Bajnokok Ligája
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
A tavalyi meccsünket azóta se értem, jó volt a City de mi konkrétan se nem futottunk, se nem ütköztünk, totál betli volt mindenki. Rüdiger idén legalább fixen játszik mindket meccsen, Haalandot megint leradírozza majd.
De Bruyne a kulcs az tény, meg Foden is elég fickós idén úgyhogy Dani remélem nem kacérkodik mostanában a szilvás derelyével mert nagyon kell majd tőle az extra. Betonmendy megmutathatja, hogy a név kötelez. Camavinga meg Tchouameni is elő kell lépjenek végre, illetve Valverde lehetne a nagy fegyverünk, ha fejben megérkezik a tavaszra.
Az a baj, hogy ha Militao nem lesz kész, akkor Nacho kezd, ő meg idén fix egy gól az ellenfélnek. Nem hinném hogy padoztatja, hogy az amúgy kps Tchouameni legyen a bekk. Hiába járnánk jobban.
Ill ott leszünk bajban, hogy Rodrygo sablon szar evickélését a jobboldalon röhögve laradírozzák.
De Bruyne a kulcs az tény, meg Foden is elég fickós idén úgyhogy Dani remélem nem kacérkodik mostanában a szilvás derelyével mert nagyon kell majd tőle az extra. Betonmendy megmutathatja, hogy a név kötelez. Camavinga meg Tchouameni is elő kell lépjenek végre, illetve Valverde lehetne a nagy fegyverünk, ha fejben megérkezik a tavaszra.
Az a baj, hogy ha Militao nem lesz kész, akkor Nacho kezd, ő meg idén fix egy gól az ellenfélnek. Nem hinném hogy padoztatja, hogy az amúgy kps Tchouameni legyen a bekk. Hiába járnánk jobban.
Ill ott leszünk bajban, hogy Rodrygo sablon szar evickélését a jobboldalon röhögve laradírozzák.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Egyertelmu volt, hogy megkapjuk a cityt. Megtosszuk oket, mint az eurobarcas moderatorok egymast.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem vini kap itt egy sargat,es nem is kell ettol felnie,hogy angliaba szapulni fogjak.RaúlCF írta: Messze a City a legnagyobb ellenfél de idén abszolút verhetőek. Ami még a jó dolog ebben a sorsolásban, hogy Vinit nem fogják szapulni mert erre ott jobban figyelnek mint más országokban. Nagy meccset kell hozni ellenük az fix de idén lyukas az a páncél és a bajnokságban se lehet pihentetni nekik.
Lunin,Carva,Tchou,Rüdiger,Mendy,Cama,Fede,Kroos,Belli,Vini,Rodry adja magát. Én kezdőként nem érzem ugyanazt a lendületet Brahimban mintha a 2ik felesben bejönne. Militao úgyse lesz kész időben Nacho meg borzalmas mostanában szóval menjen a dupla deszant hátul. A sárgásoknak meg nagyon figyelniük kell de belőlük Cama tuti besárgul.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Messze a City a legnagyobb ellenfél de idén abszolút verhetőek. Ami még a jó dolog ebben a sorsolásban, hogy Vinit nem fogják szapulni mert erre ott jobban figyelnek mint más országokban. Nagy meccset kell hozni ellenük az fix de idén lyukas az a páncél és a bajnokságban se lehet pihentetni nekik.
Lunin,Carva,Tchou,Rüdiger,Mendy,Cama,Fede,Kroos,Belli,Vini,Rodry adja magát. Én kezdőként nem érzem ugyanazt a lendületet Brahimban mintha a 2ik felesben bejönne. Militao úgyse lesz kész időben Nacho meg borzalmas mostanában szóval menjen a dupla deszant hátul. A sárgásoknak meg nagyon figyelniük kell de belőlük Cama tuti besárgul.
- Sorrentino
City-Psg döntőt szeretnének összecsalni.
De Real-Dortmund lesz idén.
De Real-Dortmund lesz idén.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Viszont a masik agon szerintem az Atleti fix dontozik. Csak az inter elleni visszavagojukat neztem, de nekem ott meggyozoek voltak, hazai palyan kepesek poklot csinalni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azert a cici is tett érte valamit, hogy úgy nézzen ki a játék képe, nem?......Tavaly manchesterben kb az elmúlt 10 év legszarabb formáját hoztuk. Ilyen kb tényleg 10 évente 1szer van nálunk
thereisonly1ronaldo
Én három dologban tudok bízni.reeed_ati írta: Nem tudom, én annyira nem fosok a citytől
-pár éve mikor a Chelsea ellen simán elvéreztünk, rá következő szezonban nagyon jól felkészültünk belőlük.
-Citynek nagyon kell kaparni a ligában, nem nagyon fér bele nekik a hibázás, ergo talán valamivel frissebbek lehetünk fizikálisan és fejben egyaránt.
-mi vagyunk a Real Madrid
Ami ellenünk szól, City szerintem erősebb valamivel, tavaly ez nagyon kijött.
Bármennyire is ripacs Pep, jó edző, nagyon alapos és hatékony taktikát tud kidolgozni.
Végül pedig szerintem a tavalyi győzelem levett róluk egy bizonyos terhet, magabiztosabbak lehetnek a párharcaik során, mint az előző években.
+ Nincs csatárunk, aki meg tudna tartani néhány labdát amíg felérünk. Kedvelem Joselut, de abban szerintem egyetérthetünk, hogy a 2 meccsen összesen kb 30-40 perc juthat neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára filatáska 2024. március 15., péntek 13:29-kor.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Barszának még ezen a gyenge ágon is olyan együtt állás kéne ami a görögöknek volt 2004ben. Még ha elis vergődnek a döntőig ott a világ legjobb csapta várja őket legyünk azok mi vagy a city de még a bayern arsenal is összeállhat addig.gutihaz14 írta: szerintem az atleti ket meccset siman utheti a barcat majd, de abban sem vagyok biztos hogy a barca tul jut a psgn. erosen jatszat majd a bappe faktor
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
szerintem az atleti ket meccset siman utheti a barcat majd, de abban sem vagyok biztos hogy a barca tul jut a psgn. erosen jatszat majd a bappe faktor
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tavaly manchesterben kb az elmúlt 10 év legszarabb formáját hoztuk. Ilyen kb tényleg 10 évente 1szer van nálunk. Nem fog kiejteni minket a világon senki 2szer egymás után (a lyonon kívül ) ha meg kiesünk na bumm legalabb nemaz van, hogy úgy esünk ki nem volt esély megállítani a címvédést. Ha mi nem állítjuk meg a cityt max az atleticoban látom a szpirítót.
Ez a game over meg ilyen hszek nem is értem. Semmi veszteni valónk. Liga zsebben ha meg tovább megyünk a city ellen az nagy skalp. Rossz szezonunk már nem nagyon lehet.
Ez a game over meg ilyen hszek nem is értem. Semmi veszteni valónk. Liga zsebben ha meg tovább megyünk a city ellen az nagy skalp. Rossz szezonunk már nem nagyon lehet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szerintem siman tovabbjuthattok. Iden messze nem olyan eros a City, mint tavaly, emellett a bajnoksagban is nagyon kielezett kuzdelmuk van kozbe. Ha kdb-t le tudja szedni a Real vedelem es kozeppalya, akkor meglehet. Rajta all kb az egesz kreativitasuk.
Remelem Carlo nem Zizouzza el, Militaonak nem szabad jatszania.reeed_ati írta: Nem tudom, én annyira nem fosok a citytől, ez a pool nunezekkel, meg diazokkal megfogta őket, halinak is kb. momentuma nem volt..
Nálunk meg erősebb a támadósor, még bappa nélkül is(márhogy a pooli támadóknál..), középpályánk meg szintén erősödött.
Fejben legyünk ott, ne úgy, mint a németek ellen és akkor simán van esélyünk.
Militao visszatér már a city ellen?
Szerintem rekt lesz, de ha tovabbjutunk, orulok az erosebb agnak, ez a BL.
Amúgy azt nem értem, egy csoportkör alatt (nekünk mindig alap az első hely) + egy könnyen teljesíthető ellenfél ellen a 16 között hogy a picsába fordulhat ez elő, hogy engedhetik meg maguknak a játékosok. Nem tudnak előre gondolkodni.ELSiete írta: Még ez is:
Reminder:
• Jude Bellingham
• Vinicius Junior
• Eduardo Camavinga
• Aurélien Tchouameni
Are all one booking away from missing the second leg vs Man. City at Etihad.
Az előző szezonban a sok noname jetekos mint Ake, Akanji, Stones életük szezonját futotta ez sokat számított. Idén már messze nincs így náluk. Plusz nincs Gundogan, Mahrez se már. Iden csak talan Rodri játszik klasszis formában ott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2024. március 15., péntek 13:16-kor.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem tudom, én annyira nem fosok a citytől, ez a pool nunezekkel, meg diazokkal megfogta őket, halinak is kb. momentuma nem volt..
Nálunk meg erősebb a támadósor, még bappa nélkül is(márhogy a pooli támadóknál..), középpályánk meg szintén erősödött.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Aztán nehogy jöjjön a bl győzelem után egy jó mónika show kibékülés majd hosszabbítás.ziro4vr írta: Katari kurafi így az utolsó bappis évre még utalt egy kicsit h összejöjjön a döntő.
Yes.M1Ö írta:Csak Pep most nem.rotálhat kénye kedve szerint, mert minden egyes pont számít nekik. Ha meg bele nyúlt, akkor elég sűrűn szenvedtek. A legnagyobb neveket fixen végig fogja játszatni, az csak jelent valamit.Kercsó írta:nézz rá a City keretre, nincs itt ebből semmiféle előny
Plusz már nem emlékszek, hogy már a tavalyi párcharnál is ennyire a 3 védős rendszert nyomta? Mert még a megye kettes MU is megfutotta őket 3x kontrából.
Idegenben egy x simán hozható ellenük.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csak Pep most nem.rotálhat kénye kedve szerint, mert minden egyes pont számít nekik. Ha meg bele nyúlt, akkor elég sűrűn szenvedtek. A legnagyobb neveket fixen végig fogja játszatni, az csak jelent valamit.Kercsó írta:nézz rá a City keretre, nincs itt ebből semmiféle előny
Plusz már nem emlékszek, hogy már a tavalyi párcharnál is ennyire a 3 védős rendszert nyomta? Mert még a megye kettes MU is megfutotta őket 3x kontrából.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero