert arra ugrik a paraszt.