Lehet itt nevetni, de igazuk van. Egy Real Madrid hazai pályán egy Lipcse ellen ne beszari taktikával eredményt védve menjen már fel a pályára. Ez a mai taktika (bár az odavágón is kurva gyengék voltunk) egy vicc volt, mintha valami kiscsapat lennénk. Feladva a stílusunkat (már amennyire van…) játszuk ezt a semmit. Elől nem volt senki, cserébe hátul szarok vagyunk. Én nem örültem Carlo hosszabbításának és az ilyenekkel csak megerősít benne, hogy hiba volt. Itt ma úgy kellett volna kimenni, hogy a Lipcsének eszébe se jusson, hogy továbbjuthat. Hát nem sikerült és Carlo ebben a fő bűnös.p.csabi1 írta:meroka írta: Mit kúrt el, mester?
Ez egy random bl párharc volt tőle, így mákolta végéig 2 éve is a sorozatot.Jaj ne...Nem lennek szomoru, ha nyaron megkoszonnenk Carlonak es szepen elvalnank tole. Jonnek az eredmenyek, de kepetelen leszek meg egy evig hetente ketszer nezni ezt a szart.
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
meroka írta: Mit kúrt el, mester?
Ez egy random bl párharc volt tőle, így mákolta végéig 2 éve is a sorozatot.
Jaj ne...Nem lennek szomoru, ha nyaron megkoszonnenk Carlonak es szepen elvalnank tole. Jonnek az eredmenyek, de kepetelen leszek meg egy evig hetente ketszer nezni ezt a szart.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem lennek szomoru, ha nyaron megkoszonnenk Carlonak es szepen elvalnank tole. Jonnek az eredmenyek, de kepetelen leszek meg egy evig hetente ketszer nezni ezt a szart.
Mit kúrt el, mester?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha már Carlo és a játékosok nem tisztelik meg a minőségi játékkal a kenyéradójukat, akkor legalább a külsősökp.csabi1 írta: Azért nagyon jó azt látni az X-en hogy mennyien felköszöntik a klubot.
Sőt még a kisebb spanyol csapatok is,de a Monaco is például köszöntötte.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- BlancoMark
Szivesseget tesz minden ellenfelnek amikor csatar nelkul allunk fel.
Azért nagyon jó azt látni az X-en hogy mennyien felköszöntik a klubot.
Tipikus magyar mentalitás egyből.MVPP írta:Vagy nem kellett volna ügyeskedni. De az elmúlt évek példáit látva semmi nem lesz belőle, kifizeti és minden megy tovább.Kercsó írta:
hoppa
ki akarják billenteni az öreg a ritmusból
- h3x0r
Epp sietek, ugyhogy csak bemasolom amit talaltam:Ursus írta:Nyilván komolyan gondolni, hogy leültetik nem kell. Csak azt árulja el valaki hogy mi a fene ez, hogy Spanyolországban ennyien ilyen ügybe keverednek az adóhatósággal. Természetes, hogy az ember mindenhol ott próbál okoskodni ahol csak tud de én más országban nem nagyon hallok ilyen ügyekről a labdarúgás szereplőivel kapcsolatban, itt meg azért elég gyakori.Realista24 írta:
900ezer eurorol beszelunk, ha igaz. Messi, CR es tarsaik ennel nagyobb osszegekkel kaptak olyan merteku borit, amit nem kell leulni. Szoval most sem tudok mast elkepzelni.
Korabban Xabi-t is 5 ev boribe akartak kuldeni, aztan talan nem is olyan regen irtak, hogy megnyert minden loszar pert a hatosagok ellen.
When Ronaldo joined Madrid from United back in 2009 and even before that the tax laws were very favorable to foreign players who were not from Spain and were earning huge amounts. So a player has to declare the money he has earned in Spain and had to pay tax on that money. Everything was fine and according to the laws stated in Spain. But the problem started over the image rights, as it is very difficult to decide what percentage of the image rights were earned by the player in Spain and outside Spain. As most of the commercial deals players are part of like Ronaldo has deals with NIKE,EMIRATES and many others are all global and holds oversees business and hence its difficult to make out the percentage is earned in Spain and what is earned outside Spain.
