Nem is értem, egy pillanatra azt hittem vmi barcás fórumon vagyok A hatalmas hype-al vett 18 éves igazolásunk is alig kap perceket idén, míg Ancelotti van nagyon itt kölykök nem lesznek bedobálva. Nem volt egy darab bekkünk, akkor se kapott egy percet se egy castillás se. Fortea is jobban jár ha minél előbb kölcsönbe megy egy spanyol csapatba mint Fran meg Miguel.Realista24 írta: Sracok, attol nem kell felni, hogy itt egy fiatal szet lesz hajtva
Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
nem tudom, ez hogy jött ki, hogy ennyi idősen sehol se játszon azért van különbség, hogy profi felnőtt játékok ellen játszik az első osztályban, bl-ben ennyi idősen vagy még a fiatalokkal oder a 3-ad osztályban kapjon pár meccset nagyoknál, hívjuk föl, de hogy a keret állandó tagja legyen ennyi idősen az túlzás, legalább mi tanuljunk a Barca hibáiból, ha má ők nem teszikmiro. írta:Hat de szerinted akkor a fiatal jatekosok nem jatszanak sehol?realfan írta:
aztán úgy jár, mint fati, Pedri, Gavi, Baldé, hogy többet lesz sérült, mint egészséges...ilyen fiatalon max 1-2 meccset kéne kapniuk, konkrétan még növésben van a gyerek...
A felsotestukre nem tesznek sok izmot,inkabb szalkasak,ez a fiatal tehetsegek nagyon magas szazalekukra igaz.
De pont,hogy ilyen idosen kell a legtobb jatekperc.
viszont az igazság realistánál van, ez csak elméleti vita max
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sracok, attol nem kell felni, hogy itt egy fiatal szet lesz hajtva
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Hat de szerinted akkor a fiatal jatekosok nem jatszanak sehol?realfan írta:
aztán úgy jár, mint fati, Pedri, Gavi, Baldé, hogy többet lesz sérült, mint egészséges...ilyen fiatalon max 1-2 meccset kéne kapniuk, konkrétan még növésben van a gyerek...
A felsotestukre nem tesznek sok izmot,inkabb szalkasak,ez a fiatal tehetsegek nagyon magas szazalekukra igaz.
De pont,hogy ilyen idosen kell a legtobb jatekperc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro. 2024. március 13., szerda 9:29-kor.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
aztán úgy jár, mint fati, Pedri, Gavi, Baldé, hogy többet lesz sérült, mint egészséges...ilyen fiatalon max 1-2 meccset kéne kapniuk, konkrétan még növésben van a gyerek...Anthony írta:Nem kell kiégetni, de amint lehet be kell dobni a mélyvízbe, a puding próbája az evés. Persze még nagyon fiatal, de 17-18 éves korára már oda lehet tenni Carvajal mögé, úgy lehet a legtöbbet fejlődni.___Samy___ írta:
16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem kell kiégetni, de amint lehet be kell dobni a mélyvízbe, a puding próbája az evés. Persze még nagyon fiatal, de 17-18 éves korára már oda lehet tenni Carvajal mögé, úgy lehet a legtöbbet fejlődni.___Samy___ írta:16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.raul 4 ever írta:
Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..
- Süti
Volt rá lehetősége, gondolom nem véletlenül nem ragadt meg. Semmi baj nincs szerintem kölcsön és eladási politikankkal. Hakimin kívül nem nagyon tudok mondani olyat az elmúlt évekből akinek itt lenne a helye és nem került vissza költséghatékonyan.raul 4 ever írta:MIkor láttad játszani? Bevallom én csak 2szer láttam a frosiban, pár hete a roma ellen, meg még ősszel valamikor. De egyiknél se értettem, miért nem tudott sehol sem többet játszani. Nyilván nem a top, de nem lassú, át tudja venni a bogyót, lát is. Szerintem megállná a helyét egy polccal magasabban is, ahol focizni is lehet néha és nem a kés van állandóan a csapat nyakánál.. Na mindegy.Süti írta: Persze, visszavettük őket, apropenzert. Reinier meg olyan ügyes hogy a kutyanak nem kell.
A real kölcsönökre akartam igazából utalni. Az nekünk sose jön be. Szívem szerint inkább itt tartanám a fiatalokat és nem kölcsönbe adogatnám, mert nem igazán jöttünk még jól ki belőle. Ardát se küldeném el, pont ezért. Inkább itt virítson valamit Brahimmal a jobboson, mint máshol.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Megnéztem egy vidit Forteáról. Jöhet LV helyére a keretbe jövőre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
MIkor láttad játszani? Bevallom én csak 2szer láttam a frosiban, pár hete a roma ellen, meg még ősszel valamikor. De egyiknél se értettem, miért nem tudott sehol sem többet játszani. Nyilván nem a top, de nem lassú, át tudja venni a bogyót, lát is. Szerintem megállná a helyét egy polccal magasabban is, ahol focizni is lehet néha és nem a kés van állandóan a csapat nyakánál.. Na mindegy.Süti írta: Persze, visszavettük őket, apropenzert. Reinier meg olyan ügyes hogy a kutyanak nem kell.
A real kölcsönökre akartam igazából utalni. Az nekünk sose jön be. Szívem szerint inkább itt tartanám a fiatalokat és nem kölcsönbe adogatnám, mert nem igazán jöttünk még jól ki belőle. Ardát se küldeném el, pont ezért. Inkább itt virítson valamit Brahimmal a jobboson, mint máshol.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Süti
Persze, visszavettük őket, apropenzert. Reinier meg olyan ügyes hogy a kutyanak nem kell.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem azt mondtam, h szerda-szombatozzon, hanem hogy LV helyett kapja meg nyugodtan a pár kupameccset, bl utolsó kört, meg néhány hazai bajnokit, stb..___Samy___ írta: 16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.
Kölcsönadásokkal okosan kell bánni, Fede volt kb az utolsó, akinél bejött. (Brahimot visszaVETTÜK, Frant is, Reiner is kallódik, pedig egyébként ügyes)
Na mindegy. Én küldeném elfelé LV-t. Az egyetlen hibája a legnagyobb is: 5ször nagyobb madridista, mint focista..
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem sokára 17 éves, 2025 nyarára 18 lesz___Samy___ írta:16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.raul 4 ever írta: Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..
ha addig így fejlődik, kapja meg a lehetőséget Carvajal mellett
és még ha jó lesz, sem biztos hogy kell az edzőnek...
lásd Miguel
- ___Samy___
16 eves... Ne egessuk mar ki 20 eves korara, ha nem muszaj. Van ideje meg jatszani az utanpotlasban, utana 1-2 ev koli elso osztalyban, aztan johet vissza. Mar ha annyira jo.raul 4 ever írta:Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..Jim írta:
1 évre hosszabítunk LV-vel,
aztán jöhetne is fel az első kerethez
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
El kell engedni LVt, most hozza az extrát amit kéne mindig, de ezt a formát nem fogja tartani.
- raul 4 ever
Vagy ne hosszabbítsuni és jöjjön a kölyök szokni a csapatot, meg az első keretet, meg a stb..Jim írta:1 évre hosszabítunk LV-vel,Anthony írta: Hosszabbítottunk Forteával, 16 éves jobb hátvéd aki miatt megszegtük az Atleticoval a meg nem támadási egyezséget. Állítólag nagyon penge játékos, őt szánják Carvajal utódjának.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
1 évre hosszabítunk LV-vel,Anthony írta: Hosszabbítottunk Forteával, 16 éves jobb hátvéd aki miatt megszegtük az Atleticoval a meg nem támadási egyezséget. Állítólag nagyon penge játékos, őt szánják Carvajal utódjának.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hosszabbítottunk Forteával, 16 éves jobb hátvéd aki miatt megszegtük az Atleticoval a meg nem támadási egyezséget. Állítólag nagyon penge játékos, őt szánják Carvajal utódjának.
buzidasRealista24 írta: Feher.
Narancs.
Barna.
Ezek lesznek a szinek jovore, link a 3. szamuhoz:
https://x.com/theMadridZone/status/1767 ... 10515?s=20
Nem rossz egyebkent, de hogy a barna hogy jon hozzank, jo kerdes. De inkabb ez, mint a narancs. Arrol mindig Karim idiota frizuraja ugrik be
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Hogy jön hozzánk a barna? A keret fele csokifiúRealista24 írta: Feher.
Narancs.
Barna.
Ezek lesznek a szinek jovore, link a 3. szamuhoz:
https://x.com/theMadridZone/status/1767 ... 10515?s=20
Nem rossz egyebkent, de hogy a barna hogy jon hozzank, jo kerdes. De inkabb ez, mint a narancs. Arrol mindig Karim idiota frizuraja ugrik be
Egyébként nem rossz a színe, csak eléggé testidegen egy Realhoz.
Ha a gazdasági mutatókat nézzük, abszolút így van. Ezért sem erőltetik az angolok nagyon a Szuperligát, ők kényelmesen elhúztak a többiek elől, és a szakadék csak nőni fog. Az UEFA legfrisebb beszámolója szerint a PL 6,5 milliárd bevételt generált tavaly, míg a második helyen mögttök a spanyolok vannak 3,3 milliárddal.ikarus93 írta: A Szuper Liga már most létezik, Premier Leaguenek hivják.
https://ecfil.uefa.com/2023
Nem olvastam még el alaposan, csak az ábrákra néztem rá.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha ugy nezzuk, hogywZoLee7 írta:tele is van velük a bl play off, oh wait ha ma kiesik az arsenal akkor megint elmondható h a PL felsült, a csilliárdokból összevásárolt és évekig szart sem érő cityvel kardoskodni meg nagyon visszás, minden más pl csapat drukkerei évekig köpködtek rájuk a sok pénz és nulla bl teljesítmény miatt, most meg az összes velük védi a pl-tikarus93 írta: A Szuper Liga már most létezik, Premier Leaguenek hivják.
Tavaly angol nyerte
Elotte angol dontos
Elotte angol donto
Ket evvel azelott szinten angol donto
Majd elotte szinten angol dontos volt
ugy mondhatjuk, hogy a PL nem rossz ilyen szempontbol, hiszen az elmult 5 evbol harmat PL csapat nyerte, ami hatarozott fejlodes az azt megelozo idoszakhoz kepest.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema