Mondjuk ez speciel szerintem jó hír a culéknak, a faszi leeds szintű támadó, mint Rodrygo.Remy írta:Rapinha is megsérült.
Real Madrid vs. Barcelona
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hamarabb kezd Guiu, mint Roque. Xavi szerintem direkt csinalja mar ezt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rapinha is megsérült.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem hiszem el, hogy Alves után ezt bevállaljákKercsó írta: Greenwood - Barca házasságról pletykálnak.
remélem megvalósul a deal. igazán illeni fog a katalánok profiljába
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Greenwood - Barca házasságról pletykálnak.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kettő lesz közötte a hazaiak javára, attól szép versike voltrealbeckham írta: Essenek ki a gyászba. Szart se erdemelnek. Se következő kört, se bevételt, se fellángolást, se önbizalmat. Szégyen és gyalázat szálljon a klub fejére 100 évig negreira miatt. Égjen a gülü szemű majomdémon még jobban. Majd a végső csapások idejen legyen rajtuk a fenevad bélyege és emessze fel bűnös lelküket az ötödik bugyor
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Az sem utolso szempont, hogy kevesebb spanyol csapat a kovetkezo korokben tobb TVs penzt jelent nekunk. Szoval ja, essenek csak ki.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Fél év után be kellett lépjek, hogy likeoljam a hsz-t akkorát nevettem.realbeckham írta: Essenek ki a gyászba. Szart se erdemelnek. Se következő kört, se bevételt, se fellángolást, se önbizalmat. Szégyen és gyalázat szálljon a klub fejére 100 évig negreira miatt. Égjen a gülü szemű majomdémon még jobban. Majd a végső csapások idejen legyen rajtuk a fenevad bélyege és emessze fel bűnös lelküket az ötödik bugyor
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
realbeckham írta: Essenek ki a gyászba. Szart se erdemelnek. Se következő kört, se bevételt, se fellángolást, se önbizalmat. Szégyen és gyalázat szálljon a klub fejére 100 évig negreira miatt. Égjen a gülü szemű majomdémon még jobban. Majd a végső csapások idejen legyen rajtuk a fenevad bélyege és emessze fel bűnös lelküket az ötödik bugyor
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ne viccelj, essenek csak ki szepen hazai palyan a Napoli ellenGalacticos írta: Nemtudom melyik lenne a jobb nekunk ha kiesnenek a napoli ellen vagy ha a kovi forduloba jonne egy nagyobb pofon egy erosebb ellen.
- ateeemadrid
En adtam neki a pluszegyet azert, megerdemli. Dzsit képzelem el így pár ital után.M1Ö írta:Fuuu baszki, téged mi kapott el?realbeckham írta: Essenek ki a gyászba. Szart se erdemelnek. Se következő kört, se bevételt, se fellángolást, se önbizalmat. Szégyen és gyalázat szálljon a klub fejére 100 évig negreira miatt. Égjen a gülü szemű majomdémon még jobban. Majd a végső csapások idejen legyen rajtuk a fenevad bélyege és emessze fel bűnös lelküket az ötödik bugyor
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Fuuu baszki, téged mi kapott el?realbeckham írta: Essenek ki a gyászba. Szart se erdemelnek. Se következő kört, se bevételt, se fellángolást, se önbizalmat. Szégyen és gyalázat szálljon a klub fejére 100 évig negreira miatt. Égjen a gülü szemű majomdémon még jobban. Majd a végső csapások idejen legyen rajtuk a fenevad bélyege és emessze fel bűnös lelküket az ötödik bugyor
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Essenek ki a gyászba. Szart se erdemelnek. Se következő kört, se bevételt, se fellángolást, se önbizalmat. Szégyen és gyalázat szálljon a klub fejére 100 évig negreira miatt. Égjen a gülü szemű majomdémon még jobban. Majd a végső csapások idejen legyen rajtuk a fenevad bélyege és emessze fel bűnös lelküket az ötödik bugyor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Minél hamarabb.Galacticos írta: Nemtudom melyik lenne a jobb nekunk ha kiesnenek a napoli ellen vagy ha a kovi forduloba jonne egy nagyobb pofon egy erosebb ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Nemtudom melyik lenne a jobb nekunk ha kiesnenek a napoli ellen vagy ha a kovi forduloba jonne egy nagyobb pofon egy erosebb ellen.
Most h edzocsere volt Napolyban, meg akar tovabb is juthatnak. Korabban fixen kiesore mondtam volna oket annyira gyengek iden. De az uj edzovel kezdenek talpraallni.Realista24 írta: Azt irjak, hogy Xavit kirugja a Barca, ha kiesnek a Napoli ellen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valami beugró ifi edző mint nálunk Solari is jobb lenne mint egy mindent elvesztett nyáron távozó edző de őkt tudják. Azért remélem a clasico-ra készülünk telistadionos gracias csávi molinoval.BlancoMark írta:Ennek csak akkor lenne ertelme szerintem ha az az edzo ulne le a padra, aki a kovetkezo szezontol is vezetne a Barcat. Minden mas megoldas csak felesleges penzkidobas ujra.dzsi91 írta:
Hát ez szerintem fix. Utána már minek maradna? Minden kupa elúszott és még csak nem is tervezheti a jövőt mivel nyáron lép De szerintem valahogy továbbvergődnek és a müntyen már várja őket a 8 között.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Ennek csak akkor lenne ertelme szerintem ha az az edzo ulne le a padra, aki a kovetkezo szezontol is vezetne a Barcat. Minden mas megoldas csak felesleges penzkidobas ujra.dzsi91 írta:Hát ez szerintem fix. Utána már minek maradna? Minden kupa elúszott és még csak nem is tervezheti a jövőt mivel nyáron lép De szerintem valahogy továbbvergődnek és a müntyen már várja őket a 8 között.Realista24 írta: Azt irjak, hogy Xavit kirugja a Barca, ha kiesnek a Napoli ellen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát ez szerintem fix. Utána már minek maradna? Minden kupa elúszott és még csak nem is tervezheti a jövőt mivel nyáron lép De szerintem valahogy továbbvergődnek és a müntyen már várja őket a 8 között.Realista24 írta: Azt irjak, hogy Xavit kirugja a Barca, ha kiesnek a Napoli ellen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Nem kizárható, hogy a Barcelona a nyáron fontolóra veszi Pedri eladását. A 21 éves középpályás a Bilbao elleni mérkőzésen már harmadszor sérült le a szezonban és a Katalánok végső megoldást keresnek a helyzet megoldására, melynek egyik lehetősége az eladás. Pedri az elmúlt három szezon mérkőzéseinek mindössze 50%-án volt bevethető.
Forrás: (Diario AS)
Forrás: (Diario AS)