Ronaldo has confirmed that more than 90% of his image rights revenue comes from outside Spain and hence there was no point declaring that. Whereas Spanish government has accused him of not paying these image rights.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez ennel osszetettebb dolog, mint ugyeskedes. Nem veletlen, hogy tobb korabbi jatekos is, akit vadoltak ilyennel, pert nyert az adohatosag ellen.MVPP írta:Vagy nem kellett volna ügyeskedni. De az elmúlt évek példáit látva semmi nem lesz belőle, kifizeti és minden megy tovább.Kercsó írta:
hoppa
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nyilván komolyan gondolni, hogy leültetik nem kell. Csak azt árulja el valaki hogy mi a fene ez, hogy Spanyolországban ennyien ilyen ügybe keverednek az adóhatósággal. Természetes, hogy az ember mindenhol ott próbál okoskodni ahol csak tud de én más országban nem nagyon hallok ilyen ügyekről a labdarúgás szereplőivel kapcsolatban, itt meg azért elég gyakori.Realista24 írta:900ezer eurorol beszelunk, ha igaz. Messi, CR es tarsaik ennel nagyobb osszegekkel kaptak olyan merteku borit, amit nem kell leulni. Szoval most sem tudok mast elkepzelni.Ursus írta: Közben Ancelottira pár év börit kért az ügyészség adócsalás miatt 2014-2015 közé
Korabban Xabi-t is 5 ev boribe akartak kuldeni, aztan talan nem is olyan regen irtak, hogy megnyert minden loszar pert a hatosagok ellen.
Vagy nem kellett volna ügyeskedni. De az elmúlt évek példáit látva semmi nem lesz belőle, kifizeti és minden megy tovább.Kercsó írta:hoppaReal Madrid boss Carlo Ancelotti facing five-year prison sentence over alleged €1 million tax fraud.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
900ezer eurorol beszelunk, ha igaz. Messi, CR es tarsaik ennel nagyobb osszegekkel kaptak olyan merteku borit, amit nem kell leulni. Szoval most sem tudok mast elkepzelni.Ursus írta: Közben Ancelottira pár év börit kért az ügyészség adócsalás miatt 2014-2015 közé
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
hoppaReal Madrid boss Carlo Ancelotti facing five-year prison sentence over alleged €1 million tax fraud.
#whatisyourexcuse
-
Közben Ancelottira pár év börit kért az ügyészség adócsalás miatt 2014-2015 közé
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
122 éves szeretett csapatunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
elég éredekes,hogy ezt elutasitották
https://www.marca.com/futbol/primera-di ... b459c.html
https://www.marca.com/futbol/primera-di ... b459c.html
- Pad'em
@diarioas: A lot of agents are offering their players to Real Madrid — who’re very impressed by the club’s sporting project, challenge for titles, new Bernabéu & more.
Real Madrid sources say not only the management but even the players are getting calls from other team’s players to show their interest in wanting to join Real Madrid.
Real Madrid sources say not only the management but even the players are getting calls from other team’s players to show their interest in wanting to join Real Madrid.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Alvarot a beívelések miatt hozta be ez egyértelmű volt.Magas ember kellett.Gülert ezek megették volna.Professore írta:Mondjuk behozta Alvarot szóval azzal az erővel Güler is jöhetett volna. Sőt....labdatartásban jobb is mint Alvaro. Ezt most rosszul kezelte szerintem is az öreg.flori írta: 19 éves, rosszul dobott neki eddig a gép, de örüljön hogy itt lehet. Nem értem a problémát, nem személyes okok miatt nem cseréli be, ez meccs most nem bírná el őt, ennyi a történet.