Andriy Lunin - 13
Re: Andriy Lunin - 13
Behivot kapott a valogatottba.
- ateeemadrid
Trollkodott most egyet
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Elnézve Lunint, Courtoist raerunk meccshez szoktatni.Faust írta: Varjuk ki a veget, en kicsit szkeptikus vagyok Korte visszateresevel kapcsolatban, kivancsi vagyok, mennyire tett be neki a serules es a hosszu kihagyas - bar o mar egyszer megmutatta, hogyan kell irgalmatlan melyrol feljonni. Csak egyszer kell lecserelni felidoben, onnantol top1.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tarts még ki 1 órát
Varjuk ki a veget, en kicsit szkeptikus vagyok Korte visszateresevel kapcsolatban, kivancsi vagyok, mennyire tett be neki a serules es a hosszu kihagyas - bar o mar egyszer megmutatta, hogyan kell irgalmatlan melyrol feljonni. Csak egyszer kell lecserelni felidoben, onnantol top1.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
sajnálom Lunint, mert ha Körte visszatér, mehet megint a padra, hiába lépett egyszerre 2 szintet is, és nőtt bele a Real mezbeAndriy Lunin ezidáig a spanyol bajnokságban 37 kapuralövésből 30-at hárított, ami 81%-os hatékonyságot jelent. Nincs is nála jelenleg hatékonyabban védő kapus.
az évi 4 kupameccs + tét nélküli sörmeccsekért iszonyat nagy pazarlás
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Kercsó
mondjuk, ha van önbizalma és tudja, hogy számol vele az edző, akkor teljesen más mentális állapotban megy ki a gyepre.ToniKroos írta: Mondjuk ehhez a védéshez pont nem kell egyik sem, telibe találták a lábát, mire megmozdult volna már gól.
mikor letarolta valamelyik Sevilla támadó az első félidőben LV haza bólintása után, akkor felszisszentem.
erre emberünk fapofával leporolta magát, és ment tovább minden. hihetetlen pokerface
#whatisyourexcuse
Hat azert reflexből mozdult a jobb lába is ugyhogy igencsak klasszis vedes volt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egészen addig nem tűnik bravurnak ameddig a következő meccsen nem kap egy golt a rövide, és kapja a savat hogy ezt Tibo védte volna.ToniKroos írta:Mondjuk ehhez a védéshez pont nem kell egyik sem, telibe találták a lábát, mire megmozdult volna már gól. Szerencsés volt, ettől függetlenül jó formában van az látszik, elakadnak benne most az ilyen lövések is. Courtois visszatérésével kiváncsi vagyok változik-e benne valami, bírja-e a nyomást.Kercsó írta: https://twitter.com/mediamadridista/sta ... ujP-w&s=19
ennyit jelent a játékosoknak a bizalom és a játékpercek
Lunin nem arra var hogy valaki eltalálja a labdával, hanem úgy helyezkedik hogy a lehető legkisebb esélye legyen a támadónak golt rúgni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk ehhez a védéshez pont nem kell egyik sem, telibe találták a lábát, mire megmozdult volna már gól. Szerencsés volt, ettől függetlenül jó formában van az látszik, elakadnak benne most az ilyen lövések is. Courtois visszatérésével kiváncsi vagyok változik-e benne valami, bírja-e a nyomást.Kercsó írta: https://twitter.com/mediamadridista/sta ... ujP-w&s=19
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A meccs jelenete volt a gólon kívül, дякуємо!Kercsó írta: https://twitter.com/mediamadridista/sta ... ujP-w&s=19
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Kercsó
https://twitter.com/mediamadridista/sta ... ujP-w&s=19
#whatisyourexcuse
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Közben ránéztem a Zamora díj állásra. A koefficiense alapján toronymagasan vezetné, de nem lesz elég meccse, hogy megkaphassa a díjat.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
inkább neKercsó írta:a Bayernnél úgyis mindig aktív a kapuskérdés.Csabi írta: ahogy most teljesít nem hiszem hogy gond lesz klubot találni neki valamelyik első osztályban.
a Davies - Lunin csere adná magát
- Kercsó
a Bayernnél úgyis mindig aktív a kapuskérdés.Csabi írta: ahogy most teljesít nem hiszem hogy gond lesz klubot találni neki valamelyik első osztályban.
a Davies - Lunin csere adná magát
#whatisyourexcuse
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Vannak jó meccsei, meg vannak amikor passzivan bambul a vonalon mint az Atléti góljánál. Még nem "kész", de nincs is elkésve. Pacheco 24 éves koráig a Castillában játszott és végül stabil La Liga kapus lett.Tjacks írta: A gond az hogy ha Körte visszatér akkor valószínűleg ismét fix pad, az idei teljesítményével lesznek jó kérői ahol folyamatos lehetőséget kaphat.
25 éves, Körte ~32 és egy komoly sérülésből tér vissza, érdekes lehet.
Én biztosan nem engedném el jövőre. A klub érdeke az, hogy Tibó teljes felépüléséig és visszatéréséig stabilak legyünk. Utána más kérdés.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ketlem hogy ezek utan kiegyezne csak a spanyol kupaval ahol a legjobb 16 kozott altalaban kiesunkwZoLee7 írta: Luxus probléma lesz, de ha TBO visszatér, nem kell neki minden fronton védeni, szóval ha nem is tudjuk jó helyre küldeni visszavásárlásival, attól még játszhat itt is.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ahogy most teljesít nem hiszem hogy gond lesz klubot találni neki valamelyik első osztályban.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Luxus probléma lesz, de ha TBO visszatér, nem kell neki minden fronton védeni, szóval ha nem is tudjuk jó helyre küldeni visszavásárlásival, attól még játszhat itt is.