Pad'em írta:
A tavalyi meccsünket azóta se értem, jó volt a City de mi konkrétan se nem futottunk, se nem ütköztünk, totál betli volt mindenki. Rüdiger idén legalább fixen játszik mindket meccsen, Haalandot megint leradírozza majd.
De Bruyne a kulcs az tény, meg Foden is elég fickós idén úgyhogy Dani remélem nem kacérkodik mostanában a szilvás derelyével mert nagyon kell majd tőle az extra. Betonmendy megmutathatja, hogy a név kötelez. Camavinga meg Tchouameni is elő kell lépjenek végre, illetve Valverde lehetne a nagy fegyverünk, ha fejben megérkezik a tavaszra.
Az a baj, hogy ha Militao nem lesz kész, akkor Nacho kezd, ő meg idén fix egy gól az ellenfélnek. Nem hinném hogy padoztatja, hogy az amúgy kps Tchouameni legyen a bekk. Hiába járnánk jobban.
Ill ott leszünk bajban, hogy Rodrygo sablon szar evickélését a jobboldalon röhögve laradírozzák.
Szerintem nem rodrygon vagy nachon mehet ez el,vagy hogy brahim vagy militao jatszik. Nem ket jatekoson fog ez mulni.
Hanem hogy mit fognak kezdeni azzal,ha a city allandoan visszatamad. Ha labdat fognak szerezni a real terfelen tobbszor,akkor lesz teruletuk. Ha a real tudja okosan lassitani a jatekot,szepen tudjak jaratni,akkor a city nem tudja azt a tempot diktalni amit szeretnenek. Nem lesz uteme a jatekuknak.
Itt amit elkene kerulni azaz,hogy ne ok szerezzenek vezetest,mert onnan nagyon nehez lesz egy olyan meccset jatszani,ami elonyosebb a realnak a visszavagora.
Ha ki kell menni es tamadni,onnan a city konnyen eldughatja a labdat es a real meg rohanhat. Ket eve amikor tovabbmentek,akkor is ajto-ablak ziccereket hagytak ki az angolok,pont ezert.
Carlo ha feltudja oket melyebben allitani,akkor a realt nehezen fogja a city feltorni. Haaland birkozhat egesz meccsen meccsen,ok meg passzolgathatnak oldalra.
En bizok bennuk. Format idozitenek szeptember ota. Elviekben most toppon lesznek akkor. A kozeppalyaja a realnak a vilagon a legerosebb papiron,most meg kell mutatniuk,hogy nem tudjak oket elnyomni meg leuralni,itt fog eldolni minden szerintem.
Nem kell eldonteni ezt az elso meccsen. Okosan,taktikusan,carlosan.
Ez nem a la liga lesz,nem a gyenge barca vagy a csoda girona.
Itt most fel kell kotni a gatyat es megmutatni,hogy jok barki ellen ebben az evben is.