Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Te jóságos eg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mint valami szekta.Berti írta:Ez de geci kellemetlen
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ennyire nyilvanosan csinaljak magyarorszagon? Kb hetente olvasok egy cikket, hogy kulonbozo orszagokban talalnak titkos kinai rendorallomasokat ahol a sajatjaik utan kemkednek az adott teruletenhehetheoriginal írta:Allitolag egyutt fognak orjaratozni a magyar gyokerek a kinai gyokerekkel.Berti írta:
Nem csak a sajátukkal fognak foglalkozni? Másnapos csíkszemes reggeleken figyelni kell
Nyilvan veletlen, hogy kozben rogan keze tovig a temaban, es az eu-ban ilyen megtortenhet
Nem kene nekunk is magyar rendoroket kuldeni megfigyelni mondjuk remyt becsben vagy shuttert londonban?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
shutter egy almos kisvarosban bujkal a kiadatas elol.
amugy ehhez a sztorihoz : a filippinos buli is szep volt, valami gyarban betanittattak a szemelyzettel oket aztan kirugtak mindenkit.
nem tudom mi a joisten megy otthon ?
amugy ehhez a sztorihoz : a filippinos buli is szep volt, valami gyarban betanittattak a szemelyzettel oket aztan kirugtak mindenkit.
nem tudom mi a joisten megy otthon ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2024. március 14., csütörtök 20:48-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Allitolag egyutt fognak orjaratozni a magyar gyokerek a kinai gyokerekkel.Berti írta:Nem csak a sajátukkal fognak foglalkozni? Másnapos csíkszemes reggeleken figyelni kellhehetheoriginal írta: Kinai rendorok mikortol jaroroznek az utcakon?
Varom már nagyon
Nyilvan veletlen, hogy kozben rogan keze tovig a temaban, es az eu-ban ilyen megtortenhet
Nem kene nekunk is magyar rendoroket kuldeni megfigyelni mondjuk remyt becsben vagy shuttert londonban?
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ez ijesztő, vártam a drámai csattanót a végére
Kik ők amugy?
Ez de geci kellemetlen
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Nem csak a sajátukkal fognak foglalkozni? Másnapos csíkszemes reggeleken figyelni kellhehetheoriginal írta: Kinai rendorok mikortol jaroroznek az utcakon?
Varom már nagyon
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem nem talált jobb jelöltet a Fidesz, elindított egy random jó katonát. Érdemes megnézni a wikijét. Nem volt olyan munkája, amit ne a Fidesztől kapott volna.'shutterisland írta: szerintetek mi varhato ennek tudataban pesten ?
Azt gondolom, hogy Vitézin kívül bárkivel kikapnának jelenleg Karácsony ellen 1v1-ben. Vitézi viszont szerintem arra várt, hogy a Fidesz indít-e valakit. Ha nem indított volna, akkor biztos, hogy jelölt lett volna. Így meg remélem nem fogja elindítani magát, mert ez az egy esélye van a Fidesznek a győzelemre. Karácsony vs Szentkirályi 1v1-et 55-45-re mondom. Ha beszáll Vitézi, akkor bármi lehet, mindháromra ugyanakkora esélyt adnék.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Ezt hol mertek? Ez hogy jott ki? Teljesen ertetlenul allok elotte, ez mar annyira random szamomra.p.csabi1 írta: Na Alexandra a főpolgármester jelölt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintetek mi varhato ennek tudataban pesten ?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Várható volt, két gondosan felépített női kvótájukat likvidálták, itt egy harmadik üdvöske.
Magyar Péterrel kapcsolatban, engem nem hagy nyugodni a gondolat, hogy őt az esetleg a pedobotrány, meg minden miatt kicsit kiábrándult fideszeseket küldték ki felmorzsaporszívózni.
Ne legyen igazam, de én erre gondolok vele kapcsolatban.
Amúgy meg leves így, hogy nem indulhat júniusban, bármi is lesz.
Következő választásokig nem fog kitartani ez az egész ügy, meg Magyar Péter neve sem.
Magyar Péterrel kapcsolatban, engem nem hagy nyugodni a gondolat, hogy őt az esetleg a pedobotrány, meg minden miatt kicsit kiábrándult fideszeseket küldték ki felmorzsaporszívózni.
Ne legyen igazam, de én erre gondolok vele kapcsolatban.
Amúgy meg leves így, hogy nem indulhat júniusban, bármi is lesz.
Következő választásokig nem fog kitartani ez az egész ügy, meg Magyar Péter neve sem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- ___Samy___
Szerintem meg amiatt van jobb helyzetben, mert egy volt a fideszesek kozul, es onnan dobta a bombat.Dupla D írta:Igen, de ezt csinálja Vona is hosszú ideje. Magyar Péter viszont jobb helyzetben van azzal, hogy új szereplő a palettán, és most van egy erős momentuma, amit kérdés meddig fog tudni meglovagolni.___Samy___ írta:
Tobbszor is kihangsulyozta mar, hogy mi baja van V. Iktorral. Szamomra plusz pont az, hogy nem habzo szajjal Orbanozik/Gyurcsanyozik, jobb oldalozik/bal oldalozik, hanem kompletten az egesz rendszerbe szall bele, minden tekintetben.
Tetszettek az interjúi, de tényleg kérdéses hova tovább és kikkel. Én kimondottan örülnék annak, ha Vonával összeállnának és megpróbálnák magukhoz húzni a hasonszőrűeket (pl. Puzsért vagy jóvanezígyéket). Tartanék tőle viszont, hogy Vonával megint kialakulna egy üvegplafon, mert neki van egy kemény elutasítottsága hiába hagyta ott 10 éve ezt a szélsőjobbos vonalat személyesen is.
Tudtommal az alapítandó párt már nem indulhat az EP választáson, csak két év múlva az országgyűlésin, de ez a momentum nem fog addig kitartani. A következő 1 hónap szerintem kritikus lesz számára, hogy el tud-e indulni felfelé vagy megreked és elvész a lehetőség. Ehhez pedig szerintem szükséges lehet a részéről bedobni néha-néha egy-egy bombát, belsős infót, amikkel eddig nagyon tartalékolt.
En nagyon remelem, hogy teljes restartot fog hozni, es nem all ossze Vonakkal, meg tudom is en kikkel. Teljesen uj es tiszta lapra van szukseg.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
a pedofil dijazo, jo valasztasp.csabi1 írta: Na Alexandra a főpolgármester jelölt.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Na Alexandra a főpolgármester jelölt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Igen, de ezt csinálja Vona is hosszú ideje. Magyar Péter viszont jobb helyzetben van azzal, hogy új szereplő a palettán, és most van egy erős momentuma, amit kérdés meddig fog tudni meglovagolni.___Samy___ írta:Tobbszor is kihangsulyozta mar, hogy mi baja van V. Iktorral. Szamomra plusz pont az, hogy nem habzo szajjal Orbanozik/Gyurcsanyozik, jobb oldalozik/bal oldalozik, hanem kompletten az egesz rendszerbe szall bele, minden tekintetben.hehetheoriginal írta:
Amig viktorral nem mer nyiltan szembeszallni, nem mondja ki, hogy o minden fertő es bun eredoje, amig csak roganantizik, addig nem tudom komolyan venni.
Semmi nem mutatja, hogy a nagyfonokkel baja lenne, mintsem inkabb a csatlosaival.
Csak kozben viktor maga a rendszer.
Tetszettek az interjúi, de tényleg kérdéses hova tovább és kikkel. Én kimondottan örülnék annak, ha Vonával összeállnának és megpróbálnák magukhoz húzni a hasonszőrűeket (pl. Puzsért vagy jóvanezígyéket). Tartanék tőle viszont, hogy Vonával megint kialakulna egy üvegplafon, mert neki van egy kemény elutasítottsága hiába hagyta ott 10 éve ezt a szélsőjobbos vonalat személyesen is.
Tudtommal az alapítandó párt már nem indulhat az EP választáson, csak két év múlva az országgyűlésin, de ez a momentum nem fog addig kitartani. A következő 1 hónap szerintem kritikus lesz számára, hogy el tud-e indulni felfelé vagy megreked és elvész a lehetőség. Ehhez pedig szerintem szükséges lehet a részéről bedobni néha-néha egy-egy bombát, belsős infót, amikkel eddig nagyon tartalékolt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
erdemes kimenni holnap az andrassyra?
valamelyik univerzumban:
- ___Samy___
Tobbszor is kihangsulyozta mar, hogy mi baja van V. Iktorral. Szamomra plusz pont az, hogy nem habzo szajjal Orbanozik/Gyurcsanyozik, jobb oldalozik/bal oldalozik, hanem kompletten az egesz rendszerbe szall bele, minden tekintetben.hehetheoriginal írta:Amig viktorral nem mer nyiltan szembeszallni, nem mondja ki, hogy o minden fertő es bun eredoje, amig csak roganantizik, addig nem tudom komolyan venni.___Samy___ írta: Magyar Peterrol amugy mi itt az altalanos velemeny? Szamomra egyre inkabb tunik ugy, hogy ha partot alapitanak, akkor ok fogjak azt az uj utat felkinalni, amire sokan vagynak.
Semmi nem mutatja, hogy a nagyfonokkel baja lenne, mintsem inkabb a csatlosaival.
Csak kozben viktor maga a rendszer.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"